24 nov 05, 03:46:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 888 889 [890] 891 892 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1741426 alkalommal)
0 Felhasználó és 122 vendég van a témában
kyle22
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #13335 Dátum: 12 nov 07, 15:02:29 »

Csak nekem van egy olyan sanda gyanúm hogy a főkapitány kardját esetleg összeolvasztják Ichigo kardjával? Egy olyan indokkal hogy csak egy erősebb karddal lehetne összeolvasztani a 2 széttört darabot. OFF: (hasonlóan mint anno az Inuyasában, csak akkor a saját fogát használták erre. Érdekesen néne ki Ichi szemfogak nélkül ikszdé Persze Mayuri érzéstelenítés nélkül szedné ki neki mindet ikszdé) ON:  Mayuriból minden kitelik ha rajta múlna szerintem simán megcsinálnák. Akkor milyen tápos lenne már Ichigo. Egy pokoli tűzzel körbevett Getsuga Tenshou mi durva lenne már ikszdé
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13336 Dátum: 12 nov 07, 15:04:20 »

Nekem nagyon bejött ez a fejezet. Isane és Unohana beszélgetése jó volt, kiderült, az is, hogy miért csak teázgatott, mikor mindenki harcolt. A kórházban Ichigo megint vágta azokat a komoly fejeket.  ikszdé Aranyos volt, mikor meglepődött, hogy Rukia ébren van. Azért Kubo még ezekbe a részekbe is tud egy kis humort csempészni. Nevet Ikkakut, hogy lekötötték, hogy ne pattogjon.^^

A kapitányok jelenete is jó volt, bár Rose-nak olyan sunyi az arca, mintha készülne valamire. http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/515/13 Soifon kiakadása is tetszett, ritkán látni tőle, hasonló arcot, miután Koma leüvöltötte. Így nagyon ijesztő feje, azzal a sok éles foggal, vajon elvesztette a fülét, vagy csak leszorították a fáslikkal ? Hümm-hümm

Így most Yama karjda, hasonló, mint a Gyűrűk Urában, Aragorn apjának a kardja. Kúl
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #13337 Dátum: 12 nov 07, 15:05:42 »

Kyle, akkor egy rugóra jár az agyunk Nevet Mindenféle gyerekes képzelgést és hülyeséget mellőzve, amikor láttam, hogy Yama meghalt viszont a zanpakutoja még ott maradt, olyan érzésem támadt, hogy ehhez a kardhoz Ichigonak lesz még köze... Gondolkozik
Naplózva

Doroko
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #13338 Dátum: 12 nov 07, 15:12:48 »

Az utóbbi hetek óta ez néz ki a legjobb fejezetnek. Kíváncsi vagyok miről beszélget Isane és Unohana. Mosolyog
Naplózva
mateee-kun
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #13339 Dátum: 12 nov 07, 15:13:32 »

Kenpachiról nem is gondoltam hogy meghal, de hogy még Byakuya se..  Ohh My God. Oké hogy népszerű, de nekem úgy tűnt, hogy Kubo tényleg halált szán neki, már csak az Ichigohoz intézett szavak miatt is. Most már csak Kirára vagyok kiváncsi...

Nah, mostmár nem csak Kenpachi vagánykodhat szemkötővel, Kyouraku is beszerzett egyet  ikszdé. Poén volna, ha ezután ő is úgy nyomná a harckat, hogy szemkötő le és hopp... powerup xd.
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #13340 Dátum: 12 nov 07, 15:15:33 »

Nekem is tetszett a fejezet. főleg az, amikor Soi Fong elvesztette a fejét és elkezdett üvöltözni. Mondjuk már megszokhattuk, hogy ő mindig ilyen "túlbuzgó" és hírtelenharagú, de ez akkor is tetszett. Bár hatásosabb lett volna ha Kommamura helyett Yoruichi üvölti le a fejét.

SS helyzete tényleg kétségbeejtőnek tűnik, de azért még nincs veszve minden. A régebbi kapitányok ( Kyoraku, Unohana és Ukitake) össze tudják tartani a csapatot, hogy visszavághassanak. Szerintem ha új főkapitányt választanak, az a trió egyike lesz.

