Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2460 Dátum: 09 márc 06, 16:40:11 » |
|
Idióta Toshiro még halála előtt nyert egy szavazástxDD remélem meghal . Ez a fejezet nagyon durva volt... nem tudom mire kéne számítani... remélem Orihime elül a se**én és nem csinál semmitxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #2461 Dátum: 09 márc 06, 16:42:57 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 06, 16:43:37 írta jujguy »
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2462 Dátum: 09 márc 06, 17:06:05 » |
|
Hát Hiei, sokan szeretik, ezért szinte minden szavazást ő nyer meg, vagy max 2. lesz =PP
Amm nektek feltűnt, hogy a mangák címei az FMA-ból a homonculosok nevei? xD Nekem most tűnt fel, ahol egy angol oldalon néztem a mangafejezeteket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #2463 Dátum: 09 márc 06, 17:12:51 » |
|
Igazából az a hét főbűn. De amugy igazad van viszont ez a bujaság 2. fejezete Mindenesetre kiváncsi leszek tényleg mi sül ki ebböl, Itchigo nagy kulimászba keveredett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2464 Dátum: 09 márc 06, 17:47:19 » |
|
Hát mikor magában, lelki harcot vívott a Hollow énjével és legyőzte, az valami olyasmit mondott hogy ne adjon esélyt rá hogy leverhesse. Kicsit nyersen fogalmaztam, de valami ilyesmi volt a lényeg. Szóval lehet hogy most előjön de ez csak egy feltételezés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2465 Dátum: 09 márc 06, 18:21:26 » |
|
Hát ha előjön a Hollow énje akkor ott szívás lesz Ichigonak...... Viszont annak nagyon örülök,hogy bezúzták Ichigot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2466 Dátum: 09 márc 06, 18:43:53 » |
|
Azt mondta, hogy egyelőre Ichigo a lovas és ő a ló...egyelőre...de ez bármikor változhat. És megígérte, hogy a legelső adandó alkalmat ki fogja használni, hogy átvehesse az uralmat Ichigo felett...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2467 Dátum: 09 márc 06, 20:17:11 » |
|
Azt mondta, hogy ha alkalmat ad rá leveri a fejéről a koronát és szét zúzza a koponyájátxDD. Ohhh és azt is, hogy nem lettem se a hátasod sem pedig királyxDD. Nrm hiszel a hollow érkezésében... attól félek, hogy Orihime fog valamit ügyködnixDD.
u.i.: Uli megint a mellkasát csapta át tényleg ez a hobbijaxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2468 Dátum: 09 márc 06, 20:22:54 » |
|
Kössé' má' belém... Amúgy tuti, hogy a ribanc menti meg...és tuti, hogy megmenti Najó, nem sírok, elvégre már az is jó, hogy a főszereplőt ilyen állapotban láthatom ^^
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2469 Dátum: 09 márc 06, 21:20:07 » |
|
Nem akartam én beléd kötni csak a kedvenc részemxDD. Imádtam Ichi hollow énjétxDD.
Amúgy egyet értek veled érzem, hogy a csöcsös alkot majd valamit... Khm már 2x láttuk lyukkal a mellkasán Ichi nii-t.<--- nem kötekedés... akkor is megmentette öt a bálna mellű...
Uli nem sz*rral gurigázik assszem a legerősebb espada ő lehet de nem akarom elkiabálniXD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2470 Dátum: 09 márc 06, 21:25:08 » |
|
Najó de még az első 3 espada erejét se láttuk,hiába van Ulinak a kettes szintű espada cucc.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DsAdam
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2471 Dátum: 09 márc 06, 21:30:30 » |
|
Hát lehet hogy ha Aizen is látta volna a 2. szintjét akkor Uli lenne a Nr.1 espada de ez csak feltételezés. Hehe Ulinak téleg ez a lyukasztás a hobbija és mostmár Ichi is jobban hasonlít egy hollowra de csak egy lyukkal Amúgy sajnálaom ot de vagy azlesz hogy megint a felhokarcolós lelki világában fog a hollow énjével játszadozni vagy bogyos barátnonk segít neki vagy mindketto megeshet
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2472 Dátum: 09 márc 06, 21:48:12 » |
|
Azért írtam, hogy nem akarom elkiabálni... Aizen pedig szerintem tud Uliról nem úgy ismertem meg mint akit meglehet lepnixDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2473 Dátum: 09 márc 07, 00:06:42 » |
|
Szerintem is tud aizen a 2. szintröl hiszen még a áll-karakurát is simán észlelte és tudta!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balkovics33
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2474 Dátum: 09 márc 07, 00:08:00 » |
|
Grim cicáról elfeledkeztetek elég régóta van már pihentetve...nem kizárt, hogy ő is előbukkan valahonnan. Bár szerintem is a Orihime fog valamit majd garázsolni némi drámai monológgal. Amúgy szerintetek is most is egyből meghalt mint a multkor , vagy a halál előtt áll Mert így a kardot max a karjába vagy a combjába szúrhatja bele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|