Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1215 Dátum: 08 ápr 03, 00:25:15 » |
|
Ez a videó tényleg jó volt, de én úgy láttam, hogy nem csak arrancarok, de egy vaizard is van benne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 03, 17:14:22 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1216 Dátum: 08 ápr 03, 13:40:59 » |
|
Őőő, azt hol láttad? Mellesleg nem vizard, hanem vaizard... Nem kioktatásként mondom, csak láttam, hogy többször is így írtad... :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1217 Dátum: 08 ápr 03, 17:23:28 » |
|
Kössz a figyelmeztetést, tényleg rosszul írtam, de annyi eszem legalább lehetett volna, hogy az aláirásomból leírom helyesen. Egyébkén én arra a csávóra gondoltam amelyiknek olyan ruhája van mint egy kapitánynak és maszkot visel, nem biztos, hogy igazam van, de szerintem az egy hollow maszk, ezért gondoltam, hogy ő egy vaizard. (Na mostmár helyesen írtam le. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1218 Dátum: 08 ápr 03, 17:26:52 » |
|
Őő, sztem Hitsu régi ismerősére gondolsz. Ő nem vaizard, tulképp, foggalmam sincs ki, csak azt tom, h Hitsut ismerte az akadémiáról és jó barik voltak, de már vmiért nem azok. XP De az a maszk csak úgy van neki, h takarja az arcát vagy mittomén... :'X De nemhinném h vaizard, mert ugye ez csak egy movie és nincs köze az igazi sztorihoz, és a vaizardoknak meg elég jelentős szerepük van. Rem érthető vmennyire...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1219 Dátum: 08 ápr 03, 18:08:06 » |
|
Értem én, de arrancarok is vannak benne, pedíg azok is fontos szereplői a mangának.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 03, 18:11:57 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1220 Dátum: 08 ápr 03, 19:33:13 » |
|
igen, énis csodálkoztam azon, de kivi leszek, mien szerepük lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1221 Dátum: 08 ápr 03, 20:58:57 » |
|
Movie 2 története : Egy titokzatos csoport ellopja a "Király Pecsétje" nevű erekjét, melynek védelmét a jégsárkány urára, Toushirora bíztak a halálistenek. A Seiretei árulóként tekint ezután a fehér hajú kapitányra és hajtóvadászatot indít azzal a közvetlen paranccsal, hogy fogják el és végezzék ki Toushirot. Hitsugaya barátai Kurosaki Ichigo, Matsumoto Rangiku, Kuchiki Rukia és Abarai Renji ebbe nem egyeznek bele és keresni kezdik a rablókat. Közben maga Toushiro is a nyomukban van, hogy tisztázhassa nevét a Seiretei előtt. Olyan dologra derül fény, amire senki sem számított. Előkerül egy hosszú ideje halottnak hitt halálisten...
/ ez a shinigami lessz szerintem a maszkos srác , aki valszeg Toushiro osztálytársa vagy esetleg csoport társa volt az akadémián és barátok. /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1222 Dátum: 08 ápr 03, 21:10:15 » |
|
Kössz az infót Norec, mostmár legalább vágom mi lessz a movie 2-ben. Egyébként én vagyok a hülye, vagy ezen a héten se adtak ki új részt az animéből?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1223 Dátum: 08 ápr 03, 21:15:12 » |
|
Igen, ezt már tudtam... Dehoyg vagy hülye, csak 2 hetes Bleach szünet... De jövő héten már lesz szerencsére, addig is itt van nekünk a manga hála istennek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1224 Dátum: 08 ápr 03, 21:30:59 » |
|
Még szerencse, hogy a mangában nincs szünet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 03, 21:32:37 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1225 Dátum: 08 ápr 03, 21:32:04 » |
|
Csak 2 honap vissza emlékezés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1226 Dátum: 08 ápr 03, 21:33:44 » |
|
Nem baj, ezek a visszaemlékezések most érdekesnek igérkeznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1227 Dátum: 08 ápr 04, 21:30:18 » |
|
Deég mennyire, hogy érdekesek... most kiderül, hogy lettek a kapitányok Vaizardok de fura Urahara kalap nélkül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1228 Dátum: 08 ápr 04, 21:52:28 » |
|
A mostani manga igazán érdekesre sikerült . Kivi vok kihez mennek majd most Uraharáék. ( van 1 olyan érzésem , hogy ez a féreg banda , Ichigo apja és Ishida apja lehetnek. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jadu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1229 Dátum: 08 ápr 04, 22:33:33 » |
|
de Uryuu apja is egy Quincy... miert lenne joban (vagy akar egy bandaban) es shinigamival???? szval en nem hiszem, hogy ok ott lennenek...sot en mar olyat is hallottam, hogy Kursaki Isshin a 0. osztag tagja volt meg amugy is... az fergek feszke
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 05, 20:01:29 írta jadu »
|
Naplózva
|
|
|
|
|