Ayame
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2220 Dátum: 09 jan 23, 19:17:55 » |
|
Én is olvastam és tök jó nem tudjátok melyik részben van az amikor Orihime meg sérül és Ichigoval tűz elött melegednek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2221 Dátum: 09 jan 23, 19:36:26 » |
|
Gondolom a nagydarab jött revansot veni, vagy nemtom Még nehezíti Ichigo dolgát. De van egy olyan érzésem, hogy ő lesz a bemutató darab, rajta fogja demonstrálni Ichigo a maszkos erejét, hisz a melék tuti rá fogg kattanni Orihimére... Jó kis rész volt, amúgy Ichigo meg most szerintem azt próbálgatja, hogy mennyire képes "sima" bankaiban. Az a Getsugas trükk egész pofás volt, szal ő is tanult valamit...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2222 Dátum: 09 jan 23, 20:00:37 » |
|
Ha Orihimét bántják Eperke cska még erősebb lesz és szon gondolkozom,hogy vhogy átlép még a mszkos erőn is.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2223 Dátum: 09 jan 23, 20:05:54 » |
|
Hát egyenlőre Ichigo még a maszkot se uralja tökéletesen és mire megtanulja uralni addig is még jócskán táposodni fog és ha Ulquiorra igazat mondott az első földi találkozásukkor amikor Ichigo jó úton haladt a hollow-á válás felé, akkor Ichigo csupán a maszkot használva is bőven erősebb kéne hogy legyen mint a 4. Espada.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2224 Dátum: 09 jan 23, 20:31:44 » |
|
Majd, meglátjuk de van egy olyan érzésem, jó részek következnek majd .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2225 Dátum: 09 jan 23, 23:16:16 » |
|
E heti anime és manga is jó volt !! Anno Ulquiorra is megmondta hogy nem tudja kontrolálni ichi a szellemi energiáját pedig még az övénél is nagyobb!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #2226 Dátum: 09 jan 25, 20:10:53 » |
|
Tetszett ez 203 rész bár igaz hogy olvastam mangában de így sokal látványosabb volt, láttom hogy filler jönn bár a bleach esetében meg is értem mert nagyon közel vannak a mangához csak az a baj hogy most megint lehet várni hogy folytasák, de se baj legalább manga az lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2227 Dátum: 09 jan 25, 21:41:36 » |
|
De szerintem csak pár részes lessz a mostani filler , mert jönni fog a visszaemlékezős fejezetek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2228 Dátum: 09 jan 25, 22:26:44 » |
|
E heti anime és manga is jó volt !! Anno Ulquiorra is megmondta hogy nem tudja kontrolálni ichi a szellemi energiáját pedig még az övénél is nagyobb!
Hát igen akkor Ulquiorra szó szerint azt mondta, hogy Ichigo ereje két erőszint között ingadozik és az egyik számára veszélytelen a másik viszont még az övénél is nagyobb és ugye akkor Ichigo küzdött a Shirosaki ellen, tehát logikusnak tűnik, hogy az az erő ingadozás az ő ereje és Shirosakié között ingadozott, ezért mondtam azt, hogy szerintem simán maszkkal bankai nélkül is elvileg erősebbnek kéne lennie Ulquiorránál.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 25, 22:28:35 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2229 Dátum: 09 jan 25, 22:56:02 » |
|
Ja ja úgy ahogy Shinji (nem tom most pontosan a nevét) is szórakozott grimmjow-al
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2230 Dátum: 09 jan 25, 23:10:48 » |
|
Ichigo szellemi ereje bankaial nagyobb volt mint Ulié de a maszkot nem uralta és nem tudta kezelni azt a szellemi erőt... és amikor a hollow uralkodni kezdett Ichigo gyengébb lettxDD.
Ám ez a veszély már nem áll fennxDD. Mivel legyőzte a hollowját és kezdi uralni az erejét isxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2231 Dátum: 09 jan 26, 10:09:19 » |
|
azt szeretném kérdezni...hogy hol érdemes nézni a bleachot...vagy hol lehet magyar felirattal/hangal elöre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2232 Dátum: 09 jan 26, 10:23:20 » |
|
Hát youtube, videoplayer és gondolom videa és indavideo-n is meglehet nézni...magyar hanggal vagy felirattal. De sztem úgy jobban jársz ha letöltöd a részeket.
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #2233 Dátum: 09 jan 26, 11:29:05 » |
|
Én soha nem nézek YT-n vagy Videoplayeren részeket Inkább várok, míg lejön.. Sokkal jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2234 Dátum: 09 jan 26, 14:08:36 » |
|
én letölteni nem szeretem....az a baj h ha beirov ezekbe h videoplayer...stb. 1 csomo idö mig kikeresem...mert kijön egy csomo olyan amit nem is keresek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|