24 nov 23, 07:43:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 590 591 [592] 593 594 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1110537 alkalommal)
0 Felhasználó és 161 vendég van a témában
Azazel
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8865 Dátum: 15 dec 19, 05:37:06 »

A két jó madarat vissza engedem a fórumra. A jövőben a gyerekes és cinikus viselkedést a moderátorral, (ha kékkel ír) szemben mellőzni és döntését tiszteletben tartani. Nem kívánom szétcsapni a közösségeteket, főleg, hogy személyes és talán baráti kapcsolatok is kialakul-alakultak köztetek. Aminek mi is igazán örülünk. Viszont a moderátor mond valamit az szentírás és úgy van volt lesz, amíg mást nem mond.
Mi se akarjuk a mémeiteket elvenni, de jelen formában idegesítő és még annál is idegesítőbb, de nem tudjuk, hogyan tudnánk ezt minden fél számára előnyösen megoldani. Addig legyetek szívesek link formájában használni a gifeket és videókat illetve a plakát méretű képeket.
Remélem képesek vagytok felnőtt ember módjára kezelni az ideiglenes helyzetet. Ha nem akkor vissza megyünk a checkpointhoz.
Még egy megjegyzés legalább ki tudtok állni egymásért és ezt becsülöm.

Látod, erről beszéltem. Megoldás mindenképpen kell, de valami ésszerű. Ezért is írtam Neked azt, amit.

Mindenesetre, én meg azt becsülöm, hogy képes voltál belátni, hogy ez esetben lehet részben tévedtél, és a dolgokat lehet nem így kellene kezelni... ^^
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 19, 07:20:19 írta Azazel » Naplózva

"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante

"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil

"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix

"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #8866 Dátum: 15 dec 19, 08:07:36 »

...
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 02:42:48 írta Nikuccia » Naplózva
Azazel
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #8867 Dátum: 15 dec 19, 08:18:59 »

Tessék?? Te most miről beszélsz? ikszdé
Naplózva

"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante

"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil

"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix

"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #8868 Dátum: 15 dec 19, 08:41:13 »

Lel amúgy ebből a bannolásból kimaradtam itt sem voltam, nem zavar.

Hiei amúgy is jön egy sörrel.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #8869 Dátum: 15 dec 19, 09:27:29 »

Sörrel általában nekem jönnek. Masashi úgy is már több ezerrel adós majd csórok tőle neked is. Még mindig nem banoltam ki senkit:U
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 19, 09:28:00 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8870 Dátum: 15 dec 19, 09:41:11 »

Megcsókoltam Chloet
Ez volt a legfontosabb döntés az egész játékban Nevet
Kb ugyanúgy döntöttél mint én,viszont én hagytam meghalni Chloet a végén mert úgy sokkal drámaibb és szebb volt az egész ikszdé
Szerintem vitathatatlanul 2015 egyik legjobb játéka lett,ráadásul a Dortnod már dolgozik egy új projektjén.

Javaslom,kezdd el a Blues and Bullets nevű gammot is,noir játék és baromi jó.Ez is epizodikus játék,de még csak az 1. része van kint.De ott van még a Telltale GoT és TWD játékai is.
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 19, 09:44:09 írta Capac » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #8871 Dátum: 15 dec 19, 09:42:45 »

Milyen játék? Kaland? FPS, TSP? Igen és alegfontosabb mi a neve, mert akkor megtudom minden kérdésemetXD
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8872 Dátum: 15 dec 19, 12:46:07 »

Lif is Strange

tps kaland,nyomozós,slice of life,trhiller,dráma tököm tudja még mi.
Érdemes végig játszani mert nagyon jó játék.Szegény Syzy kimarad belőle mert neki nem indul win10-en : ((( nekem meg igen.

itt az előzetese
http://www.youtube.com/watch?v=mpRhaXfvG_0
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 19, 12:54:22 írta Capac » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #8873 Dátum: 15 dec 19, 13:00:50 »

Jah ismerem a készítőit kijött már végig? Gondolom ez is ilyen epizódos, mint Wd és a tales of borderlands.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #8874 Dátum: 15 dec 19, 13:04:37 »

Igen epizodikus játék 5, részes,és már kint van minden rész.Januárban jelenik meg dobozos kiadásban amit én tuti meg fogok venni.
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8875 Dátum: 15 dec 19, 13:43:52 »

Én azért sajnálom, hogy nem lehet Kate videóját megnézni. x'D
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #8876 Dátum: 15 dec 19, 14:47:24 »

Azt sajnálom hogy ishida hétvégén is baszik felmenni battlenetre. : ((

Mondjuk már mindegy mert a napi questeket ledaráltam amik felgyülemlettek. : ((

#jesuishiei
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8877 Dátum: 15 dec 19, 17:12:42 »

Legyen öröm számodra, hogy hétvége van és a LOL Client sem volt megnyitva.  kacsint
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8878 Dátum: 15 dec 19, 22:39:36 »

A filmes topicba ugye most nem írhatok, mert az egy spoiler fertő, szóval akkor ide.

Hát megnéztem ezt az új Terminator filmet. Azért ez elég durva volt. Kicsit mintha valami paródiája lett volna az előző filmeknek.  Főleg ezzel az öreg Terminátorral, meg az elején a sok átvett jelenettel. Bár Schwarzi jó volt öregnek is. Nevet A sztori maga meg hát lerágott csont.

Viszont ez a film újra rádöbbentett arra, hogy milyen kurva jó csaj is Emilia Clarke. Ezerszer jobban néz ki a valódi hajával meg modern cuccokban, mint a Dany maskarában. És nagyon szexi, hogy ennyire picike. xD
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8879 Dátum: 15 dec 19, 23:26:54 »

Attól függ. Drogo sátrában elég előnyösen nézett ki.  Faceg
Naplózva
Oldalak: 1 ... 590 591 [592] 593 594 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins