RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8760 Dátum: 10 szep 16, 13:43:07 » |
|
Szerintem, ha látni fogjuk a 0. osztagot, azok is amolyan Ichigo színtűek lesznek... A fejezethez meg annyit, h jöhetne már a követlező rész, mert ebből nem tudtam kivenni a támodást... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #8761 Dátum: 10 szep 16, 13:54:16 » |
|
jó kis feji volt szóval ichigo elveszti az erejét ha végel esz a harcnak, vagy meg marad neki a hollow erő és akkor azzal ellesz. 0. osztagnak ha lesz akkor mi lesz a szándékjuk?
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
 |
« Válasz #8762 Dátum: 10 szep 16, 14:44:56 » |
|
Nem hiszem hogy ichi shinigami marad ezután! Sajnálom nagyon, de majd valszeg 1x visza kapja az erejét . Addig zangetsu pihen:( Valószinüleg tartom hogy inner ichi és zangetsu egyyé vált ezért nem használta a hollow formát, mert elég elhamarkodottnak tűnik a final getsuga 
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #8763 Dátum: 10 szep 16, 15:23:04 » |
|
Hát igen, érdekes fejezet volt, de azért kíváncsi leszek mi lesz miután elveszti az erejét 
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
CoLa
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8764 Dátum: 10 szep 16, 15:54:04 » |
|
Lehet h a magyar fordítás hibája de ott úgy írja h "Amikor átváltozom" akkor veszíti el az erejét, nem pedig "Ha" átváltozik. (Mibe különbözik? ezt a formát már valamikor hamarabb felvehette amikor elsajátította.) Csak egy hasonlat: a Yondaime Hokage amikor elzárta a Kyuubi erejét akkor azt a pecsételő jutsut azelőtt még soha nem használta, honnan is tudjuk ezt?: mert akkor már nem élne. Ebből a szóból adódóan 2dolgot lehet feltételezni: 1. hibás a magyar fordítás 2. Ichigo überatomkonanterimátor lett amivel szétgyalázza Gayzent. (én is kíváncsi lennék a 0ik osztagra  )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 16, 15:55:04 írta CoLa »
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8765 Dátum: 10 szep 16, 16:26:08 » |
|
Hát angolban azcan, hogy "if i use this technique i'll lose all my shinigami power" ez szerintem annyit tesz, hogy még nemhasználta csak tudja, hogy ez fog történni+ ezért hívják végsőnek, mivel utána már nem lesz semmi shinigami képessége(lsd pl Ishida vs mayuri) mondjuk sztem a hollow ereje még megmarad, és azért az se olyan rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #8766 Dátum: 10 szep 16, 16:30:55 » |
|
Zangetsu is mondta.: Hogy őt akarja meg védeni , Ha megérti a techinika lényegét akkor... És utána ichi folytatta hogy elveszíti minden shinigami erejét:( VAlszeg zangetsu és inner ichi eggyé váltak talán véglegesen, igy nem hiszem h lesz hollow ereje, szerintem az uj bankaiban benne van az ő ereje is, a végső getsugába meg a vasto lorde szint is.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8767 Dátum: 10 szep 16, 16:37:18 » |
|
CoLa , épp ezért írja az adott fun-sub team , hogy Speed Scan. Ahogy hozzájutnak gyorsan annyira lefordítják , hogy aki semmit nem tud angolul , az körvonalakban értse a történéseket. Lesz javított változat jövőhéten náluk ahol HAval lesz szerintem. Illetve ezt a formát felvehette , de a FGTt nem használta még.*Elvégre ki az a hülye aki szinte leakarná rombolni a saját lelki világát. xD + 1x használható csak xD*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 16, 16:42:00 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #8768 Dátum: 10 szep 16, 16:49:12 » |
|
A végén mikor fekete az ég mézzétek meg jobban ! Ellőtte a finalgt-t , csak elsőre az ég tűnik feketének de bal oldalt ott a gt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
 |
« Válasz #8770 Dátum: 10 szep 16, 17:24:14 » |
|
Ha Ichigo elveszíti a shinigami képességeit, szerintem az nem lesz örök. Ha engem kérdeztek, a faterja is hasonló okok miatt van ott és úgy, ahogyan van.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat 
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8771 Dátum: 10 szep 16, 17:46:06 » |
|
Amúgy Ishida is elvesztette az erejét hasonló okokból, de most mégis van neki. Szóval lehet Ichigonak is van megoldás.
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #8772 Dátum: 10 szep 16, 18:12:32 » |
|
Ha Ichigo elveszíti a shinigami képességeit, szerintem az nem lesz örök. Ha engem kérdeztek, a faterja is hasonló okok miatt van ott és úgy, ahogyan van.
Éles meglátás... lájkolomXD... Elég valószínű az, hogy Ichiapa ezért került a földre "normál " embernek.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #8773 Dátum: 10 szep 16, 18:33:48 » |
|
Mikor megláttam Ichigot felállt a kukimXD Szerelmes elttem azóra Photoshopban 49x írtam rá a kép aljára, hogy i láv jú! Na jó csak egy része igazxD Valóban bele szerettem ebbe a formba. Über durva lett. Viszont ez a harc még mindig egy viccXDDD Álló háború kinek van jo bb cosplaye verseny vanxDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 16, 18:34:59 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #8774 Dátum: 10 szep 16, 19:19:10 » |
|
Na ez a rész felettébb tetszett. Nem hittem volna.. Ha tényleg elveszíti erejét, nem hiszem hogy örökre fog tartani, de örülök, hogy legalább egy kicsit meg tudott lepni Kubo-san. És kajak úgy néz ki mint perzsia hercege 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 16, 21:11:26 írta Max »
|
Naplózva
|
|
|
|
|