Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 07 jún 26, 20:19:57 » |
|
No...hát akkor gondolom itt folytatjuk az eszmecseréket a sorozatról...a MANGA sorozatról 2009.11.27
A topik átnevezésre került! Mostantól csak a Bleach Manga eseményeit tárgyaljátok ki ebben a topikban! Az anime eseményeinek kibeszélésére ott a Bleach-Anime topik! Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 28, 22:53:25 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Count Adyn
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 jún 26, 20:32:30 » |
|
Kiváncsi leszek mi alakul majd, kronosz-al való beszélgetés felcsigázott:D
|
|
|
Naplózva
|
"Un vero cavaliere non lascia mai una signora"
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 jún 26, 20:37:26 » |
|
mondta, hogy most téged nyúz, mert én nem néztem tovább, leragadtam a 93. észnél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 jún 26, 20:48:06 » |
|
Nem fogom elarulni ugyem . De egy biztos erdemes tovabb nezni .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Eliath
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 jún 26, 21:43:40 » |
|
Huh... én már a 91. résznél tartok Tök jó, egyre izgalmasabb Alig várom, h a Bountók mit fognak csinálni a Soul Societyben Remélem, h most már leginkább nagyobb harcok fognak következni Már naon várom, h a kapitányok kicsit megmutassák a valódi tudásukat^^ Off: Örülök, h meglett a fórum //offend //
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 jún 27, 12:19:39 » |
|
Hat szerintem megeri elkezdeni mert ez 1 oan anime ami a legelsö résztöl a legutolsoig naggyon jo. off: Ritka végre nézed tovabb ennek örülök.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 jún 27, 13:49:07 » |
|
hát nem tudom, kéne egy rövid leírás..asszem néztem az AA ismertetőben de nem volt...vagy csak vak vok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 jún 27, 14:48:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 jún 28, 00:52:58 » |
|
ez vagy az elfen lied a jobb ???
Nem egy stilusban van a kettö ezert nem igazan lehet összehasonlitani a kettöt de szerintem a Bleach sokkal élvezetesebb ha ezt vesszük figyelembe akkor ez a jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saei-chan
Vendég
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 jún 28, 08:15:39 » |
|
És jóval hosszabb mint az Elfen Lied.Kicsit a Narutohoz tudnám hasonlítani... A sorozattal kapcsolatban aki látta a mostani részeket.Elegem van a fillerekböl!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 jún 28, 12:49:55 » |
|
hehe...na látjátok, én ezért nem nézek meg egy nap kb. 10 részt sokáig élvezem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 jún 28, 21:45:29 » |
|
En eleinte egynap 16 részt néztem asszem ottan körül, nem birtam kivarni a holnapot .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 júl 01, 09:02:22 » |
|
Szerintem érdemes megnézni. Legalább 5 részt kell megnézni belőle és ha nem tetszik... nem ilyet nem mondok...akkoris nézd tovább biztos tetszeni fog!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Goku2000
Vendég
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 júl 01, 13:18:38 » |
|
Ayaka!Dupla postoltál és témába nem illő hozzászólást küldtél, ezért törölve lett! Máskor figyelj jobban, vagy ha még nem tetted meg, olvasd el a Szabályzatot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 júl 01, 13:52:20 » |
|
Szerintem érdemes megnézni. Legalább 5 részt kell megnézni belőle és ha nem tetszik... nem ilyet nem mondok...akkoris nézd tovább biztos tetszeni fog!! Ez jo de teljesen igazad van csak sok a filler... tudni illik megint fillereznek kicsit dühitö szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|