balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1620 Dátum: 08 júl 07, 10:23:08 » |
|
köszi a választ eddig azt hittem hogy filler kari :'X a kardok neveit fölösleges volt lefordítani...meg a technikák neveit is Szerintem nem volt felesleges, sokakat érdekelhet hogy mit is jelentenek magyarul ezek a dolgok. De látom csak szerintem nem rossz a magyar szinkron, na mindegy
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 07, 10:23:53 írta balu01 »
|
Naplózva
|
|
|
|
swallow007
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1621 Dátum: 08 júl 07, 11:46:49 » |
|
Hol lehet letölteni a movie 2-öt???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1622 Dátum: 08 júl 07, 11:56:06 » |
|
Swallow: Letöltőhelyek után érdeklődni tudtommal vét a fórum szabályzata ellen.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1623 Dátum: 08 júl 07, 12:41:12 » |
|
Tenmagad felellőségére lehet. Viszont tudtommal még nem adták ki dvd-n. A Shippuden moviera is kb 1 évet kellett várni, szal decembernél előbb nem hiszem hogy kijönne. Talán legfeljebb egy cam-os változatot lehet találni de ezek nagy valószinűséggel fake-k.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1624 Dátum: 08 júl 07, 14:11:41 » |
|
Tenmagad felellőségére lehet. Viszont tudtommal még nem adták ki dvd-n. A Shippuden moviera is kb 1 évet kellett várni, szal decembernél előbb nem hiszem hogy kijönne. Talán legfeljebb egy cam-os változatot lehet találni de ezek nagy valószinűséggel fake-k.
Én azt olvastam valahol hogy október körül adják ki a DVD-t, úgyhogy kb október-november mire hozzá lehet jutni jó minőségben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1625 Dátum: 08 júl 07, 18:24:37 » |
|
hmm...168. résztöl lévő filler nem kellett volna nagyon nem passzol bele a történetbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1626 Dátum: 08 júl 07, 18:42:02 » |
|
jah de azt mondják hogy ez az előtt van mielőtt elrabolják orihimét szoval visszamentünk az időben
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1627 Dátum: 08 júl 07, 21:21:36 » |
|
jah de azt mondják hogy ez az előtt van mielőtt elrabolják orihimét szoval visszamentünk az időben Ez a filler nem illeszthető be időrendileg sehova, csak úgy van, és biztos nem azelőtt hogy Orihimét elrabolták, mert Ishida és Chad használta az először Hueco Mondoban használt erőit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1628 Dátum: 08 júl 07, 21:26:01 » |
|
nekem ezt mondták de ha így átgondolom télleg igazad van :'X most akk megelőztük a mangát vagy mi ez így tök érdekes de télleg igaz mert ichigo is több mit 11 másodpercig hassnálta a maszkot
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1629 Dátum: 08 júl 07, 21:46:22 » |
|
Az a poén ho elöször azt mondtak ho egy régi történet aztan ugye ott van orihime nincs elrabolva szal elötte kell legyen de akkor miert van oan erejük ? MERT FILLLER ennyi. Egyebkent jövöheten mar lesz manga ugyi ? Remélem Stark fog fightolni va Ichi ha egybe olvadna zzal a gömbel az nagyon durva lenne. Mert ugye lehet ho az lesz még régen mondta Urahara h "akinek elég nagy a reiatsuja azzal egybeolvad és hatartalan ereje lesz" Még Aizennek sem volt elég nagy reiatsuja ho egybeolvadjon vele csak simizte parszor.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1630 Dátum: 08 júl 07, 21:51:26 » |
|
Nem csak jövőhéten lesz manga, már ezen a héten is lesz pénteken.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #1631 Dátum: 08 júl 08, 10:40:00 » |
|
ahh a mostani fillereket csak nézni kell és élvezni ismerjük a karaktereket oszt yoovan a történet meg csak van nem kell hozzákpcsolni a történethez A MAnga hmm... remélem Ichigo megmutatja végre mennyit fejlődött Grimmijowal való harcának köszönhetően és gyakja Ulquiorra-t nem kell félre érteni NAgy arc ő dehát gonosz ugye és ez a sorsa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1632 Dátum: 08 júl 08, 16:54:50 » |
|
nem lennének rosszak ezek a mostani fillerek sőt megkockáztatom egyenlőre jobbak a bauntos fillereknél, de nem kellet volna ilyen bénán félbeszakítani a maga eseményeit vele mert így tényleg nem jó, mondjuk az is igaz hogy nem igen tudták volna másképp megoldani ezt a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1633 Dátum: 08 júl 08, 21:16:56 » |
|
De ettől függetlenűl sztm jók a fillerek nekem idáig tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #1634 Dátum: 08 júl 08, 21:30:33 » |
|
nekem is sztem magasan jobb a Bountós részektől. annak is csak azon részei tetszettek amikor a két vizes kölyökkel harcoltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|