Annak örültem, hogy Byakuya nem halt meg, mivel a halálában én még annyi értelmet sem látnék, minthogy most életben maradt.  Zarakit pedig nem lehet kómában tartani sokáig. Ichigo odasétál az ágyához, megszólítja, erre Kenchan kinyitja a szemeit, elkapja a kardját és elkezdi üldözni Eperkét, hogy egyet harcolhassanak.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 07, 15:17:42 írta TsunadeHime » Naplózva

Blanco
Akadémiai tanár
*

Zero Division

« Válasz #13341 Dátum: 12 nov 07, 15:19:16 »

szerintem azért nem pusztult el  Yama kardja mert ugye ő is adott reiatsu-t abba a kardba amivel visszaadták Ichi erejét , és ezért egy kis része ő benne él tovább
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #13342 Dátum: 12 nov 07, 15:44:40 »

Hát annak örültem hogy végre nem csak komorság volt ha nem úgy beszéltek egymással ahogy szoktak Ichigoék. Hirako meg még operál is? Hát inkább őt választanám mint Mayurit. Kapitányok meg most nem tudják mi lesz kivéve Kyorakuékat. Byakuya meg él? Ott porladozott a kardja és már utolsó szavait mondta. Na mindegy csak nem értem hisz már látszott rajta hogy meghal.
Közben Mayuri elhívta Ichigot. Erre kiváncsi leszek. Pojén
Uraharaék meg jól vannak de szeretném tudni hogy ki volt az a kardos alak már vagy hónapok óta. Remélem ahogy ide jönnek úgy jön a kardos is.(Bár nagy valószínűséggel, Grimmjow vagy Gin lehet)
Naplózva
kyle22
Újonc
*

« Válasz #13343 Dátum: 12 nov 07, 15:49:22 »

Kyle, akkor egy rugóra jár az agyunk Nevet Mindenféle gyerekes képzelgést és hülyeséget mellőzve, amikor láttam, hogy Yama meghalt viszont a zanpakutoja még ott maradt, olyan érzésem támadt, hogy ehhez a kardhoz Ichigonak lesz még köze... Gondolkozik

Akkor nyugodt vagyok, hogy nem csak nekem jut ilyesmi az eszembe ikszdé Mondjuk én most egy kisebb összegben is fogadnék hogy a 2 kardnak (Ichi-főkapitány)még lesz köze egymáshoz. Túlságosan is adja magát a helyzet hogy ne történjem vmi ikszdé
Naplózva
Tiebor-san
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13344 Dátum: 12 nov 07, 15:55:43 »

Szerintem a kard azért maradhatott meg, mert ellopták Yama bankai-át, gondolom Yama hadnagyának is megmaradhatott a kardja halála után, és mikor a Főkapitány szétporlasztotta az a Quincyt, akinél volt a volt hadnagyának a bankai-a, azzal a medált is elpusztította, és akkor mondta, hogy most már békében nyugodhatsz.
Bár nekem az jobban tetszett volna, ha a bankai ellopása után nem tudná használni a kardja erejét, Byakuya meg tudta használni a shikai-t, miután As Nodt elvette a bankai-át. Bár az igaz, hogy Toshiro mondata, miszerint, hogy nem érzi Hyorinmarut arra utal, mintha a kard lelke a medálba lenne zárva, de ahogy írtam, Byakuya mégis tudta használni a shikait... vagy az már adott a kard lelke nélkül is, ha már tudja a kardja nevét? Nevet
Ezek érdekesek, kíváncsi lennék ezekre Nevet
Aizen visszatérését remélem minél előbb megejti Kubo, kíváncsi vagyok mit tevékenykedik Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 07, 15:56:19 írta Tiebor-san » Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13345 Dátum: 12 nov 07, 16:00:59 »

Azért a 2 kard általi összerakásra nem nagyon fogadnék, hiszen Renji kardja nem is egyszer tört össze egyetlen arc alatt, egyszer Ichi által, egyszer meg Aizen volt a ludas, és simán regenerálta magát. Így remélem, hogy ne lesz összeolvasztás, mert akkor falnak megyek!
De remélem most Mayuri megmutatja mi volt az a 2 cucc, ami anno a falon lógott HM-ban. Illetve Urahara még él és üzent Ichigonak, vagyis az a kardos alakot vagy nem fogjuk egy ideig látni, vagy Uraharáékkal együtt fog elmenni karakurába.

Kenpachinak meg a szemkötő az ereje lekorlátozásában segíti, Kiyorakunak eddig ilyen nem kellett, szóval ez most csak dísz lesz neki Nevet
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #13346 Dátum: 12 nov 07, 16:22:18 »

Végre egy beszédesebb fejezet....igaz sok mindent nem tudtunk meg de mégis hangulatos volt, egyedül Byakuya életben maradását tartom értelmetlennek, nagyon rászólhattak Kubora mert kb minden kapitány 2 karcolással megúszta...
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
akym17
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #13347 Dátum: 12 nov 07, 16:54:46 »

