24 nov 24, 06:56:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1768008 alkalommal)
0 Felhasználó és 77 vendég van a témában
jadu
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1545 Dátum: 08 jún 18, 23:47:17 »

hagyjatok mar ezt az uraharashopos dolgot..le lehet irni a nevet..nem genya csapat...es csak az otakushakainak vannak gondjai veluk.... ennyit errol..mar kezd idegesitove valni ez a marhasag...hagyjuk az urahashopot...es az otakushakait, ez kettejukre tartozik...es ha mar a reklamozasnal tartunk, nem kell a negativ reklam sem  >.<#

(es nem tom milyenek voltak a korabbi forditasok, de amiota en forditom...bizton allithatom, nincs benne hiba..forditasi...helyesiras az mas :p me kicsit tudok angolul...de csak egy KICSIT Nyelvesít)

nem sokara uj bleach dattebayoektol Nevet de valahogy a fillerek nem kotnek le...  Hümm-hümm viszon a shinigami goldent mindig varom...azok a legjobbak...aaa... Byakuya tiszta edes bennuk... remelem most nem arrancaros enciklopedia lesz es visszaternek a byakuyas poenokhoz Nevet vagy a shinigami ferfi-egylethez...
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 19, 00:56:39 írta jadu » Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1546 Dátum: 08 jún 19, 11:07:55 »

jadu: Nekem nincs bajom, US-el én is csak másoktól hallottam, hogy tilos itt reklámozni, a te fordításodról meg igazság szerint nem tudok nyilatkozni, mert amikor én utoljára a ti csapatotok feliratával néztem akkor még nem te voltál a fordító, ugyhogy bocs ha megsértettelek.

Egyébként jók ezek a fillerek, legalábbis jobbak mint az a bauntos förmedvény, de kíváncsi vagyok mi lenne, ha nem tudnátok, hogy ezek az új részek fillerek(akkor bezzeg nem problémáznátok vele kacsint).   
Naplózva

3mpty
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1547 Dátum: 08 jún 19, 12:34:26 »

Hátha ezekről a részekről nem tudnám, hogy fillérek akkor körübelől ennyiből állna a véleményem: khm... WTF? WTF? WTF?    mitörtént a Hueco Mundo-s részekkel? Nevet

Ez a meg nekem nincs bajom csak hallottam dolgok...... hát ezek olyanok is Mosolyog

Na megyek megnézem a legújabb részt.

Ja és Jadu? semmi üdvözlet a török detoxból? vagy ilyesmi..... Nevet
Naplózva

Nagylevegőéés: A semmi nem semmi, hanem semmi, mert a semmi nem semmi, hanem semmi. Hiszen a semmi az semmi, nem pedig semmi.Ergo a semmi nem semmi, hanem semmi Nyelvesít
Mára ennyit jó éjszakát gyerekek

It's more than evil. It's... It's ningen.
Alice
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1548 Dátum: 08 jún 19, 19:39:50 »

Egyébként nem tilos ezeket az oldalakat reklámozni,csak nem ajánlott,csak saját felelőségre-Fórumszabályzat.am meg sztem nem reklámoztam,csak írtam h én onnan szedem a feliratokat,am meg ki mit szeret.
Nekem mondjuk tetszenek ezek a fillerek,tény h nem olyan jók,mintha a rendes részek lennének,de el lehet velük az ember Mosolyog
Naplózva

Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #1549 Dátum: 08 jún 20, 08:28:01 »

huh nem semmi ez az új manga, a Vaiizardok végre harcba vonulnak.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1550 Dátum: 08 jún 20, 09:44:09 »

Eszméletlen jó volt és végre harcba vonulnak kíváncsi leszek nagyon a köv fejezetre igazából engem a legjobban Ulquiorra - Ichigo érdekel ha 1x elérünk oda
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1551 Dátum: 08 jún 20, 11:21:23 »

Én arra leszek kivi, hogy akkor kinek az oldalán fognak állni! Jee, végre visszatérünk a harchoz. ^^
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1552 Dátum: 08 jún 20, 11:23:20 »

nos igen érdekel engem is mer azt mondták Kisukenak és Aizennek is hálával tartoznak Nevet
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #1553 Dátum: 08 jún 20, 11:46:08 »

Ezen mondjuk én is agyaltam,de szeritem Kisuke oldalán fog állni,vagyis Ichi oldalán Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 20, 11:46:57 írta Morimoto-kun » Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1554 Dátum: 08 jún 20, 12:16:24 »

Shinji egy szóval sem mondta, hogy meg akarja ölni Uraharat csak azt mondta, hogy Neki is és Aizennek is sokkal tartoznak, de szerintem két teljesen különböző okból, habár ezzel nagyon bizonytalanná vált, hogy melyik oldalon állnak.
Az lenne még a szép, hogy ha kiderülne, hogy Aizen oldalán állnak, de azt erősen kétlem. Gondolkozik
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #1555 Dátum: 08 jún 20, 13:25:37 »

Na jó mostanra gondoltam megkérdem én vagyok béna vagy nincs magyar sub az új részhez?xDD
Naplózva
verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #1556 Dátum: 08 jún 20, 18:22:37 »

Hiei még nincs Szomorú  én is kerestem X'D

szerintem is egyértelmű hogy Shinjiék Urahara oldalán állnak mert adósak neki.. az életükért... Aizennek is adósak azzal hogy megöljék mert azt tette velük a múltban amit tett  ... hangsúlyozom szerintem Mosolyog
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #1557 Dátum: 08 jún 20, 18:34:56 »

Nekem az átvezetés tetszet,mármint,hogy Állítsd meg az ingát és visszatérünk a jelenbe,vagy vmi ilyesmi volt,ez nekem nem tom miért nagyon tetszett,remélem Shinji rendesen fenékbe fogja billenteni Aizen-t vagy Tousent Nevet
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1558 Dátum: 08 jún 20, 18:40:41 »

egyetértek veled verdict, mert ha nem így lenne akkor miért segítettek volna Ichigonak és nekem az a tippem, hogy eleve Urahara hívta őket a városba, mert igazság szerint pont akkor jöttek amikor Ichigonak nagy szüksége volt rájuk és csak úgy maguktól erre nem érezhettek rá. Pontosan
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1559 Dátum: 08 jún 20, 20:16:43 »

nos ebben van valami de Ichigonak ennél sztm most kisebb nagyon problémái is vannak h kinek az oldalára álnak majd utána rá ér agyalni apropó és új részt subbal néztem
Naplózva
Oldalak: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins