24 nov 28, 00:21:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 173 174 [175] 176 177 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1775355 alkalommal)
0 Felhasználó és 58 vendég van a témában
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2610 Dátum: 09 márc 19, 00:01:37 »

Hát azt biztosan tudjuk, hogy az Espadak többsége eredetileg Adjuchas volt, amíg Aizen át nem változtatta őket arrancarrá, legalábbis azt tudjuk, hogy 10-től 6-ig a 9. Espadat kivéve mindegyik az volt, a 9. pedig egy Gilianból született, de nem egészen értem, hogy lett Espada, aztán a nagy rejtély 5-től az 1-ig van, mert nem tudjuk, hogy azok között van e olyan arrancar aki Vasto Lorde volt eredetileg, de nekem erős a gyanúm, hogy nincs, mert úgy rémlik, hogy Aizen se nagyon találkozott Hueco Mundoban Vasto Lordéval.

Egyébként Hitsu kiselőadásánál így ábrázolják a Vasto Lordét ------> http://kepfeltoltes.hu/090319/snapshot20090318235921_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerintem Ichigo nagyon is hasonlít rá.  Pontosan
Naplózva

Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #2611 Dátum: 09 márc 19, 00:05:31 »

Ez a kép egyértelműen Uliról lett mintázva...mivel akkor futottak össze vele...legalábbis nem sokkal az események előtt

De akkor most Espada = Vasto Lorde? mit takar az Arrancar fogalma? Már csak ezekkel nem vagyok tisztában ^^'
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2612 Dátum: 09 márc 19, 00:11:57 »

Az arrancar olyan hollow aki shinigami erőket szerzett a maszkja részbeni eltávolításával (a Vasto lordok elvileg képesek a maszkjukat teljesen eltávolítani, ha arrancarok lesznek, és emberformát öltenek), szóval ugyanazok mint a shinigamiknál a vaizardok.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2613 Dátum: 09 márc 19, 00:16:38 »

Hát az arrancar elméletileg olyan hollow, aki levette a maszkját és shinigami képességekre tett szert vagyis elméletileg egy átmenet a shinigami és a hollow között (vagyis a "tökéletes középút" amit Aizen annyira keresett), de inkább a hollow-hoz áll közelebb, a vaizard is valami ilyesmi, de az meg inkább shinigami. Pontosan

Sajnos ennél konkrétabb magyarázat a mangában sincsen.  Mosolyog
Naplózva

Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2614 Dátum: 09 márc 19, 00:22:17 »

A lényeg hogy az erejük határát feljebb tolja, Aizen szerint legalábbis a shinigamik egy ponton túl nem lehetnek erősebbek, de valszeg a hollowoknál is így lehet.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #2615 Dátum: 09 márc 19, 01:05:43 »

Kihagytátok, hogy nekik mik az erejük Nyelvesít

A Cérót fejlettebben tudják használni mint a normál Hollowk, sőt az Espadáknak saját technikájuk van: Gran Rey Cero és társai. Zanpakutoujukat ők is képesek kiengedni, eltérő módon a Shinigamiktól. Ezt a technikát Ressurekciónnak nevezzük, a kardok nevei pedig spanyolul vannak. Ha egy Arrancar kiengedi a kardja erejét, akkor átváltozik, és a kardja  - általában - eltűnik. Remélem ez érthető volt. Mosolyog
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
balkovics33
Chuunin
*

« Válasz #2616 Dátum: 09 márc 19, 14:27:38 »

http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=47091

Itt egy kis ízelítő ebből az új formából Nevet
Naplózva
kryboy
Chuunin
*

« Válasz #2617 Dátum: 09 márc 19, 14:44:23 »

Ahogy elfigyeltem a speed-je elég durva lessz!

Végre már vártam erre!!!
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2618 Dátum: 09 márc 19, 15:03:02 »

Ezt elnézve most hollow énje harcol...  bow   Ördögi
 Hogy fog visszaváltozni ??????   elszabadul mint a kyuubi ???
Naplózva
Zoll-sama
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Gépállat

« Válasz #2619 Dátum: 09 márc 19, 15:05:32 »

Aztán meg jönnek a faterok? Na ne vicceljünk már nem hiszem, hogy ennyire másolni kéne Kishit.
Naplózva

Gondolkodni ér!      Jön még kutyára rasengan!      NHFK Tag      Gépállat                        
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #2620 Dátum: 09 márc 19, 15:09:57 »

Volt itt szó arról,hogy ugye a vasto lorde-ék le tudják szedni telejsen a maszkjkat,ha átváltoznak arrancarrá,viszont mindenkinek árulkodik vmi arról,hogy milyne az eredeti formájuk,pl. ulqi-nak a "sisak" vagy egyéb ilyenek,azoban például Stark-nál iylet nem fedeztme fel,márpedig ő ugye a numero uno espada,tehát sztem ő vasto lorde-ól alakult át a hougyouku miatt
Naplózva
Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2621 Dátum: 09 márc 19, 15:29:27 »

Bleach 350 az onemangán, úgy látszik Ichigo vmennyire magánál van.

Szerk.:mégse csak az elején tűnt úgy. Ja és úgy tépi le Ulqiorra kezét, én azt hittem levágja.
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 19, 15:35:18 írta Ben » Naplózva

balkovics33
Chuunin
*

« Válasz #2622 Dátum: 09 márc 19, 15:51:15 »

vortex of chaos az most technikára vagy magára a helyzetre vonatkozik?

elég ütős lett a mostani rész, bár majd a magyarázatot várom
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #2623 Dátum: 09 márc 19, 15:54:11 »

Take my haaaaand toniiiight - szinte el is kezdhette volna énekelni ^^
Jó kis rész volt, végre valahára történt valami, de nem tudom, talán csak azért, mert a Narutohoz hasonlítom, még mindig nem történt bnne számomra elég esemény...nekem ez így kevés, de egyébiránt örülök, hogy végre valami elkezdődött Mosolyog

amúgy, ha minden igaz, megint változott Ichigo reiatsuja...nézzétek meg, Uli fekete cerojaval ellentétben Ichigonak fehér cerot rajzoltak...ami nem feltétlen jelent fehéret, de mindenképpen valami világos színt
De pontosan mi is volt ez a cero? Amolyan Grande Ray cero féleséget produkált volna?
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 19, 16:17:21 írta Ritka » Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
atesz12
Chuunin
*

« Válasz #2624 Dátum: 09 márc 19, 16:58:50 »

kemény volt és a kézleszedés is gyönyörű, sztem ez olyan mint mikor yammy tönkretette sado kezét ezért ichi  levágta az övét, na ez pont olyan volt
Naplózva
Oldalak: 1 ... 173 174 [175] 176 177 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins