24 nov 05, 06:33:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 114 115 [116] 117 118 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742838 alkalommal)
0 Felhasználó és 189 vendég van a témában
balu01
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1725 Dátum: 08 júl 31, 22:14:07 »

Remélem azért Hisagi, Kira és Yumichika is elő tud majd rukkolni egy bankai-al.
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1726 Dátum: 08 júl 31, 22:44:09 »

Mi a fene ez a hülyülés Urahara Shop-nál bamek? xDD Kiccccsssit átírták a feliratot xDDD

Nah mán kinnvan a rendes is. Azé nézem h mian Ichiamru melegbárjával? x""DDD
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 31, 22:48:27 írta Handy » Naplózva
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #1727 Dátum: 08 júl 31, 22:48:26 »

xD kiderült hogy hugi is néz fillert lebuktál Nyelvesít ikszdé és én is láttam.... de legalább aztán megjavul xD
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1728 Dátum: 08 júl 31, 22:49:21 »

Csak ezt mert uncsiztam és letöltöttem nah! Nyelvesít Vmivel elkell foglalnom magam, hátha felbukkan egy Hitsu benne, de most nézhetem elölről, de nincs erőm végignézni ezze a felirattal, bár elég poénos Nevet
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1729 Dátum: 08 júl 31, 22:49:37 »

Lhet megkövezni, de Ichit már láttuk sokszor, engem jobban érdekel a kapitányok bankai-a, meg Hisagi, hiszen tőlük még nem sokat láttunk. Kíváncsi vagyok az igazi erejükre kacsint
Ichigot meg szerintem úgyis elhúzza, merthát mégis csak ő a főszereplő, hadd harcoljon csak utoljára Pojén Bár kitudja...

xD Dehogy kövezünk Nevet igazad van ebben csak engem azért érdekel mert Ulquiorrára vok kíváncsi mer eddig annál többet nem láttunk mint hogy el nyomott 1-1 Cerot azt kifújt de ha itt tartunk akkor engem még érdekel Ichimimaru és Aizen igazi ereje a többi tőlem mehet a lecsóba xD
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #1730 Dátum: 08 júl 31, 22:54:22 »

Hát szerintem bankait fölösleges várni mindenkitől, mert nem fogunk látnixDD. Rukianak adjanak Bankait!!!xDD és valami faxa harcotxDD.

Főparancsnok bankaial milyen lehetxDD ha simán kiengedett zanpaktoval egy izom agyú leszxDD.
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1731 Dátum: 08 júl 31, 23:05:08 »

Azért Ulquiorránál is vannak erősebb espadák. És azért nem láttunk túl sok kapitánytól bankait. No meg a vaizardok.

Ez egy jó filler volt, direkt azzal a felirattal néztem meg Pojén Pojén
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1732 Dátum: 08 júl 31, 23:14:34 »

Tégy és való Mosolyog igaz-igaz vannak nála erősebbek (olyan hű de sok nincs xD) csak tőle sem lehetett látni semmit Ichimarutól meg még úgysem csak addig amíg Hitsugayaval játszogatott  de az az igazság az a fillerek előtti részekben annyiszor láttam a soulban az arcokat hogy meguntam Nevet de fillerbe Amagai tetszik jó arc Nevet
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1733 Dátum: 08 júl 31, 23:18:00 »

Mindenesetre amíg a transzfesztita fracción és társai kipurcannak, addig szerintem várnunk kell. Mosolyog
Naplózva
Zato-7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1734 Dátum: 08 aug 01, 03:20:13 »

Ehhez a sorozathoz csak annyit fűzök, hogy az egyik kedvencem. Főleg Ori Hime, meg a csatlósai (azok a tündérek, v mik)
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1735 Dátum: 08 aug 01, 12:45:57 »

Jó gyorsan le is fordították az új fejezetet. Jó volt végre mutatták Ichimarut, Izuruból nem sokára előjön az állat xD viszont ez a két szépség mániás idióta csak istenesen felidegesítettek. Akkor már inkább Izuruból mutatnának többet
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1736 Dátum: 08 aug 01, 13:23:26 »

Yumichikát eddig sem bírtam, és ez már nem is fog változni. A spoiler képen levő átváltozáson jót röhögtem, hihetetlenül morbid és bizarr. Patkoljon el mind a kettő Mosolyog
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1737 Dátum: 08 aug 01, 16:08:55 »

2 Szépségkirálynő xD de most már Izuru érdekelne nagyon Nevet érdekes egy karakter (Az a szomorkás komor képe megnyerő xD). Várom köv fejezetet..
Naplózva
verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #1738 Dátum: 08 aug 01, 22:29:39 »

a mostani anime rész ahhoz  képest hogy filler.. egész jó lett az eddigiekhez képest X"D  de lehet hogy ezt csak azért érzem így mert végre Byakuya is kapott benne 3 mondatnyi szerepet... meg az extrában is ő volt X"""D

az új manga fejezetről... háát Yumichikának össze kell szednie magát hogy ezt a csinos balerinát legyőzze X"D ja meg Gin olyan aranyos volt a fejezet elején X""D
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
Hiei
Vendég
« Válasz #1739 Dátum: 08 aug 01, 22:55:24 »

Na ez a 7 blícs téren nem ért semmit mnd a manga mind az anime a tőkéletes időhúzásról szóltxDD.
A mangában 10 oldalon annyi történt hogy átváltozott a rusnyság. Az animében meg annyi hogy láttuk a kapitány zampaktoját ami mit ne mondjak több mint sz*rul nézett kixDD.

Remélem a jövőhét már értelmesebb lesz mert ha így folytatodik én se fogok filelreket néznixD.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 114 115 [116] 117 118 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins