gman
|
|
« Válasz #8430 Dátum: 15 dec 06, 17:21:29 » |
|
Belegondoltatok már, hogy milyen gusztustalan szó a szemrehányás?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8431 Dátum: 15 dec 06, 18:52:11 » |
|
Fordítás: "Nem tudok hozzászólni a témához, de ezt én is tudom, így azért hogy valamit mégis mondjak/illetve éreztessem a jelenlétemet, csak beszólok, hogy úristen hát ez miez jézusom én erre nem is tudok semmit se mondani. Ideális esetben senki se veszi észre, hogy csak nincs mit mondanom.' Tényleg, Morause nem egy ugyanerre a jelenségre figyelmet felhívő hozzászólásom miatt akart halálra verni? Ez most jó volt de tényleg nem értetted meg.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8432 Dátum: 15 dec 06, 19:27:09 » |
|
Értettem én minek az illúzióját akartad kelteni, de engem nem versz át ilyenekkel
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #8433 Dátum: 15 dec 06, 19:29:59 » |
|
Aes@ ( mert merem feltételezni, hogy nem más) én megértem, hogy nem akarod, hogy vita meg egyéb lázongás alakuljon ki, de ez nem ok arra hogy mindent törölj, ami nézeteltérés. Stancet@ pedig pont nem úgy ismerem, hogy ilyenektől hisztis kislányba csapna át. Ha a sok hülyeségnek van helye itt, akkor talán nekünk is jut egy kicsi ( mert azt szemmel láthatóan mindenki leszarja). Bár lehet, hogy tévedek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #8434 Dátum: 15 dec 06, 20:06:27 » |
|
Túlságosan okos vagy Sabaku.Jobb lesz ha vigyázok veled.
wow megvan a 42.000 ölés Battlefield 3-ban!!!Értitek, 42
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8435 Dátum: 15 dec 06, 20:31:55 » |
|
Onnan lehet tudni, hogy öregszem, hogy amikor jött szembe velem az utcán a Mikulás, akkor az előttem sétáló kisgyerek fejét megsimogatta, rám meg rám se nézett : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8436 Dátum: 15 dec 06, 20:40:53 » |
|
Én meg amilyen kislánynak kinézek, a Mikulás néz utánam, hogy mikor rohanok hozzá átnedvesedve. Bár a Chopperes Mikik itt most elég barók voltak. Amúgy is szeretem őket. Mármint a Choppereket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 06, 20:42:15 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8437 Dátum: 15 dec 06, 21:32:11 » |
|
I need a password Syzy-G! Hiei: Én az Arsenalnak örülnék, mert láthatnám itthon a kedvenc hazai és kedvenc külföldi csapatomat egyszerre.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 06, 21:33:37 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8438 Dátum: 15 dec 06, 22:05:07 » |
|
Chealse drukker vagyokXDD No mindegy senki nem lehet tökéletes majd kinövöd:P
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8439 Dátum: 15 dec 06, 22:06:53 » |
|
Eddig a pontig kedveltelek, Hiei. Ezt a förtelmet nem néztem volna ki belőled.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #8440 Dátum: 15 dec 06, 22:12:06 » |
|
Pedig az vagyok. Illetve elsődlegesen Newcastle és Wigan, de őket nem kaphatom a blbenxD Makelele miatta kezdtem nézni anno és megszerettem azt a chealset. A mostani nos fax kopékból ál, de ez vanxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 06, 22:13:15 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8441 Dátum: 15 dec 06, 22:30:31 » |
|
Liverpool 1-4 1-6okat játszott jobb csapatok ellen vendégbe előző két meccsén most meg Newcastletől 2-0-ra kiszopott. Teljes kiégtem elment rajta a mixem. Mondjuk a tegnapi 2-0 stoke manchester city is kemény volt első 15 percben. Az is kiégés volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8442 Dátum: 15 dec 06, 22:31:49 » |
|
Amiket írtam neked bejöttek Stance, Benfica és a Galata is 3-0 lett, jó a juve nyert 2-0-ra egy öngól miatt de na.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 dec 06, 22:33:22 írta Kazekage sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8443 Dátum: 15 dec 06, 22:34:48 » |
|
Kölcsönadhatlak nagyanyámnak, Kage? Ő úgyis tipszmixű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8444 Dátum: 15 dec 06, 22:46:26 » |
|
Jaja, Benficát megtettem 2-es hendibe, juvét meg galatasarayt is. Kár, hogy nem egy szelvényen, eléggé hozta volna. Így is nyertem 8k-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|