median
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #210 Dátum: 11 jún 02, 12:06:34 » |
|
1.DBZ 2.death note 3.bleach 4.naruto 5.one piece nekem ennyi ezek a legjobak szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #211 Dátum: 11 júl 10, 00:30:24 » |
|
YOHOHOHOHO-HO!!! Na új listával készültem, megint csak van mit átalakítgatnom, hiszen megint vannak olyan sorozatok, amik felülmulták az előttük lévőt v csak újak a számomra Szóval a lista: Anime: 1. One Piece 2. Gintama 3. Naruto, Naruto Shippuuden 4. Toriko 5. Fairy Tail 6. Kyou Kara Maou 7. Bleach 8. Dragon Ball, Z, Kai 9. Inuyasha 10. Yu Yu Hakusho Mangából is ugyanez a sorozat.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #212 Dátum: 11 júl 14, 18:32:49 » |
|
Anime:
1. One Piece 2. Kateikyoushi Hitman Reborn! // Code Geass - Hangyaku no Lelouch 3. Kuro no Keiyakusha // Death Note 4. Fullmetal Alchemist Brotherhood 5. Clannad // Gantz 6. Naruto (csak a part 1) // Soul Eater (természetesen csak addig amíg követi a mangát az anime) 7. Shakugan no Shana 8. Elfen Lied 9. Fairy Tail 10. Full Metal Panic! // Phantom: Requiem for the Phantom
Manga
1. Kateikyoushi Hitman Reborn! 2. Fairy Tail // Gantz 3. 666 Satan 4. Bleach 5. Dragon Ball 6. Dragon Ball Z 7. Naruto
Illetve még olvasom a Naruto Shippuudent, de nem szívesen sorolnám be a top 10-embe, úgyhogy inkább kihagyom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 15, 20:26:52 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #213 Dátum: 11 júl 18, 07:35:30 » |
|
hát eddig nem sokat láttam szal lehet nem lesz meg vmiből 10 ANIME 1. Naruto Shippuuden 2. Naruto 3. Hetalia Axis Powers 4. Hetalia World Series 5. Árnybíró 6. Death Note 7. FMA és több nem jut az eszembe...megkeresem ha van még és szerkeztek xd MANGA 1. Árnybíró 2. Naruto Shippuuden 3. Naruto 4. Hetalia 5. Démon napló 6. Death Note hát egyelőre ennyi Oo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #214 Dátum: 11 júl 18, 16:26:49 » |
|
Gomu gomu no, megint változott a lista. :O Anime: 1. One Piece 2. Gintama 3. Naruto, Naruto Shippuuden 4. Toriko 5. Dragon Ball, Z, Kai 6. Fairy Tail 7. Kyou Kara Maou 8. Bleach 9. Inuyasha 10. Yu Yu Hakusho Mangából is ugyanez a sorozat.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #215 Dátum: 11 júl 18, 17:31:32 » |
|
Hmm... hát nincs nagy választékom, de így is nehéz összedobni a 10-es listát xD
1. One Piece 2. Code Geass: Hangyaku no Lelouch/Hangyaku no Lelouch 2 3. Kuro no Keiyakusha/KnK - Ryuusei no Gemini 4. Fullmetal Alchemist: Brotherhood 5. Katekyo Hitman Reborn! 6. Death Note 7. Phantom: Requiem for the Phantom 8. Bleach 9. Soul Eater (a vége lehúzta) 10. Fairy Tail
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrZrupi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #216 Dátum: 11 júl 19, 18:13:53 » |
|
az én listám:
1. bleach 2. naruto 3. death note
és hát többet nem ismerek:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #217 Dátum: 11 júl 23, 19:56:48 » |
|
én kedvenceim 1,one piece 2,toriko 3,dragon ball mangák 4,dragon ball/z/kai 5,naruto/shipuudden 6,666 sátán 7,Yu Yu Hakusho -A szellemfiú Mistich a dragon ballnak nincs z mangája csak sima dragon ball manga van nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #218 Dátum: 11 júl 24, 13:34:37 » |
