Pontosan mi az, amit nem találsz?
Egyszerűen nem értem hogy képesek emberek olyanokat írni akár játékban hogy "Remélem az összes lyukadban megerőszakolnak" és társait. Mi az hogy reméli és miért kell így szitkozódni, átkozódni? Ezt a fajta kommunikációt az interneten/online világban máig nem vagyok képes felfogni.
Jaj Mini, ha tudnád én miket kaptam. A 2 kezemen nem tudnám megszámolni, hány 12 éves akart agyonverni
Ezeket mindig is imádtam. ^^ Kedvenc ilyen sztorim, az volt, mikor kinyírtam valakit, és jött a PM, hogy "kis köcsög vagyok, nagy szerencsém van, hogy nincs merszem kimenni a pöttyös utcára, mert szétbaszná a fejemet.". Nos, akkor pont az Üllői út 134-ben laktam, ami másfél percre van a Pöttyös utcától. :'D
Haver velünk lakott, és meglátta ezt, majd szól, hogy "Norbi, engedj oda, majd én beszélek vele.".
"Csű, én is pont a Pöttyösnél lakom, gyere akkor és találkozzunk.
"
"Neeem, jó kedvemben vagyok, úgyhogy inkább örülj, hogy most nem baszom szét a fejedet."
"De én szeretném, hogy szétbaszd a fejemet. Na, kijössz?"
"Mondom, hogy nem. Inkább kérj bocsánatot, és örülj, hogy ennyivel megúsztad."
"Akkor kijössz?"
"Most mondtam, hogy nem akarlak megverni. Hát nem fogod fel?"
"Akkor kijössz?"
"Tényleg ennyire hülye vagy? Jót akarok neked, erre itt ugatsz."
"Akkor kijössz?"
Erre letiltotta a PM-et. X'DDD
Imádtam amúgy még MMO-s pályafutásom alatt ezeket az agyoniskolázott embereket. DD-n napi szinten szét akarták verni a számat, amiatt is hagytam ott, mert belefáradtam, hogy a játékosok 80-90%-a ilyen gyerekes, eszetlen gyökér. Bár, a favoritom örökre az marad, hogyha jobb voltam valakinél, akkor az csak azért lehetett, mert "reggeltől-estig csak játszom, és anyámat is eladtam játékbeli pénzért."... X'D
Mini kérdésére kanyarodva, miért ne tennék ezt? A neten ők egy anonim, általában elég fiatal korú személyek. Egy nickname mögé bújva bármit kiírhatnak, a szavaiknak nincs súlya. Ráadásul a fiatalok körében ez menő dolognak számít, és ettől lesz valaki faszagyerek, hogy ezt ki merte mondani. Az most más kérdés, hogy a valóságban ezen személyek legalább 90%-a meg se merne mukkanni, de ugyebár az internet háta mögé bújva könnyen lehet ugatni, mert ott nem kap egy taslit, ha épp olyat mond, ami a másik félnek nem tetszik.
Ha már a szavak mellé valamilyen tettnek is kéne társulnia, mint az a fönti párbeszédből is olvasható, szinte mindegyikük rögtön hátrálni kezd, mivel egytől-egyig taknyosokból állnak ezek az elmebetegek, vagy épp gyökér, idióta idősebbekből. Bár, főképp az előbbiek alkotják ezt a "kemény" játékosréteget, ritkán látni 15-16 évnél idősebbet így megszólalni. Persze itt is vannak kivételek, és ez is valószínűleg játékfüggő is, én csak az MMO részről beszéltem.