con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4590 Dátum: 09 júl 22, 19:05:43 » |
|
Hát nem tudom. Hitsugaya befagyasztotta a csajt, ha nincs Wonderwiess akkor soha az életbe nem szabadul ki. Ráadásul most még ki is van fáradva a csaj. Szerintem Hiyori elég lenne hozzá.
Én is ezért mondtam,hogy hali nemsokára a múlté! Hitsu csúnyán elverte,meg alapból két volt hadnagy-ból lett vaizard jutott rá,szerintem ez nem véletlen! Még lesz egy erőseb cero-juk,mámint hármaskának meg ketteskének,aztán köszönhetünk el tőlük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 22, 19:07:22 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #4591 Dátum: 09 júl 22, 19:53:26 » |
|
Azért szerintem hármaska ketteske egyeske leverése több résznyi anyagot felölel majd és biztos kiderül majd hogy azért sokkal erősebbek ők mint amikor a Taichokkal harcoltak...De ettől még lehet h. bejön Den jóslata: stopperdobálással fognak Halibel ellen küzdeni...az király lenne...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 22, 20:20:59 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #4592 Dátum: 09 júl 22, 20:12:19 » |
|
Szerintem sem lesz annyira egyszerű... Mert ha belegondolunk, hogy mit csinált Ulquiorra: cero, aztán felvette az igazi alakját, aztán használt még erősebb cerot, aztán regenerálni tudta magát (és ő mondta, hogy a többi Espada ezt a képességet adta az erőért, ergo itt jön egy adag plusz erő a többieknél), és aztán még az a dobálós akármi, amit a lidérc Ichigo fél kézzel hárított... És egyeske, ketteske és hármaska mind erősebbek Ulquiorránál... de azért mégis örülnék, ha könnyű lenne a Vaizardoknak legyakni őket... "fontosabb" fightokat akarok látni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4593 Dátum: 09 júl 22, 20:20:35 » |
|
Hát, én azért megnézném Starkot, mert amit Ukitake-ék ellen bohóckodott, igen kevés volt. De engem elsősorban, Gin és Aizen érdekelne. Tousent meg remélem szétkenik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4594 Dátum: 09 júl 22, 20:21:18 » |
|
Sztem gyengébbek ulquioránál. Remélem az espadák nem mutatnak már sokat inkább a vaizardok. Csak az ne legyen min a Hitsugaya vs Halibel harcnál az a kérdezz felelek szerű harc
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #4595 Dátum: 09 júl 22, 20:23:58 » |
|
Aza baj h. Stark ellen Ukitakejék is bohóckodtak... Szóval ideje lenne harcolni is az egyeske uraságának... Lehet h. nem csak négyeskének vannak titkolt plussz képességei...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4596 Dátum: 09 júl 22, 20:25:39 » |
|
Szerintem sem lesz annyira egyszerű... Mert ha belegondolunk, hogy mit csinált Ulquiorra: cero, aztán felvette az igazi alakját, aztán használt még erősebb cerot, aztán regenerálni tudta magát (és ő mondta, hogy a többi Espada ezt a képességet adta az erőért, ergo itt jön egy adag plusz erő a többieknél), és aztán még az a dobálós akármi, amit a lidérc Ichigo fél kézzel hárított... És egyeske, ketteske és hármaska mind erősebbek Ulquiorránál... de azért mégis örülnék, ha könnyű lenne a Vaizardoknak legyakni őket... "fontosabb" fightokat akarok látni... Addig jó hogy stark barrangan meg halibel erősebbek ulquinál(bár ki tudja),de a vaizardok meg erősebbek ichigonál,vagyis inkább jobban tudják irányítani a hollowjukat+még ketten is vannak 1 ellen(halibel és stark esetében),és hát eddig halibel csúnyán leszereplet,szóval nem várok sokat tőle,jó még jön egy-két meglepetés támadás,aztán volt-nincs 3. espada(bár előtte lenyomhatna egy sztriptízt ebben a lenge ruciban)! xDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 22, 20:26:55 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4597 Dátum: 09 júl 22, 20:28:09 » |
|
Sztem gyengébbek ulquioránál. Remélem az espadák nem mutatnak már sokat inkább a vaizardok. Csak az ne legyen min a Hitsugaya vs Halibel harcnál az a kérdezz felelek szerű harc
Ulqui maga mondta hogy ő az espada 4.-ik legerősebb tagja és hogy ha őt le is győzik ott vannak a nála magasabb számúak akik mind erősebbek nála, szoval innen már értelmetlen ezen vtázni...sztem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 22, 22:42:19 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #4598 Dátum: 09 júl 23, 10:06:59 » |
|
Hát ez igaz, de attól még tény, hogy hozzá képest az első 3 espada nem mutatott semmit, na jó talán barragan, ő azért elég brutális képességgel rendelkezik, de erőben eddig nem adták jelét annak, hogy erősebbek lennének mint Ulquiorra. Szerintem sem lesz annyira egyszerű... Mert ha belegondolunk, hogy mit csinált Ulquiorra: cero, aztán felvette az igazi alakját, aztán használt még erősebb cerot, aztán regenerálni tudta magát (és ő mondta, hogy a többi Espada ezt a képességet adta az erőért.
Ez is Ulquiorra táposságát jelzi, neki nem kellett lemondania erről a képességről, hogy igazán erős lehessen, de azért felmerül a kérdés, hogy mire lett volna képes ha ő is lemond róla...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4599 Dátum: 09 júl 23, 14:29:52 » |
|
Hát jó de Ulqui azért nem olyanokkal harcolt mint mondjuk Stark. Egy Kyouraku-Ukitake vagy Love-Rose páros ellen ő se pattogna úgy mint Ichigo ellen...sőt... Nikolka: Hát hogy kinek mi a fontos harc személytöl függ Én például nem örülnék ha hamar túllépnénk ezeken hisz ez az első alkalom(és lehet hogy egyben az utolsó )amikor az egyik nagy favom komolyan harcol...pláne azok után hogy Lilyke még csak saját rest se kapott. Szerk.: Nah és a zanpis fillerek. Mivel a vizardoké sajna nem lesz bemutatva így Rebivel kitaláltuk hogy milyenek is lehetnek Hachi-Egy great hamburger ami nem fogy el(Hachi ellen így védve vanxD) Rose-Neki a zanpija maga Mozart Love-Nem más mint a fiatal Michael Jackson Kensei-Egy repülő boxzsák Mashiro-Jackie Chan Shinji-Egy sapkás fogsor Hiyori-Egy nagyszájú rózsaszínű unikornxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 23, 15:12:32 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4600 Dátum: 09 júl 23, 17:29:20 » |
|
A Tousen vs. Komamura és Hisagi felállásnak örülök. Csak nehogy azért ne legyen szétrúgva Vakegér s.gge, mert RókaKoma meg a hadnagyúr nekiállnak ott lelkizni. Hirako végre kimondja a "bűvös szót"? Ideje volt. Ukitake is kinyöghette volna. Kiderülhetne már, hogy mi a túró van vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4601 Dátum: 09 júl 23, 17:45:01 » |
|
Hát gyalogbagoly,pedig ha valahol lesz lelkizés,az a komamura/hisagi vs tousen! xDDD Rem hogy hisagi valami újat tud még mutatni,komamura pedig szinte biztos...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyalogbagoly
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4602 Dátum: 09 júl 23, 17:59:41 » |
|
Csak nehogy könnyes, összeborulós jelenet legyen belőle, azzal, hogy Tousen szeméről lehull a "hályog"! Máshol téma, hogy furcsa módon néhányan változnak, néhányan meg nem. Rukia csecsmő volt, mikor a nővérével átkerültek, mégis változott, felnőtt. Yachiru pici volt, mikor Zaraki összeszedte, egy darabig növögetett, aztán megmaradt gyereknek. Byakuya és Nanao felnőttek, Hiyori nem változott. Ezt érti valaki?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 23, 18:00:17 írta gyalogbagoly »
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4603 Dátum: 09 júl 23, 18:03:28 » |
|
Hiyori nem változott, akárcsak a többi vizard se Kisuke gigaia miatt amit nekik készített...hmm pedig érdekelne hogy nézne ki időseben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #4604 Dátum: 09 júl 23, 18:54:36 » |
|
Yachiru nem olyan öreg kb még 100 év és felnő ez eddig mindenkinek elég volt. Ichimaru is 100 éve gyekőc volt és mostmár ő is felnőtt. Kinézetük csalóka ,kell szerintem egy hoszabb idő ,hogy felnőhessenek. Mindenesetre legyen már kinn. Nem tudok várni. Toushiro meg Hiyori nagyon összeillik harcostársnak. Az a tekintet a spoilerben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 23, 18:59:48 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
|