Lew
|
|
« Válasz #1770 Dátum: 14 feb 04, 22:33:33 » |
|
Nincsmit, örülök hogy tudtam segíteni =D Közben kihagytam hogy a Boku no Pico -t feltétlenül nézd meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #1771 Dátum: 14 feb 05, 01:30:23 » |
|
Jaja ,ez pontosan letakarja a leírásomat Csak azt nem tudom eldönteni ,hogy nő férfi vagy egyéb , de szerintem mind3.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
Mikita
|
|
« Válasz #1772 Dátum: 14 feb 05, 16:55:51 » |
|
Nyomozós animéket tudnátok mondani? De nem a Konan a detektív fajtából,hanem olyan Death Note féléket.Ezalatt azt értem,hogy ne 1-2 részes nyomozós történetek legyenek (mint a fentebb említett Konan a detektívben),hanem legyen egy adott téma/bűntény/terv ami köré épül a sorozat.Pl.Death Note esetében: (Egy kicsi túlzással) Szinte az egész sorozat arról szólt,hogy hogyan próbálja meg lerázni Yagami az(oka)t az 1 betűs emberké(ke)t.Kb. ilyesmire gondolok. Lehetőleg legyen megvilágítva mindkét fél szemszögéből a "harc". Jah és minél több shounen alapja van a sztorinak,annál jobb. Előre is köszi!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 05, 18:21:28 írta -Uchiha Itachi- »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #1773 Dátum: 14 feb 05, 17:06:59 » |
|
Az Un-go valami hasonló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1774 Dátum: 14 feb 05, 21:17:39 » |
|
Another esetleg, abban is nyomoznak egy "ember" után. Igaz ez eléggé véres és nem mondanám teljesen hasonlónak mint a Death note de érdemes megnézni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1775 Dátum: 14 feb 05, 21:39:51 » |
|
Az Anotherrel csak az volt a bajom, hogy nagyon horrornak akarják eladni, közben pedig csak egy közepes slasher. De végülis vehetjük nyomozósnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1776 Dátum: 14 feb 05, 21:59:50 » |
|
Hát szerintem nem mondható félelmetesnek, de annál érdekesebb. Csak a vége nem tetszett, túl sok az értelmetlen öldöklés. Viszont azt nagyon imádtam hogy jó a sztorija és sok a fordulat.
Na meg aki ajánlotta szólt hogy a 0.résznél kell kezdeni és hát elég szomorú de csak később jöttem rá mi a jelentősége a 0.résznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #1777 Dátum: 14 feb 05, 23:07:07 » |
|
Tiszta mázli ,hogy megemlítetted a 0. részt , gyorsan pótoltam a hiányosságot. Hát ha valahogy be kéne illeszteni a storyba én azt mondanám inkább ,hogy oda való ahol már kiderül meiről ,hogy ember. Ha az elején nézi meg az ember a story pár első részében lévő kis misztikus elvész. Persze ez csak magán vélemény.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1778 Dátum: 14 feb 06, 11:25:51 » |
|
Az Anotherből a manga jobb. Valahogy nekem jobban átjött az egész. És a vége sem lett annyira elkapkodva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1779 Dátum: 14 feb 06, 16:07:44 » |
|
Another-t hétről hétre néztem ahogy jöttek a részek, és szerencse mert így volt elviselhető.
Minden középszerű, mondjuk nekem a rajzolás nem tetszett, nem illik egy ilyen jellegű storyba a karakterdesign.
A legnagyobb előnye viszont a suspense, amit ha hétről hétre kapunk akkor fent tudta tartani az érdeklődést, még ha a vége kifogásolható is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 06, 16:08:16 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1780 Dátum: 14 feb 06, 18:59:50 » |
|
0.resz azert fontos mert ott derul ki, hogy valojaban mikor kezdodtek a halalozasok. Nekem tetszett csak nagyobbat vartam a vegetol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1781 Dátum: 14 feb 11, 13:00:00 » |
|
Ajánlanék egy animét. Hataraku Maou-sama: Sokáig úgy voltam vele, hogy nem nézem mert ez csak bohóckodás. Nos, tényleg az =D De olyan mesterien van tálalva hogy az egészen fantasztikus. Epikus és humoros részek, folyamatosan váltják egymást. A sablon poénok helyett tele van egyedi humorral =D 2.évadot belőle most rögtön És akit nem győztem meg az hallgassa meg ezt =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1782 Dátum: 14 feb 11, 13:26:56 » |
|
Hataraku Maou-sama
Ez tényleg remek anime. Iszonyú vicces, a karakterek is teljesen szerethetőek, és a sztori is egész érdekes. Az openingje is szuper. 2.évadot belőle most rögtön Egyetértek. Maou-nak és Eminek még össze kell jönnie
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 11, 13:31:43 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1783 Dátum: 14 feb 11, 14:05:02 » |
|
Én is egyetértenék az előttem szólókkal. Valami felsőbb hatalom vezérelt, hogy én megnézzem ezt az animét, mert utálom ezt a műfajt. Tényleg fogalmam sincs miért kezdtem el, de egyszerűen imádtam. Nem is nagyon tudok hasonló művet mondani. Valahogy kialakított egy saját kis humorvilágot, ami rögtön magával ragadja az embert. Csak ajánlani tudom mindenkinek És igen Exkirion, nekik még össze kell jönniük.
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
|
|