WillOfFire
Vendég
|
|
« Válasz #225 Dátum: 08 márc 04, 18:14:14 » |
|
Ez engem is meglep. Még Lee is megelőzi? De kicsit az is meglep, hogy Sasuke-nek ekkora rajongótábora van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #226 Dátum: 08 márc 04, 18:30:07 » |
|
Szerintem az ilyenekre mint Lee, Zetsu,Kisame csak poénból szavaznak az emberkék vagy nem? :'X (ha valaki komolyan gondolta pl. a Lee-set akkor az meg biztos a belső értékeit vette figyelembe) Sasuke meg háát.... csak rá kell nézni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
|
« Válasz #227 Dátum: 08 márc 04, 18:31:28 » |
|
Ránéztem én párszor. Engem az érdekelne, mit is láttok benne, hadd világosodjam meg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #228 Dátum: 08 márc 04, 18:38:53 » |
|
Kibával én is így vagyok, tök ari srác , + shippben jól is néz ki ( nem is kicsit ) Azért lehet ilyen kevés szavazata mert nem olyan rég indítványoztam, a szavazathoz adását De nem is értem előtte, hogy nem jutott eszébe senkinek? ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #229 Dátum: 08 márc 04, 18:40:12 » |
|
WillOfFire:ezt nem lehet igazán megmagyarázni (ízlés kérdése) nekem tetszik a haja , a szeme... hát meg úgy az egész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
|
« Válasz #230 Dátum: 08 márc 04, 18:42:23 » |
|
Igazán nem akarok belekötni, de nem lehet, hogy azért tetszik ilyen sok embernek, mert kezdetben is őt állítják be a Csodálatos Sasuke-nek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #231 Dátum: 08 márc 04, 18:52:23 » |
|
Nem hiszem h. erről lenne szó legalábbis nálam nem ez a helyzet egyszerűen birom (egyébként ált. azokat szoktam szeretni akiket mások nem annyira) sajna most is ez a helyzet ( most néztem át a kit utálsz a legjobban szavazásra és ott is Sasuke vezet (elég fölényesen :'X )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
|
« Válasz #232 Dátum: 08 márc 04, 18:54:34 » |
|
Sasuke-t utálják, és szeretik a legjobban. Ez nem jelenti azt, hogy egyébként utálják, csak nem lehet semlegesnek tekinteni. Egyszerűen nem olyan karakter. De ez nem egészen ide tartozik, azért köszi a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #233 Dátum: 08 márc 04, 19:18:23 » |
|
Tényleg eléggé megoszlanak a vélemények (most meg a ki a kedvenc szereplőd témában olvasgattam és ott is sokan Őt jelölték, habár itt nem Ő az első) Egyébként meg magára a karakterre is ilyen kettősség jellemző (a kemény külső érző belsőt takar ) de ez már inkább a Sasuke topic-ba kellene Egyébként neked ki (ha már nem Sasuke )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hatake Mai
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #234 Dátum: 08 márc 04, 22:07:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #235 Dátum: 08 márc 05, 20:54:56 » |
|
Erre mondják hogy "Ízlések és pofonok" Kinek mi a nyerő! Egyébként Kakashi is elég előkelő helyen áll a listán (habár hozzád kicsit idős lenne Mai)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 05, 21:03:11 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
|
« Válasz #236 Dátum: 08 márc 05, 20:56:51 » |
|
Meg tudom érteni, bár nála aztán fogalmam sincs, mi alapján ítélünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hatake Mai
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #237 Dátum: 08 márc 05, 21:03:13 » |
|
Hát igen 10 ember 10 szín...Hát nála ugy ítélünk h külsö meg viselkedés De am tényleg nem azért h piszkálódjak,mert nem akarok,de Sasukeban mit tartanak helyesnek???De csak felsorolásszerüen(am a Shipp.ben tényleg egészen helyes ^^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WillOfFire
Vendég
|
|
« Válasz #238 Dátum: 08 márc 05, 21:11:29 » |
|
Húúú, szerintem pont ott nem az. Bár hmm...helyes, ez kicsit erős bármelyikükre is. A magam részéről a megnyerő személyiséget használnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hatake Mai
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #239 Dátum: 08 márc 05, 21:25:31 » |
|
Nemtom,sztem a Shippuudenben kicsit férfiasabb Megnyerö személyiség.. akkor neked a kari tetszik inkább nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|