Végre egy jónak mondható fejezet! Nevet Hát én is nagyon remélem, hogy nem lesz valami kard összeolvasztás, mert akkor "kicsit" kiakadok. :@ Mondjuk ez azért kétlem, meg ahogy már írták, a shinigami kardok "öngyógyítóak", bár ez igaz nem zárja ki az összeolvasztás gondolatát.
Mit ne mondja, nagyon csodálkozom, hogy Byakuya életben maradt. Már jó párszor leírtam itt is, hogy imádom, de ideje lenne meghalnia, meg szép halála lenne, ha itt elpatkolna... de erre mégis csak él! Nevet Hát kicsit vegyesek az érzelmeim emiatt. Jó, hogy életben maradt, mert már a kezdetek óta ő a kedvencem, minden egyes megszólalásáért és mozdulatáért odavagyok Nyelvesít, és rossz, mivel Kubo brutálisan megverette As Nodttal, eltűnt a kardja (a karja is Nevet), elmondta utolsó szavait, úgy, hogy az egész történet alatt épített arrogáns és rideg személyisége, valamint a tekintélye is odaveszett ezzel. Szerintem valamilyen szinten szép, bár idegesítő halál, ha a saját fegyvereddel ölnének meg. Na és ahogy ezt az egészet Kubo levezette, valami gyönyörűséges volt (kivéve amikor már Ichigo is ott volt)
A másik, hogy remélem Kyouraku kézbe veszi az irányítást. Számomra nem kérdéses, hogy ő lenne a legalkalmasabb a főkapitányi címre. A szemkötő pedig még jól is áll neki.  Kúl Most már nem csak Yama visel(t) harci sérülést, hanem ő is.
Naplózva

Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13348 Dátum: 12 nov 07, 17:17:26 »

Hiába olvasztgatnák össze Jama kardját Ichigo-éval, ellopták Jama bankaiját, és ezek után, csak egy élettelen törékeny kard maradt. Ennyi erővel, egy fém villanyoszlopot is hozzáolvaszthatnának Ichigo kardjához, a végeredmény ugyan az: semmi.

Hanatarou Nevet legalább ő túl élte, bírtam még a Bleach elején, aztán eltűnt, illetve még visszatért kicsit a filler-ekben.

Láttátok milyen fekete lyuk maradt a talajban Jama halála után? Legkisebb alkotó elemeire robbantotta Bach, maximálisan biztosra akart menni a halálát illetően úgy látszik.

http://nanfe.deviantart.com/art/Bleach-511-Death-Standing-331726982

Szóval akkor Jama parancsolta meg Unohana-nak hogy ne mozduljon ki, ez logikus, ha kimegy, megölik, és úgyse tud segíteni amíg folyik a csata, és akkor ottmaradnának egy bölcs szuper orvos nélkül, és sokszorosra nőne az áldozatok száma. Az épületben meg viszonylagos biztonságban van, és majd utána nagy segítség lesz. Én is ilyesmire gondoltam anno.

http://zahmb.deviantart.com/art/Byakuya-NOOOoooo-315597802

Byakuya váááááááááááá ezen elröhögtem magam, még fordító géppel is direkt lefordítottam a mondatot, hogy biztosan jól olvastam e, most kajak túlélte? WTF kezd fanfojosulni Kubo. Pedig már megvolt a halálelőtti beszéd meg minden, erre meg pfffff. Ez TROLLKODÁS, eljátssza hogy jaj szegényke meghal, mindenki örül hogy vége bemer játszani egy manga egy ilyen dolgot, aztán pofánkba röhög hogy háháhá Noobok, mégse halt meg... Lehet hogy az a Narutos halálesett miatt hozta gyorsan vissza Kubo Byakuya-t, nehogy tömeges ablak kiugrás legyen a Bleach miatt, mert az rosszat tenne az üzletnek. Nagyon botcsinálta ez az életben maradás, már teljesen levolt zárva a halála, aztán most hopp hírtelen mégse?

Egyedül annak örülök hogy így most újra van rá lehetőség hogy még egyszer láthassuk Byakuya végső támadását, amikor ilyen angyal szárnyai voltak, még ezt az egy dolgot kéne egyszer újra megmutatnia, utána mehet isten hírével a halálba.

Ja, majd biztos úgy lesz, hogy mikor Ichigo nagy szarban van, majd beugrik Byakuya és Zaraki tádááám:

http://hulkdaddyg.deviantart.com/art/Zaraki-and-Byakuya-184751003

És megmentik főhősünket miután teljesen felgyógyultak, és edzettek kicsit. Nevet

Kyouraku nagyon lol azzal a szemkötővel Nevet Látjátok, ő a legalkalmasabb az új főkapitányi címre ( de a háború végéig biztos nem kapja meg hivatalosan ezt a címet, max vezető lesz és mindenki őt követi majd. ) Egyedül ő nem pánikol, és nem Jama sírja fölött sírdogál, hanem nyugodt és higgadt, és még poénkodik is hogy ha ezt Jama látná,  egy nagy kokit adna nektek ( vagy valami hasonló ). Unohana túl kedves, meg csendes, nem egy főkapitánynak való szerintem, bölcs az biztos, de nem hinném hogy tudna egy háborút vezetni például, pedig azt is kell a főkapitányoknak.

