24 nov 04, 22:43:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 305 306 [307] 308 309 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1740537 alkalommal)
0 Felhasználó és 206 vendég van a témában
con
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4590 Dátum: 09 júl 22, 19:05:43 »

Hát nem tudom. Hitsugaya befagyasztotta a csajt, ha nincs Wonderwiess akkor soha az életbe nem szabadul ki.
Ráadásul most még ki is van fáradva a csaj. Szerintem Hiyori elég lenne hozzá.
Én is ezért mondtam,hogy hali nemsokára a múlté! Nevet
Hitsu csúnyán elverte,meg alapból két volt hadnagy-ból lett vaizard jutott rá,szerintem ez nem véletlen!

Még lesz egy erőseb cero-juk,mámint hármaskának meg ketteskének,aztán köszönhetünk el tőlük.
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 22, 19:07:22 írta con » Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #4591 Dátum: 09 júl 22, 19:53:26 »

Azért szerintem hármaska ketteske egyeske leverése több résznyi anyagot felölel majd és biztos kiderül majd hogy azért sokkal erősebbek ők mint amikor a Taichokkal harcoltak...De ettől még lehet h. bejön Den jóslata: stopperdobálással fognak Halibel ellen küzdeni...az király lenne... Pojén
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 22, 20:20:59 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Nikol
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Trollhercegnő 3:)

« Válasz #4592 Dátum: 09 júl 22, 20:12:19 »

Szerintem sem lesz annyira egyszerű... Mert ha belegondolunk, hogy mit csinált Ulquiorra:
cero, aztán felvette az igazi alakját, aztán használt még erősebb cerot, aztán regenerálni tudta magát (és ő mondta, hogy a többi Espada ezt a képességet adta az erőért, ergo itt jön egy adag plusz erő a többieknél), és aztán még az a dobálós akármi, amit a lidérc Ichigo fél kézzel hárított...
És egyeske, ketteske és hármaska mind erősebbek Ulquiorránál... de azért mégis örülnék, ha könnyű lenne a Vaizardoknak legyakni őket... "fontosabb" fightokat akarok látni... Mosolyog
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4593 Dátum: 09 júl 22, 20:20:35 »

Hát, én azért megnézném Starkot, mert amit Ukitake-ék ellen bohóckodott, igen kevés volt. De engem elsősorban, Gin és Aizen érdekelne. Tousent meg remélem szétkenik.
Naplózva
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #4594 Dátum: 09 júl 22, 20:21:18 »

Sztem gyengébbek ulquioránál. Remélem az espadák nem mutatnak már sokat inkább a vaizardok.
Csak az ne legyen min a Hitsugaya vs Halibel harcnál az a kérdezz felelek szerű harc
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #4595 Dátum: 09 júl 22, 20:23:58 »

Aza  baj h. Stark ellen Ukitakejék is bohóckodtak... Szóval ideje lenne harcolni is az egyeske uraságának...
Lehet h. nem csak négyeskének vannak titkolt plussz képességei...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
con
Jounin
*

« Válasz #4596 Dátum: 09 júl 22, 20:25:39 »

Szerintem sem lesz annyira egyszerű... Mert ha belegondolunk, hogy mit csinált Ulquiorra:
cero, aztán felvette az igazi alakját, aztán használt még erősebb cerot, aztán regenerálni tudta magát (és ő mondta, hogy a többi Espada ezt a képességet adta az erőért, ergo itt jön egy adag plusz erő a többieknél), és aztán még az a dobálós akármi, amit a lidérc Ichigo fél kézzel hárított...
És egyeske, ketteske és hármaska mind erősebbek Ulquiorránál... de azért mégis örülnék, ha könnyű lenne a Vaizardoknak legyakni őket... "fontosabb" fightokat akarok látni... Mosolyog
Addig jó hogy stark barrangan meg halibel erősebbek ulquinál(bár ki tudja),de a vaizardok meg erősebbek ichigonál,vagyis inkább jobban tudják irányítani a hollowjukat+még ketten is vannak 1 ellen(halibel és stark esetében),és hát eddig halibel csúnyán leszereplet,szóval nem várok sokat tőle,jó még jön egy-két meglepetés támadás,aztán volt-nincs 3. espada(bár előtte lenyomhatna egy sztriptízt ebben a lenge ruciban)! xDDD
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 22, 20:26:55 írta con » Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #4597 Dátum: 09 júl 22, 20:28:09 »

Sztem gyengébbek ulquioránál. Remélem az espadák nem mutatnak már sokat inkább a vaizardok.
Csak az ne legyen min a Hitsugaya vs Halibel harcnál az a kérdezz felelek szerű harc
Ulqui maga mondta hogy ő az espada 4.-ik legerősebb tagja és hogy ha őt le is győzik ott vannak a nála magasabb számúak akik mind erősebbek nála, szoval innen már értelmetlen ezen vtázni...sztem.
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 22, 22:42:19 írta Den » Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #4598 Dátum: 09 júl 23, 10:06:59 »

Hát ez igaz, de attól még tény, hogy hozzá képest az első 3 espada nem mutatott semmit, na jó talán barragan, ő azért elég brutális képességgel rendelkezik, de erőben eddig nem adták jelét annak, hogy erősebbek lennének mint Ulquiorra.

cero, aztán felvette az igazi alakját, aztán használt még erősebb cerot, aztán regenerálni tudta magát (és ő mondta, hogy a többi Espada ezt a képességet adta az erőért.

Ez is Ulquiorra táposságát jelzi, neki nem kellett lemondania erről a képességről, hogy igazán erős lehessen, de azért felmerül a kérdés, hogy mire lett volna képes ha ő is lemond róla...
Naplózva

Den
*

« Válasz #4599 Dátum: 09 júl 23, 14:29:52 »

Hát jó de Ulqui azért nem olyanokkal harcolt mint mondjuk Stark. Egy Kyouraku-Ukitake vagy Love-Rose páros ellen ő se pattogna úgy mint Ichigo ellen...sőt...
Nikolka: Hát hogy kinek mi a fontos harc személytöl függ Pojén Én például nem örülnék ha hamar túllépnénk ezeken hisz ez az első alkalom(és lehet hogy egyben az utolsó >.<#)amikor az egyik nagy favom komolyan harcol...pláne azok után hogy Lilyke még csak saját rest se kapott.

Szerk.:
Nah és a zanpis fillerek. Mivel a vizardoké sajna nem lesz bemutatva így Rebivel kitaláltuk hogy milyenek is lehetnek Pojén
Hachi-Egy great hamburger ami nem fogy el(Hachi ellen így védve vanxD)
Rose-Neki a zanpija maga Mozart Hmm?
Love-Nem más mint a fiatal Michael Jackson
Kensei-Egy repülő boxzsák
Mashiro-Jackie Chan
Shinji-Egy sapkás fogsor
Hiyori-Egy nagyszájú rózsaszínű unikornxD
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 23, 15:12:32 írta Den » Naplózva

gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #4600 Dátum: 09 júl 23, 17:29:20 »

A Tousen vs. Komamura és Hisagi felállásnak örülök. Csak nehogy azért ne legyen szétrúgva Vakegér s.gge, mert RókaKoma meg a hadnagyúr nekiállnak ott lelkizni.
Hirako végre kimondja a "bűvös szót"? Nevet Ideje volt. Ukitake is kinyöghette volna. Kiderülhetne már, hogy mi a túró van vele. Szomorú
Naplózva
con
Jounin
*

« Válasz #4601 Dátum: 09 júl 23, 17:45:01 »

Hát gyalogbagoly,pedig ha valahol lesz lelkizés,az a komamura/hisagi vs tousen! xDDD
Rem hogy hisagi valami újat tud még mutatni,komamura pedig szinte biztos...  Nevet
Naplózva
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #4602 Dátum: 09 júl 23, 17:59:41 »

Csak nehogy könnyes, összeborulós jelenet legyen belőle, azzal, hogy Tousen szeméről lehull a "hályog"! Nevet
Máshol téma, hogy furcsa módon néhányan változnak, néhányan meg nem. Rukia csecsmő volt, mikor a nővérével átkerültek, mégis változott, felnőtt. Yachiru pici volt, mikor Zaraki összeszedte, egy darabig növögetett, aztán megmaradt gyereknek. Byakuya és Nanao felnőttek, Hiyori nem változott. Ezt érti valaki? Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 23, 18:00:17 írta gyalogbagoly » Naplózva
Den
*

« Válasz #4603 Dátum: 09 júl 23, 18:03:28 »

Hiyori nem változott, akárcsak a többi vizard se Kisuke gigaia miatt amit nekik készített...hmm pedig érdekelne hogy nézne ki időseben Mosolyog
Naplózva

Don Davido
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Realista

« Válasz #4604 Dátum: 09 júl 23, 18:54:36 »

Yachiru nem olyan öreg kb még 100 év és felnő  ez eddig mindenkinek elég volt. kacsint Ichimaru is 100 éve gyekőc volt és mostmár ő is felnőtt. Kinézetük csalóka ,kell szerintem egy hoszabb idő ,hogy felnőhessenek.
Mindenesetre legyen már kinn. Nem tudok várni. Nevet
Toushiro meg Hiyori nagyon összeillik harcostársnak. ikszdé Az a tekintet a spoilerben. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 23, 18:59:48 írta Don Davido » Naplózva

"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
Oldalak: 1 ... 305 306 [307] 308 309 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins