love_sasu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #495 Dátum: 08 ápr 06, 12:19:05 » |
|
mitől függ az én rangom...??? az h akadémiai tanuló, újonc vagy pl. chuunin vagyok?? a hozzászólások számától??
|
|
|
Naplózva
|
i may not have gone where i intende to go, but i think a have ended upwhere i intended to be
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #496 Dátum: 08 ápr 06, 12:23:47 » |
|
A szabályzatba a Fórum Rang kiosztások topikba ott van..Igen a hozzászólások számától ,de először néz szét utánna kérdezz...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 06, 12:26:56 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #497 Dátum: 08 ápr 07, 20:31:38 » |
|
Garaa-ból kiszedték a Shukakut és a dísztökje is felrobbant most nincs homokja??? Nincs (Homokkoporsó meg ilyesmi)) Így hogy lehet KazeKage Semmmu Jutsuja....????
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
|
« Válasz #498 Dátum: 08 ápr 08, 13:23:24 » |
|
nem a shukakuval irányította a jutsujait és aa sisztök azé ment szét mert asszem a csakrája tartja egyben... és meghalt szal nem volt chakrája?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #499 Dátum: 08 ápr 08, 14:51:30 » |
|
sztem valahogy majd megoldja... keresegy másikat vagy ki tudja... kicsit kivolt szegény Naruto, de hihetetlen, hogy mennyit változott Gaara...
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
Reikaa
Vendég
|
|
« Válasz #500 Dátum: 08 ápr 08, 17:43:08 » |
|
naruto tényleg kivolt...nekem az tetszett amikor mondja kankouronak hogy "chiyo-baa és mindjárt felébred csak szundít egyet mert kimerítette a orvosi jutsuja... "aztán szegény rájön h nem fog felébredni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kagami-chan
Gennin
Nem elérhető
bleach fangörl a narus fórumonXD
|
|
« Válasz #501 Dátum: 08 ápr 08, 18:01:10 » |
|
hát igen...mindenki tudta, hogy nem alszik, de ő bezzeg...
|
|
|
Naplózva
|
- bleach fangörl *ICHIGOOOO* (jelenleg nagyobb blíícs fangörl, mint naru fangörlXDezvan...szpráájt) - hiszek a NaruSaku és a SasuSaku elméletben:D..valamelyik csak összejön:D - Szászúke nem gonosz, csak ilyen emo fíílingűXD
|
|
|
Reikaa
Vendég
|
|
« Válasz #502 Dátum: 08 ápr 08, 18:13:07 » |
|
háát igen..naruto...nembaj én így is szeretem^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #503 Dátum: 08 ápr 08, 18:21:45 » |
|
Baskával egyetértek h szerintem az ereje nagy része a shukakuból származott szal sztem ennyit Gaara kazekage ciméröl
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
|
« Válasz #504 Dátum: 08 ápr 08, 18:53:42 » |
|
én ugy értettem hogy magátol irányitja a homokot de a shukakus erősegít neki és a shuki nélkül is menő csávó:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #505 Dátum: 08 ápr 08, 21:59:50 » |
|
Moderátor:
Ezeket a témákat vagy a Szereplők > Gaara Team /Kankurou, Sabaku no Gaara, Temari/ vagy a Szereplők > Bijuu és Jinchuuriki (Avagy démonok és hordozók) témákban tárgyaljátok ki, mert itt OFF.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Yusuke16
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #506 Dátum: 08 ápr 09, 17:55:39 » |
|
nem tudjatok melyk resz az amelykbe sasuke es naruto harcol?(sasuke orochimaruhoz menese elott)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #507 Dátum: 08 ápr 09, 18:09:16 » |
|
szerintem a 130.-134.-ig tartó részekre gondolsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
love_sasu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #508 Dátum: 08 ápr 09, 19:02:21 » |
|
mi a különbség az adminisztrátor és a moderátor között??
|
|
|
Naplózva
|
i may not have gone where i intende to go, but i think a have ended upwhere i intended to be
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #509 Dátum: 08 ápr 09, 19:11:56 » |
|
Sok! Legyen elég annyi, hogy az adminnak több joga, és dolga van! A modi csak moderál, vagy törli az OFF HSZ-ed ebből a tpoicból, meg is büntethet, de az admin ki is tilthat a fórumról, mert megvan a joga hozzá! Az admin a rangsorban a modi felett ál... Benne is van a nevükben: Adminisztátor: Adminisztráció, Moderátor: moderáció... remélem érthetőre sikeredett... :'X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 09, 19:13:59 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
|