24 nov 17, 23:15:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 712618 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Tem
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #135 Dátum: 07 aug 20, 14:08:30 »

Szerintem nem lesz itt magyarországon Naruto Shippuuden.Még az 1.részt is elég nehezen szinkronizálják le már majd nem fél éve ugyan az a 25rész megy Szomorú.De ha még is lenne Shippuuden akkor már máshol bizti lejárt lemez lenne.. Nyelvesít
Naplózva
inuchan
ANBU újonc
*

« Válasz #136 Dátum: 07 aug 20, 14:55:57 »

Hja addigra már rég mindenki megnézi!
Naplózva
Sayitame
Vendég
« Válasz #137 Dátum: 07 aug 22, 11:53:19 »

Magyar Naruto.. huh... az a részt láttam, amikor Sakura elmagyarázza mi a chakra..  :gaara4: hát.. idegbaj.. utána egy hétig nem mertem tv-t nézni.. És az fájt a legjobban, hogy egyik alkalommal átmentem barátnőmhöz, és az sült ki az egészből, hogy leültünk a gép elé, és elkezdtem neki Narutos op/ed-ket mutogatni.. erre bejön a 12 éves öccse és azt mondja nekem, hogy ez nincs is benne a Narutoban, meg hogy ez nem is a Naruto.  :naruto_sir: Ja, meg megpróbálta bemesélni nekem, hogy ez meg az úgy volt, és csak nézett amikor én homlokegyenest megcáfoltam az egészet..  de teljesen kiakadtam... 245 rész Naruto után ne mondja meg nekem egy kiskölyök (akit azért nagyon szeretek) hogy mi az a Naruto.. és az a gáz az egészben, hogy mivel megvágták, szinte az össze jövőre nézve fontos jelenetet kiszedték belőle, vagyis tíz év múlva ha leadásra kerülnek a kövi részek az igen szépen felépített Naruto birodalomból egy értelmetlen gyerekmese lesz.. :'( Ezzel a nívóval az lett volna a legjobb megoldás, ha leadják az elejét (a Zabuzás részeket már nem) és utána pedig szépen odaillesztették volna a gyengébb fillereket... így egy kétévesek számára is könnyedén emészthető kedves mesét kapunk. ^^ hát nem édes? ^^ Kivagyok a magyar Narutoval.. (a mangát is beleértve.. Avarrejtekfalva.. Szaszuke.. :S Na ez már nem ide tartozik..)  Bocs az elfogultságért, de egy kicsit nagyon Naruto -fan vagyok és fáj  szívem azért a.. ***** verzióért amit a tévéből kapni lehet  :naruto_sir:
és mégegyszer bocs a kiborulásért.
Naplózva
inuchan
ANBU újonc
*

« Válasz #138 Dátum: 07 aug 22, 17:28:57 »

Mondjuk nem is biztos hogy tovább adják a narutot.Mert lehet hogy lesznek olyan H****k hogy itt abbahagyják.Előfordulhat!
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #139 Dátum: 07 aug 23, 08:52:24 »

Hát pedig pont itt olvastam, hogy megígérték, hogy továbbadják!
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #140 Dátum: 07 aug 23, 13:17:48 »

Höh... talán jobb lenne, ha nem adnák tovább... bár nem vagyok kompetens a témában... de láttam egy részt magyarul és azóta is nyalogatom a sebeim...
Adhatnák mondjuk feliratosan Animaxon...ott nézném. TalánXD
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #141 Dátum: 07 aug 23, 13:24:55 »

hááát... igen. Az animax jó megoldás lenne. De mivel a szinkront már elrontották, így az egyetlen lehetőség valóban a felirat.  Nevet habár a tesóm pont az egyik szereplő szinkronhangjáért nézi, nem kommentálom, hogy miért.  Nevet
Naplózva

Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #142 Dátum: 07 aug 23, 13:28:59 »

Omg... vajon ki lehet az a személy...
De ... inkább nem vagyok rá kíváncsiXD
Ha a világ legjobb szinkronját keressük: Oro japán hangja !!!
Természetesen a vágatlant gondoltam feliratozni animaxon. Lehet,h sokan néznének ki a fejükből, akik nem látták még az eredetit, de biztos rájönnének, h azért mégis csak jobb.
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #143 Dátum: 07 aug 23, 13:36:14 »

Én is a vágatlanra gondoltam, mert így egy csomó ember aki ismerek, és eddig csak a Jetixen látta a Narutot, azt hiszi, hogy valami gyerekeknek készült ugrálós hülyeség. És hát nem csodálom, hisz a Jetix-en amikor Haku ellen harcoltak, akkor is a semmitől dőltek ki. Legjobb szinkronhangok, ha már itt tartunk Narutonak is jó szinkronhangja van, mert azért az elképesztő ahogy ő bánni tud a hangjával.  Nevet
Naplózva

Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #144 Dátum: 07 aug 23, 15:35:16 »

igeen, én nagy junko rajongó vagyok, főleg azt bírom amikor nevet :Mosolyog
hát orochimarunak a japán hangja télleg utánozhatatlan. sztem a magyarban még annál is jobban el fogják őt rontani, mint kibát.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #145 Dátum: 07 aug 23, 15:50:26 »

Én is nagyon szeretem Junkot. Egy kezdő Naruto néző szentem észre sem venné, hogy Naruto japán hangja nő. Sőtt még egy tapasztalt sem...  Nevet
Naplózva

FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #146 Dátum: 07 aug 23, 16:55:36 »

Naruto japánhangja nő?! :o :o :-[ Azt hittem csak kisállatoknak és kiskölyköknak adnak be nő szinkronhangot... Már ami a hímnemű egyedeket illeti. de hogyNaruto 12-15 éves és nő a szinkronja az nekem új. O.o Sebaj... Szeressük japánt. Ez nem off?

Amúgy én is a magyar narutot ismertem meg először (mondtam már? :-[) meg a barátnőm is, köztünk csak annyi a különbség hogy én tudom hogy van eredeti-vágatlan-japán verziója, és az sokkal jobb. Nevet Szegény naiv kis teremtés boldogan él a magyar narutoval. És hiába papolok neki hogy ez szint alatt van, ő nem fogja fel...

Petíciót kéne indítanunk. Senki sem nézi a jetixet az egész országban, amíg kompromisszumra nem jutunk a fejesekkel: eredeti, vágatlan narutot akarunk, normális szinkronhanggal! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 23, 16:57:25 írta FireCat » Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #147 Dátum: 07 aug 23, 17:14:35 »

Hol lehet aláírni?  Mosolyog
Egyébként ha a tesóim azt nézik inkább elmegyek!
Van úgy, hogy elealszom közben. De tényleg!
Folyton csak az eget mutatják!
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Nona
Vendég
« Válasz #148 Dátum: 07 aug 24, 20:46:26 »

Sziasztok! :ninjahy:

Én is a jetixen ismertem meg a narutot, de azóta már letöltöttem és megnéztem az összes sima részt és rájöttem, hogy a japán sokkal jobb!  Mosolyog
Holnap elkezdem a shippuudent, és szerintem kb. szerdára azokat is megnézem.  Mosolyog

Naruto hangja nő?  :o Tényleg?  :o Én nem vettem észre.  ;D
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #149 Dátum: 07 aug 25, 09:17:02 »

Igen a japán tényleg sokkal jobb.  Nevet De mi még hálásak is lehetünk. A németek még több dolgot vágtak ki belőle. Az angolok meg.... vagy már nem tudom pontosan melyik ország, de az egyik meg azt csinálta, hogy úgy adták le, hogy azt mondták benne, hogy Itachi nem megölte, hanem valahova "eldugta" a klánt. Én napokig dőltem ezen a röhögéstől, holott sírni kellett volna. De akkor is, így az egész klánnak a története felborul, és lehet, hogy azt sem mondják el, ami később fontos lesz.  ;D
Naplózva

Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins