MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9720 Dátum: 16 jan 15, 23:38:49 » |
|
Annyira meg kéne már csinálni ezt a fórumtársadalmat. Van már ügyvédünk, orvosunk én felelek a rendvédelemért, de am én is jelentkezem am jogra, tehát két ügyvéd lesz. Sőt talán kaze is az. Van már szociológusunk, ami elég fontos lesz ehhez a 10 emberhez, filozófus, élelmiszermérnök vagy mi és vegyész, földrajzos, hangmérnök, ami szintén elengedhetetlen, pincér-filozófus, Minagi nem tudom mit csinál, de azt nagyon. Életképesek lennénk.
Aranyos, hogy így külön kiemeltél, hogy én is jó leszek valamire Alapítsunk akkor már pártot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #9721 Dátum: 16 jan 16, 01:15:53 » |
|
Én meg majd ülök és nézlek titeket ahogy dolgoztok. Hihetetlen, egyszer nem járok fel még olvasni se, erre kiderül hogy visszajött Flexee.... Egyszer történik valami jó, hát szép is ez
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9722 Dátum: 16 jan 16, 02:33:29 » |
|
Én leszek a gépszerelő Az a mai világban mindig kell Végre jobb a fejem. ma anyummal elvoltam az oviban mert beszélnem kellett az ovónővel, anyum nem tud, és kíváncsiak voltunk hogy illeszkedett be a törpe, mennyire szociális hála az égnek jól megy minden Szeretik és beszél, keveri az angolt meg a magyart
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #9723 Dátum: 16 jan 16, 09:15:27 » |
|
Jaj a Trump képről eszembe jutott ez a zseniális AMV
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9724 Dátum: 16 jan 16, 11:52:13 » |
|
Mi a baj noe? Végülis eltaláltam. De tény, hogy keveset tudok erről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #9725 Dátum: 16 jan 16, 12:06:25 » |
|
Én meg majd ülök és nézlek titeket ahogy dolgoztok. Hihetetlen, egyszer nem járok fel még olvasni se, erre kiderül hogy visszajött Flexee.... Egyszer történik valami jó, hát szép is ez TIPIKUS. Dolgozzon mindenki más. Értsem ezalatt azt, hogy miattam majd olvasni és kommentelni is fogsz? Ez az, örülj csak nekem amíg teheted. - Ó, Istenem, Trump. Ide mindent. Telón macerás, de gépen mindenképpen megnézem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9726 Dátum: 16 jan 16, 12:29:31 » |
|
Aki nem doglozik, az közveszélyes munkakerülő és megy a börtönbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9727 Dátum: 16 jan 16, 13:34:23 » |
|
Vagy legalábbis csináljon nekünk szendvicset
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9728 Dátum: 16 jan 16, 13:41:20 » |
|
Vagy legalábbis csináljon nekünk szendvicset Sabaku lesz a hivatalos étel- és víz(meg egyéb)hordó. Meg szerintem adhatna masszázst a fáradt dolgozóknak. Meg odaadhatná a telefonom ha épp nem érem el. Szerintem ez menne neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9729 Dátum: 16 jan 16, 17:17:12 » |
|
Ha éreztek magatokban mazochista késztetéseket, vagy úgy érzitek, önkínzással kell vezekelnetek a bűneitekért, írjátok be a képkeresőbe, hogy 'Fournier gangrene'.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9730 Dátum: 16 jan 16, 17:22:01 » |
|
Erős vagyok, nem teszem meg! Erős vagyok, nem teszem meg! Kíváncsiságom nem fog felülkerekedni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9732 Dátum: 16 jan 16, 17:42:18 » |
|
Ha éreztek magatokban mazochista késztetéseket, vagy úgy érzitek, önkínzással kell vezekelnetek a bűneitekért, írjátok be a képkeresőbe, hogy 'Fournier gangrene'.
Nem, én csak mindig cseszett kíváncsi vagyok és mindig megbánom. Te. Jó. Ég.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9733 Dátum: 16 jan 16, 17:53:39 » |
|
Ugyan már. Én puruttyán nőttem fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9734 Dátum: 16 jan 16, 17:55:21 » |
|
Akkor kérlek magyarázd el nekem, hogy az mégis miért jó? Őszintén kérdezem, mert csak egyszer mentem rá amikor linkelték nekem az oldalt, hogy ez milyen jó, nekem meg az állam leesett, csak épp rossz értelemben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|