balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1605 Dátum: 08 júl 04, 12:54:03 » |
|
Ja a parasztember meg a madárra gondolna mint holló, aminek semmi köze a hollow-hoz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 04, 12:54:34 írta balu01 »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1606 Dátum: 08 júl 04, 13:02:14 » |
|
akkor felirattal nézzék vagy ejtsék ki úgy hogy hollow egy kis w beütéssel a végén
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1607 Dátum: 08 júl 04, 13:04:25 » |
|
Ja a parasztember meg a madárra gondolna mint holló, aminek semmi köze a hollow-hoz Ott a pont de ha Ichinél tarunk mikor full hollow lesz olyan idegesítő hangja lesz mint egyfá****orult berekedt madár. Szerintem k****ra idegesítő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1608 Dátum: 08 júl 04, 13:14:29 » |
|
Full hollow? Amilyen a vaizard tréning során volt amikor még nyerésre állt Shirosaki? Ja remélem az aláíráskép nem zavar senkit, végülis a mangában ilyen ruhája van Halibelnek utána lehet nézni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 04, 14:38:22 írta balu01 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1609 Dátum: 08 júl 04, 15:18:20 » |
|
hmm nem volt rossz rész ámbár Ichigo ellenfele idegesítő volt számomra úgy beszélt mint akit nem lehet legyőzni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 04, 15:28:57 írta narut0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #1610 Dátum: 08 júl 04, 15:49:27 » |
|
Nemtudnák azt kiejteni hogy Zángeccu meg Hjúrinmaru? Nehogymá lesüllyedjenek a Jetix szintjére
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1611 Dátum: 08 júl 04, 15:58:35 » |
|
hát ez télleg egészen ciki dzsetiksznél még azért annyival jobb hogy nem vágták meg mondjuk ezt az animét nem is igazán lehetne leadni azon az adón mert ilyen két perces részek lennének
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1612 Dátum: 08 júl 04, 17:08:45 » |
|
Nemtudnák azt kiejteni hogy Zángeccu meg Hjúrinmaru? Nehogymá lesüllyedjenek a Jetix szintjére Olyan telhetetlenek vagytok, én inkább örülök hogy adják Magyarországon, és MAGYAR szinkronnal élvezhetem ezt a remek animét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1613 Dátum: 08 júl 04, 17:10:40 » |
|
mert maximalisták vagyunk ha nem TÖkÉLETES akk már nem is jó(na jó ezt visszavonom mert ez a szinkron egész jó csak vannak hibái)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1614 Dátum: 08 júl 04, 17:21:17 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 04, 17:29:25 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
balu01
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1615 Dátum: 08 júl 04, 17:32:28 » |
|
Jaja, nem igaz hogy pont ilyenkor kezdi húzni az időt a mangaka
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1616 Dátum: 08 júl 07, 01:35:35 » |
|
Én is furcsálltam eleinte a dolgokat, de hát ez van, ezt kell szeretni. De hogy a Shikai és Bankai megmaradt... na az nekem mindent megér. Nagyun kúlos volt Mayurit halalni hogy kimondja: BAN-KAI! Ez a Bankai ugyanolyan védjegye a Bleachnek, mint a Rasengan a Narutónak. Hülyeség lenne magyarul hívni.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1617 Dátum: 08 júl 07, 01:40:30 » |
|
lenne egy kérdésem...Nel és társai filler karakterek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1618 Dátum: 08 júl 07, 01:46:26 » |
|
semminek miek lefordítani és a neveket sem kell a kardok neveit sem nem tudom nekem valahogy bántja a fülem pedig először magyarul láttam Az angolnál nem is fordították. Ott maradtak a fogalmak és kifejezések eredetiben. De ha már fordítunk: Zangetsu = Holdmetsző vagy Metszőhold Zabimaru = Falkavezér is lehetett volna ha szlengezzük vagy ahár Rémség Senbonzakura = Tűszirom Hyounimaru = Jégdémon vagy Jégherceg vagy Fagyúr Hollow = A lidérc jó, de akár Kósza Lélek is lehetett volna. vagy hasonló Bár ezek még a jelenlegi magyar fordításnál is LOlabbak Dei: Nem, sőt nagyon fontos mangában is lávő karakterek... mármint Nel.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1619 Dátum: 08 júl 07, 01:54:22 » |
|
köszi a választ eddig azt hittem hogy filler kari :'X a kardok neveit fölösleges volt lefordítani...meg a technikák neveit is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|