24 nov 05, 06:00:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 135 136 [137] 138 139 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742527 alkalommal)
0 Felhasználó és 121 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #2040 Dátum: 08 dec 02, 00:18:24 »

Húzhatják, mint a rétest, csak sajna attol tartok, hogy ez ilyen percenkénti jelenetváltással lesz megoldva, aztán kb az egész anime alatt fejenként csinálnak egy kardcsapást.

Ha okosat mondok ellenezzétek, de ha hülyeséget értsetek velem egyet, de szerintem így utólag visszagondolva jobb megoldás lett volna, ha 26-os pakkokban adják le az animét, mert akkor szerintem nem lettek volna fillerek, meg idióta időhúzások, igaz nem tartana itt, de jobb minőség zálogában megérné.
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2041 Dátum: 08 dec 02, 00:23:31 »

Nem kell ahhoz elhúzás, elég ha csak kibővítik a harcokat, ahogy azt újabban a Naruto shippuudenes részeknél csinálták és lám nem kell egy résznek 3 fejezetet feldolgozni, nem kell fillerezni és mégis élvezhető lesz az anime.  Pontosan
Naplózva

lumiere
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2042 Dátum: 08 dec 03, 16:27:18 »

na, megnéztem a 197-es részt  Mosolyog
kicsit meglepődtem az op-nál, hogy máris új van, aztán rájöttem, hogy újabb mozi előzetes  Nevet
amúgy szerintem ez jó kis rész volt, remélem most egy darabig nem lesznek fillerek
Naplózva

" A boldogság nem egy állandó állapot, csupán apró örömpillanatok sorozata."
kryboy
Chuunin
*

« Válasz #2043 Dátum: 08 dec 04, 13:27:14 »

hát nem is tudom nekem annyira nem jött be ez a mostani rész, a mangába jobban élveztem!
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2044 Dátum: 08 dec 04, 14:45:49 »

Én meg csak eddig láttam a mangát... Kicsit sajnálom Hanatorut... Elég szépen megbicskázta Rukia... Kíváncsi vagyok  további fejleményekre...
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2045 Dátum: 08 dec 04, 17:26:18 »

Húh, engem csak az ending borított ki egy kicsit, elég unalmas jeleneteket vágtak be a 3. movie-ből...  :/
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2046 Dátum: 08 dec 04, 18:25:01 »

Hát ebben egyetértek, viszont az Opening világbajnok lett, ha ez maradna meg az évad végéig openingnek az nagyon jó lenne, de sajnos nem fog. xD
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #2047 Dátum: 08 dec 05, 10:16:03 »

És egy újabb év, hogy láthassuk ezt a Bleach moviet felirattal, hurrá >_> Mindenesetre én kifejezetten örülök a movienak, hiszen amennyire néztem Urahara múltjáról megtudunk jópár dolgot, hiszen mégiscsak Captain Haori-ban volt. És amennyire néztem az is benne lesz amikor Mayurival beszélgetett, amikor még Mayu kis börtöntöltelék volt. Várom, az biztos =) A Bleach anime pedig valószínű innen fog felpörögni kicsit még jobban
Naplózva

Tora-chan
Gennin
*

« Válasz #2048 Dátum: 08 dec 05, 11:31:16 »

Víííííííííííííí, Urahara taichou  Nevet  Nevet  Nevet

Mindazonáltal szerintem a movie-nak semmi köze nem lesz a Pendulum-archoz. Miért is lenne? (Ha megfigyelted, a börtönös(?) villanásnál, nem a mangabeli göncben voltak.)

Ezért bármennyire is örülök a dolognak, nem lenne jó, ha belekavarnának a sztoriba  Neeem Mondom ezt úgy, hogy tudom, a movie-knak nem sok közük van a valódi sztorihoz.

« Utoljára szerkesztve: 08 dec 05, 12:42:36 írta Tora-chan » Naplózva

GIMP antitálentum
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2049 Dátum: 08 dec 05, 11:50:49 »

Nem baj, én akkor is nagyon várom ezt a movie-t, mert az egyik kedvenc szereplőmet helyezi középpontba, de messze van még a jövő Szeptember. Technikai KO

Am poén, hogy mindig ki akarja nyírni Ichigot valamiért a Gotei 13, kíváncsi vagyok, hogy ebben a movie-ban mi okból fognak neki esni. Nevet

Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #2050 Dátum: 08 dec 05, 12:08:14 »

Egen, azt én is észrevettem, h Ichi mindig szembekerül a 13-mal =P Amúgy ki lesz a movie főszereplője Ichin és Rukián kívül? Urahara? Mosolyog *reménykedik*
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2051 Dátum: 08 dec 05, 12:49:54 »

Jah szerintem Urahara lesz a másik és figyelembe véve az előzeteseket van egy olyan érzésem, hogy megint valami elmebeteg kutatás végtermékét kell majd legyűrniük. Mosolyog

Am a mostani fejezet jó volt, végre Yama apó is beavatkozik a harcba és ha jól láttam az első halálos áldozat is megvan a jók közül, igaz csak egy hadnagy, de az is valami. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 05, 16:32:53 írta Csibe19 » Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #2052 Dátum: 08 dec 05, 16:31:45 »

Ez a manga nem volt vészesen rosszxDD remélem meghal végre egy shinigami... erre nem látok esélytxDD.
Viszont Yama apó jön és egy suhintással megöli őketxDD. Jobb lett volna ha ukitake esik nekixDD.<--- de ha ez a lény ilyen erős akkor milyen erős lehet a 3 espadaxDD Hitsu szerintem nagy kakiban vanxDD és nem fog kimászni belőlexDD.
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2053 Dátum: 08 dec 05, 16:35:20 »

Hiei dono, mi az, hogy nem volt vészesen rossz, végre teljesült mindenki álma és a Gotei 13 tagjai is szívnak minta torkosborz, csak abban reménykedem, hogy most már tényleg elkezdenek hullani is végre. Pontosan
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #2054 Dátum: 08 dec 05, 16:39:11 »

Azért nem volt vészesen rossz... de akkor lett volna jó ha végre meghal valakixDD.
Ám Yama apó megment mindenkit... majd elbukik egy espada ellen vagy Aizenel szemben... az ő halála nem lenne túl kiengesztelőxDD én Hitsut akarom holtan látnixDD.
Esetlegesen valami fontosabb szereplőtxDD.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 135 136 [137] 138 139 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins