Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1200 Dátum: 08 márc 31, 20:24:41 » |
|
Urahara nem az a fajta , habár amit Rukiával csinált az elég meredek volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 31, 20:26:05 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1201 Dátum: 08 márc 31, 20:25:35 » |
|
Hát mondjuk ez is lehetséges mert Urahara már elég sok dologba bele kavart és bonyodalmat csinált Vagy ő vagy pedig Aizen volt,majd kiderül Megnézem hátha van valami hír spoilerröl,de szerintem nincs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1202 Dátum: 08 márc 31, 20:31:10 » |
|
hm szerintem Urahara csinalt Vaizardot belőlük a Hogyukuval (vagy hogy kel irni :'X ) valakin szerintem mindenképp ki kelett próbálnia ők meg lehet önként ajánlkoztak a nagyobb erő reményében.. vagy nem tom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DsAdam
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1203 Dátum: 08 márc 31, 21:29:53 » |
|
Szerintem nem urahara volt mert azt mondták hogy ahogy megteremtette a Hogyukut el is zárta azt.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1204 Dátum: 08 márc 31, 21:50:07 » |
|
Ha Urahara alakitotta át a volt kapitányokat , hadnagyokat vaizardá akkor szerintem ö is az lett , hogy erösebb legyen és szerintem Icigo apja is , és ezért szám üzték öket . Vagy pedig Yorichi és Urahara és Ichigo apja támogaták ezt a hogyukut és ezért szám üzték öket SS.-böl.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1205 Dátum: 08 márc 31, 22:20:21 » |
|
Javitsatok ki, ha tévedek, de én ugy emlékszem, hogy a hogyuku képes a hollowkat arrancarrá változtatni, arra nem emlékszem, hogy vizardot is tudna csinálni. Ha képes lenne erre akkor Aizen már használta volna magán, elvégre azt mondta, hogy shinigamiként már elérte képességei határát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 31, 22:54:09 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1206 Dátum: 08 márc 31, 22:25:38 » |
|
De mivel Aizen a vezér ezért valszeg ö is arancar mert más különben nem hodoltak volna be neki a espadak, ha gyengébb náluk , és meg ölték volna.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 31, 22:26:20 írta Norec »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1207 Dátum: 08 márc 31, 22:48:32 » |
|
Aizen shimigamiként erősebb az espadaknál... Ő elérte az ereje csúcsát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jadu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1208 Dátum: 08 ápr 01, 08:33:19 » |
|
baaa...lecsekkoltam a linket...elolvastam a forditas...baaaaa, hogy mennyire nem tudnak egyesek forditani..oke, hogy nem kell teljesen az eredetit kovetni, mert hat a koltoi fantazia meg minden, de ilyen hibakat mar, komolyan, azert, mert nem ismerek egy ket szlenget es angol eufemizmust, nem kene hulyesegeket forditani... amugy nem olyan rossz a forditas, mert a lenyeg lejon...de akkor is hogy lehet pl. a Looks like he's a few short of a six pack -et arra forditani, hogy "Ez az uj ficko ugy nez ki, mint egy csavargo, huh?" ahh es meg sorolhatnam...de azert nem akarok fikazni dolgokat, jo, hogy legalabb vki veszi a faradtsagot es leforditja masoknak... (szval ezert nemolvasok soha magyarul mangakat...arra lennek meg kivancsi, hogy az angolok mennyire forditjak felre a japant..hehehe...na lehet megkene tanulnom japanul...hmm) bocsi az OFF-ert
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 01, 11:16:14 írta jadu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1209 Dátum: 08 ápr 01, 12:25:10 » |
|
Nemtudom érdekel e valakit, de a DB kiadta a második moviet én is most szedem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jadu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1210 Dátum: 08 ápr 01, 12:47:16 » |
|
tuti tuti ugratas, kulonben is a dattebayosok hiresek az effajta trefaikrol..fura egy csapat allitolag egy baseball game es egy nyom, amirol kiindulhatsz (tobbek kozott) reballion-nak van betuzve es a DB-sek aze ilyeneket nem nagyon tevesztenek el es ne felddjetek..aprilis bolondjat!!! hiiiihiiiihiiii
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 01, 12:48:36 írta jadu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1211 Dátum: 08 ápr 01, 19:24:27 » |
|
Kössz, de már én is rájöttem, amúgy nagyon gyenge humorérzékük van, mert valahogy egyik viccükön se bírtam még nevetni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 01, 19:31:08 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Norec
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1212 Dátum: 08 ápr 02, 16:11:02 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 02, 16:12:01 írta Norec »
|
Naplózva
|
|
|
|
DsAdam
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1213 Dátum: 08 ápr 02, 20:42:46 » |
|
kossz a linket én még nem vettem észre. érdekes hogy arrancarok is lesznek a movie 2 ben.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1214 Dátum: 08 ápr 02, 20:52:08 » |
|
Helóka,nem tudnátok egy linket betenni vagy írni hogy honnan tudnám letölteni a movie-t!
ÁÁÁÁ!Már nem kell inkább azt megtudnátok mondani hogy a mostani 165-rész melyik mangánál van és hol lehet letölteni!(magyarul)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 02, 22:14:55 írta kryboy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|