|
Ideje új listát kalkulálni . Anime top 10:1. K-On még mindig 2. To Aru Majutsu No Index és Kagaku no Railgun 3. Kampfer Istenem ebbe, hogy beleszerettem 4. Highschool Of The Dead 5. Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga nai 6. Bakemonogatari 7. Elfen Lied 8. Higurashi no Naku Koro Ni + Kai, Rei 9. Kaichou Wa Maid-Sama, még az elején járok, de kifejezetten tetszik (remélem jól írtam a nevét ) 10. Mayoi Neko Overrun! 10+1. Suzuyima Haruhi no Yuuutsu 10+2. Nana (Ezt jó nehéz volt most összeválogatni, lenne még hely bőven másoknak is ) Manga top 5:1. Doubt/Rabbit Doubt 2. The Lucifer and The biscuit Hammer/Hoshi no Samidare 3. Vocaloid - The Hatsune Mix 4. Bleach 5. K-On! 5+1. Highschool Of The Dead
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 01, 17:40:11 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Amnael
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
A fantom tag
|
|
« Válasz #219 Dátum: 11 júl 24, 20:13:59 » |
|
No ide még én sem írtam(mielőtt bárki azt hinné, hogy nem vettem komolyan, hát pedig de ) & ofc, elfogult vagyok: 1-10. : Code Geass
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #220 Dátum: 11 aug 24, 09:44:35 » |
|
- Újabb lista - Anime: 1. One Piece 2. Gintama 3. Toriko 4. Naruto, Naruto Shippuuden 5. Dragon Ball, Z, Kai 6. Fairy Tail 7. Fullmetal Alchemist, Brotherhood 8. Inuyasha 9. Yu Yu Hakusho 10. Bleach
Mangából is ugyanez a sorozat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 20, 20:39:36 írta samdav »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #221 Dátum: 11 aug 25, 15:22:34 » |
|
Nos megváltozott a listám a múltkori post-olás óta szóval leírom az újjat.
1- Gantz 2- Fairy Tail 3- Usagi Drop 4- Blue Exorcist 5- Full Metal Alchemist 6- Deadman Wonderland 7- Eureka Seven 8- Naruto 9- Shiki 10- Death Note
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #222 Dátum: 11 nov 03, 16:20:10 » |
|
Most már ketté szedtem. Anime: 1. One Piece 2. Gintama 3. Toriko 4. Naruto, Naruto Shippuuden 5. Dragon Ball, Z, Kai 6. Fairy Tail 7. Fullmetal Alchemist: Brotherhood 8. Inuyasha 9. Yu Yu Hakusho 10. Bleach
Manga: 1. One Piece 2. Gintama 3. Naruto 4. Fairy Tail 5. Beelzebub 6. Dragon Ball 7. Toriko 8. Fullmetal Alchemist 9. Soul Eater 10. Bleach
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 22, 14:23:36 írta samdav »
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #223 Dátum: 11 nov 03, 17:14:39 » |
|
Na frissítem a listám: Anime: 1-2. One Piece / Gintama (Ezeket ugyan annyira szerettem:D) 3. Death Note 4. Fairy Tail 5. Dragon ball Z 6-7. Naruto / Bleach 8. Fullmetak Alchemist: Testvériség Manga: 1. 666 sátán 2. One Piece 3. Fairy tail 4. Dragon Ball 5. Naruto 6. Bleach 7. Hoshi no Samidare
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #224 Dátum: 11 nov 22, 14:29:09 » |
|
Kicsit átalakítottam. Anime: 1. One Piece 2. Gintama 3. Toriko 4. Fairy Tail 5. Dragon Ball, Z, Kai 6. Naruto, Naruto Shippuuden 7. Fullmetal Alchemist: Brotherhood 8. Inuyasha 9. Yu Yu Hakusho 10. Bleach
Manga: 1. One Piece 2. Gintama 3. Naruto 4. Fairy Tail 5. Beelzebub 6. Dragon Ball 7. Toriko 8. Fullmetal Alchemist 9. Gamaran 10. Bleach
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 24, 17:53:54 írta samdav »
|
Naplózva
|
|
|
|
|