-----------------

Ichigo elmélete miután legyőzte Aizent: Ha a hougyoku belelát a szívbe és valósággá váltja a leghőbb vágyad, akkor talán Aizen azt kívánta hogy veszítse el az erejét? Mikor megérintettem Aizen kardját, nem volt más csupán magány. Talán születése óta csak olyant keresett aki olyan erős mint ő, és amikor nem talált, talán azt kívánta a szíve legmélyén, hogy bár ő is csak egy átlagos shinigami lehetne. Nézzétek csak meg újra a 310. rész, mangába nem tudom hányadik.

Aizen hatalmas erővel és tehetséggel született, de nem tudott mit kezdeni ezzel az erővel, ezért kezdhette el ezt az egész tervét. Ezért hozta létre a hougyokut is, hogy valóra válthassa vágyait, mert magányos volt. Nem talált magához méltó ellenfelet, ezért kitalálhatta hogy akkor legyek én az isten mindenek felett, és megkezdődött a lélek király megölési terve. Aizen nagyon okos, nyílván észrevette valahogy hogy Isshin egy Quincy-vel nemzett gyereket, valószínűleg megvizsgálta messziről Ichigot, és nagy lehetőségeket fedezett fel benne, ezért választotta őt végső tesztnek, ahogy majd legyőzheti immár 3 faj képviselőjét, bizonyítva hogy mindenki felett áll. végig csak az lehetett Aizen legbelső vágya hogy elveszítse ezt a hatalmas erejét, amivel nem tud mit kezdeni, és nem számított rá hogy Ichigo ilyen magas erőt képes elérni a 3 fajból származó vére miatt. És ezért vesztett Aizen, és ezért tagadta meg a hougyoku, és ezért tűnt el minden szuper ereje.

Aizen olyan mint Stark, létezik a világban, hatalmas ereje van, de nem tud mit kezdeni vele, és magányos. Start is azért halt meg, mert megakart, jóval erősebb volt Kyourakunál, de nem tudott mit kezdeni magával. Aizen is ugyan ez, csak kicsit nagyobb léptékű szórakozást talált ki magának annál hogy csatlakozzon egy erős vezetőhöz és csatázni menjen az emberek világába.

Aizen elvesztette az erejét, tehát részben nyugodt lehet a lelke, bár bevan zárva, szóval másik részt meg letörve lehet, de még mindig beszél belőle kicsit az "én magasabb rendű vagyok" hozzáállása.

===DE====

Itt jön az új kis arc-unk, ami már is sikeresen belerondított Aizen tökéletesen felépített személyisége és már már kicsit megható történetébe ( feltéve ha sikerült megértenie az olvasónak hogy miről is szólt ). Ez volt a legbelső célja hogy átlagos legyen, de akkor most hogy a rákba tudta Bach időérzékét kicsit átejteni, úgy hogy levolt kötözve? Meg akkor most mi van, túlélte? meghalt? Ezért akartam hogy akkor haljon meg, felrobbant, kap egy durva halált, hogy gyengén egy börtönbe lekötözve kivégzi egy új szuper erős nagykutya, mert Aizen nemakart a talpnyalója lenni. Mert ezekután csak elcseszni lehet a karakterét. Már nem maradt semmi életcélja, ha most visszahoznák mégis mit csinálna? Kézen fogva harcol a kapitányokkal meg Ichigo-val miután kiakarta őket nyírni? Vagy megint megpróbálja megölni a lélek királyt? Ez nevetséges lenne és elcsépelt. Tönkrefogja vágni Kubo Aizent.
Naplózva
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #13349 Dátum: 12 nov 07, 17:52:15 »

Hogy Zaraki meghaljon, ááá olyan a világon nincs és nem is lesz, de hogy Byakuya miként élte túl az jó kérdés.
Ha Urahara jólvan akkor már csak a kardos alak kilétét kéne felfednie Kubonak.
Kyoraku meg istenkirály ezzel a szemkötővel, Zarakinak biztos lesz hozzá pár szava. Én is őt képzelem el legjobban Gotei 13 vezetőjének. Azzal meg nem értek egyet hogy Stark erősebb volt mint Kyoraku, de ennek már nincs lényege.
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
Oldalak: 1 ... 888 889 [890] 891 892 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins