Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1095 Dátum: 08 márc 21, 14:30:54 » |
|
Ott tart, Arvaelnél a pont. Ráadásul az Animax, csak 52 részt vett meg, az átváltozás, meg valahol az után, van, szal, arra még várunk.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1096 Dátum: 08 márc 21, 15:15:01 » |
|
Tudom, hogy amit írtam jóval odébb van mint ahol az animax jár, csak leírtam, hogy lessz még durvább hollow-á változása is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1097 Dátum: 08 márc 21, 15:18:18 » |
|
Igen az animax ott tart, amikor Ichgo a gödörben van Urahara pincéjében... am tök fura magyarul nézni, mert én azokat részeket angol felirattal néztem végig >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1098 Dátum: 08 márc 21, 15:19:17 » |
|
hmm... kicsit elgondolkodtam... Icsinek még nagyon sokat kell erősödnie... elvégre már a sáskával se birt el akkor mi lesz a többi esp-el és hát azért még is csak a főszereplőnek kéne legyőznie a főgonoszt vagyis Aisent... csak hát jelenleg Aisen még zanpaktó nélkül is szarrá veri Icsit és akkor hol vagyunk még az első fokozattól... a bankairól meg ne is beszéljünk... hát Icsinek kéne még fejlődnie
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1099 Dátum: 08 márc 21, 16:46:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1101 Dátum: 08 márc 22, 15:35:24 » |
|
Egy valamit nem értek: amikor Ulquiorra kvázi megölte Ichigot...nem tűnt el a shikai. Pedig nem csak elvesztette az eszméletét, de meg is halt...ez azért furcsa
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1102 Dátum: 08 márc 22, 15:58:10 » |
|
Már rég láttam a Hollow-os részeket,mármint mikor megszerzi a Shirosakitól a Hollow erőt és vele a képsséget,hogy bármikot felvehesse a maszkot,no tehát akkor volt az nem hogy szinte eggyé vált Zangetsuval és még ha meg is szakadt a shikai forma mikor Orihime-chan felélesztette újra "bekapcsolt" vagyis ez csak az én feltételezésem Ha tévedek javítsatok ki mert ez negme is érdekel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1103 Dátum: 08 márc 23, 23:06:02 » |
|
áá ez hatalmas volt nagyon kíváncsi leszek.Jövőhétig várni? nem bírom ki Ichigo megint akcióba lép + végre beindulnak a dolgok:)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 23, 23:10:44 írta narut0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
manga13
Vendég
|
|
« Válasz #1104 Dátum: 08 márc 24, 02:57:06 » |
|
szia te méket szereted a legjobban full metal alcamist vagy a naruto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1105 Dátum: 08 márc 24, 14:40:46 » |
|
Én személy szerint a Narutot. És te, hogy állsz a Bleach-el?
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1106 Dátum: 08 márc 24, 15:59:52 » |
|
mégha nem is témába illő személy szerint én is narutot apropó kíváncsi vagyok Ulquiorra valódi erejére
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1107 Dátum: 08 márc 24, 16:23:00 » |
|
Hát arra már én is kivánsci lennék,de nem tudom, hogy Ichigonak mennyi esélye lenne ellene... És végre az öreg espadanak is megtudtuk a nevét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jadu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1108 Dátum: 08 márc 24, 16:51:59 » |
|
ja..es milyen bad-ass neve van! mar csak a sorrendre (az elso harome) vagyok kivancsi.... Remelen nem Halibel az elso... fogalmam sincs miert nem akarom, hogy o legyen az elso espada, talan a felig kint logo mellei miatt es Stark mar milyen egy kis cool bishi...komolyan mar majdnem veri Aizent es Grimmy-t, sot veri is oket... na ennyit az agyatlan fangirlizmusombol
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 24, 16:55:33 írta jadu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1109 Dátum: 08 márc 24, 17:49:03 » |
|
Én is kíváncsi vagyok mire lesz képes Ichigo , mert hát az első alkalommal Ulquiorra elég gyorsan leamortizálta. Bár azóta legyőzte Grimmjow-t, szóval valószínű, hogy azért csökken valamejest a különbség kettejük között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|