Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #105 Dátum: 07 aug 13, 14:29:06 » |
|
Persze, hogy vannak! A ninják hordanak fejpántot, és mi lenne azokkal akiket kivágnak az akadémiából!
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
kowi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
2012.05.19. !!
|
|
« Válasz #106 Dátum: 07 aug 13, 14:32:28 » |
|
Egy másik kérdés, ami felvetődött bennem: Sasuke ha felvenne egy fejpántot, akkor melyiket venné fel?? A Konohai-t áthúzva, vagy a Rejtett Hang Falujét, vagy miért nem vesz föl jelenleg fejpántot?
|
|
|
Naplózva
|
"Az igazi rocksztár az első próbán meghal..."
|
|
|
Szeth
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #107 Dátum: 07 aug 13, 16:41:29 » |
|
Szerintem Sasuke nem érzi magát egyik falu tagjának sem. Őt jelenleg csak a bosszú érdekli nem törődik olyan kicsinyes dolgokkal mint fejpántok . De sztem, ha még felvesz életében valamilyen fejpántot, akkor azt fogja, amelyiket a Narutóval folytatott harc után otthagyott. Az végülis át van húzva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #108 Dátum: 07 aug 13, 16:57:57 » |
|
No, meg... gondoljunk a nagy melegre is! Biztosan nagyon melegítené egy pánt a homlokát Sztem kéne valami, ami kifejezetten Hebi-s...
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Skizoh
Vendég
|
|
« Válasz #109 Dátum: 07 aug 13, 17:10:44 » |
|
umm.. pl: egy nyaklánc amin egy kígyó van? (uh...az túl jelképes) szerintem nem annyira "hivatalos csapat" a Hebi mint pl : az Akatsuki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #110 Dátum: 07 aug 13, 17:17:40 » |
|
Pedig nem lenne rossz. Pl Oroék is többnyire ezt a lila kötelet kötötték magukra... Sasuke is átöltözhetne... Vaagy lehetne mindenkin függöny, mint Juugo-n! Az nagyon ott lenne:D:D:D:D A függönyös Hebi:D:D:D:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Skizoh
Vendég
|
|
« Válasz #111 Dátum: 07 aug 13, 17:29:00 » |
|
azt a lila kötelet már ő is hordja...hmm...de tényleg jobb lenne valami más ruha... pl ha már Hebi alias kígyó akkor nem lenne rosz valami kígyó mintás ruha sem..vagy ez márt túl giccses lenne ( vagy csak nincs benne elég fantázia? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #112 Dátum: 07 aug 13, 17:40:14 » |
|
Öltözzenek kígyóbőr göncökbe...omg... Az nagyon ... nagyon... istenem... nem is tom mennyire durva lenne. Sztem csak Karinnak tetszene, mert Sasukénak biztos jól állna, szerinte... Én bele se merek gondolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #113 Dátum: 07 aug 13, 17:48:57 » |
|
Kigyómintás ruha? Mivaaaan? Legyen mindenkinél egy kígyóbőr retikül oszt szevasz... Szaszkénak még jól is állna.
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #114 Dátum: 07 aug 13, 17:51:50 » |
|
Moderátor: A Hebinek van saját témája is, mégpedig itt.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #115 Dátum: 07 aug 16, 00:10:34 » |
|
meg mondaná nekem valaki hogy hányadik rész az amikor :naruto_mosoly: és postásokat üldöznek ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #116 Dátum: 07 aug 16, 00:45:55 » |
|
A lenyűgöző postás kergetése a 177. részben van
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 16, 00:49:26 írta kakesz »
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #117 Dátum: 07 aug 16, 07:50:30 » |
|
áá köszi tegnap halálra kerestem azt a részt :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 07 aug 16, 07:56:28 » |
|
Noh...én akkor itt is feltenném a kérdést: NEm tudná vki megmondani, hogy a 130-134 részeken kívül mik tartalmaznak még visszaemlékezéseket/érzelmes részeket? AMV-hez kellene...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 07 aug 16, 07:58:35 » |
|
de én tudom! 83. rész jiraiya emlékezik vissza mikor a 3. a csengős játékot játszotta velük (a sanninokkal) :-X 91. rész itt tsunade emlékezik vissza mikor az öccse meghalt, és be akar menni a hullájához, jiraiya marasztalja de oro beküldi > 185. rész szintén 1 pici visszaemlékezés a gyerek sanninokról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|