Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2070 Dátum: 08 dec 08, 23:54:40 » |
|
Höhö! Esküszöm ha poénról van szó, akkor a 133. rész a legjobb! Szétröhögtem az agyam!XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2072 Dátum: 08 dec 11, 09:58:43 » |
|
az új anime rész nem volt rossz, megnézhető volt! De az movie-ra naon kiváncsi leszek mert ichigo újra fájtba lessz mindenkivel!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2073 Dátum: 08 dec 11, 11:44:15 » |
|
Egy a rész jó volt! Áá Mayuri kapitány ez egy kicsit kegyetlen volt! De Bakuya se volt kedvesnővér... "Légy kegyetlen, és egyenes utad van a győzelemhez"... Látjuk hogy a kapitányok stílusa mennyivel másabb Ichigóéknál... Ichigonak és társainak elég a győzelem, de a kapitányok teljesen megsemmisítik az ellenfelet... Mangát nem olvasom, de az animéből azt veszem észre, hogy nincs olyan nagy baj, mert a kapitányoknak nem nagy ellenfél az Espada... Legalábbis az eddigiek...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 11, 11:52:37 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2074 Dátum: 08 dec 11, 19:27:40 » |
|
Jah, jó kis rész volt...Mayuri-t nem bírom annyira, de most télleg szépet alakított ...(Byakuya meg hozta a formáját...szemrebbenés nélkül, vágta meg a kezét-lábát...^^)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 11, 19:28:22 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2075 Dátum: 08 dec 11, 23:47:25 » |
|
Hát igen mikor a mangában olvastam ezt a jelenetet az első gondolatom az volt, hogy Byakuya egy állat, de komolyan nehogy már a büszkesége fontosabb legyen mint a testi épsége. Am Mayurit én se csipázom, de az amit Szayel Aporro ellen alkotott valami zseniális, de komolyan az már a szívatás szívatása. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2076 Dátum: 08 dec 12, 02:40:25 » |
|
Mangát nem olvasom, de az animéből azt veszem észre, hogy nincs olyan nagy baj, mert a kapitányoknak nem nagy ellenfél az Espada... Legalábbis az eddigiek... Még ott van Ken-chan ő már kicsit táposabb ellenfelet kapott, s lesz egy újabb power upja, ami még mindig nem bankai, habár azon a szinten van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2077 Dátum: 08 dec 12, 09:45:21 » |
|
Na ja... Kenpachi hozzáilő ellenfelet talált... Mindketten jól érezhetik magukat, míg kaszabolják egymást... Noitora is olyan harcimádó idióta, mit Kenpachi... Ráadásul erős...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2079 Dátum: 08 dec 12, 16:33:11 » |
|
Tényleg... Privátban valaki tudna adni egy linket, ahonnan le lehet tölteni az aktuális aime rész utáni manga részeket? Kissé utána nézelődnék mit várhatok az animében...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2080 Dátum: 08 dec 12, 17:19:12 » |
|
Hát az új mangáért nem vagyok oda szerintem egy kicsit szánalmas volt! Remélem az animében jobbak lesznek ezek a részek megoldva!Mert ez pár másodpercnek tűnt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2081 Dátum: 08 dec 12, 19:22:58 » |
|
Hát ez a mostani fejezet elég gyér volt, körülbelül azt néztük oldalakon keresztül ahogy Yama apó két mozdulatból megöli azt a dögöt, de most komolyan ha ilyen fejezetek lesznek ebből hogy lehet animét csinálni, mert ez jó esetben sincs több mondjuk 1 egy perces jelenetnél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2082 Dátum: 08 dec 12, 19:44:13 » |
|
Bár valóban elég gyér volt,de ez volt az eddigi legvalóságosabb fejezet,mivle itt el bírom képzleni,hogy Yama apó simán kinyírja azt a dögöt.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2083 Dátum: 08 dec 13, 00:38:41 » |
|
ebben van valami de mindettől eltekintve megint gyér volt sok értelmét nem láttam ennyi oldalon keresztül ezt halogatni mikor úgy is valószínű volt a végeredmény
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|