Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6915 Dátum: 15 okt 28, 22:12:54 » |
|
vsaj rámyr hjogh egy bnki vgayok lé mrg visszzza hog yoké .d
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6916 Dátum: 15 okt 28, 22:20:58 » |
|
Szerintetek Capac ivott valamit, vagy csak ennyire béna?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6917 Dátum: 15 okt 28, 22:23:00 » |
|
Nem tudom de megragadom az alkalmat Minagi, hogy el mondjam sorozatgyilkos fejed van a fb profilképeden.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #6918 Dátum: 15 okt 28, 22:25:14 » |
|
Hogyan és miért kerestél rám? Egyébként köszönöm a bókot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6919 Dátum: 15 okt 28, 22:26:30 » |
|
Kidobott ajánlott ismerősnek gondolom Capac miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #6920 Dátum: 15 okt 28, 22:30:22 » |
|
Oda lett az álcám. Amúgy miért van sorozatgyilkos fejem? Nem értem, a szemeim miatt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6921 Dátum: 15 okt 28, 22:34:16 » |
|
Elsősorban de lehet csak én látom ezt bele. : ((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6922 Dátum: 15 okt 28, 22:57:30 » |
|
Kazekage feltettem neked egy fontos kérdést a Sorozatos topicban. A hszem első, Doktoros részét ugord át.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6923 Dátum: 15 okt 29, 06:48:27 » |
|
Véletlenül láttam twitchen overwatch-t tolni no life embereket, és erre veritek? Most vagy nagyon bénák voltak vagy tényleg gáz az egész. Gyakorlatilag lineáirs vonalban rambózott a gyerek és kész. ----------------------------------------------------------------------------------- lel capac pedig kosaras a csaj ami azt jelenti hogy van hobbija. csak olyan lányok panaszkodnak a kockulásra akik amúgy nem tudják lefoglalni magukat semmivel és nincs hobbijuk és ezért kell rájuk koncentrálni, vagy ismerkedni kell kocka csajokkal : ((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #6924 Dátum: 15 okt 29, 07:51:55 » |
|
Az játék vagy tarolni fog avgy hatalmas bukás lesz. Skilleket elnézve inkább bukásnak tűnik, de a jövő az ilyen gameké. Remélem tudás kell majd hozzá nem csak szerencse meg nyomkodni a skilleket. Mondjuk egy gameben, ahol célozni kell olyan képességet adni valakinek, hogy átlát a falon masszív. Legális wh pwned. Ha gané lesz marad a Csgo azt ennyi. Amúgy nagyon jó ötlet és jó kis csapat játék lehet belőle a bf2 és tf2 óta talán a legjobb. Csak túl sok a buktató.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6925 Dátum: 15 okt 29, 08:08:57 » |
|
vsaj rámyr hjogh egy bnki vgayok lé mrg visszzza hog yoké .d
Ezt mind én írtam? lel én magam sem értem pedig én írtam Érdemi mondanivalót nem tartalmazó, az oldalt feleslegesen lassító, adatforgalmat feleslegesen növelő kép törlésre került a hozzászólásodból.
ModerátorSyzy nem kell nekem kocka csaj azok sem jobbak.Mi van hogyha egy 360 noscoper,kikapunk a Faze ellen egy warban és rámborítja az asztalt? De ez sem rossz hogy szerinte nem kéne játszanom a haverjaimmal,akiket mellesleg olyan 17 éve ismerek de oké.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 29, 09:46:44 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #6926 Dátum: 15 okt 29, 08:10:59 » |
|
Hagyja abba a kosárlabdát egyenértékű csere.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6927 Dátum: 15 okt 29, 08:12:57 » |
|
Hiei ez jó ötlet. Capacnak tényleg meg kéne dumálnia vele ezt az elképzelést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #6928 Dátum: 15 okt 29, 08:17:27 » |
|
Lófaszt ez a csaj egy hülye.Abban benne lettem volna hogy ha mondjuk együtt vagyunk akkor no game,de ez logikus. De azt hogy komplett hagyjam abba azt az életvitelt amihez az utóbbi kitudja hány évben alkalmazkodtam? Érdemi mondanivalót nem tartalmazó, az oldalt feleslegesen lassító, adatforgalmat feleslegesen növelő kép törlésre került a hozzászólásodból.
ModerátorMinden most már semmi sem állhat közém a deáktéri k.rvázások közé. Gdat taníts! szerk kijött végre egy új update a bf4-hez,ja meg egy új pálya
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 29, 09:47:00 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #6929 Dátum: 15 okt 29, 11:52:34 » |
|
Syzy nem kell nekem kocka csaj azok sem jobbak.Mi van hogyha egy 360 noscoper,kikapunk a Faze ellen egy warban és rámborítja az asztalt?
Most magadból indusz ki, vagy tapasztalad, hogy a gamer csajok ennyire agresszívak? Nem látom az összefüggést. Látom Aesnek elege lett a képekből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|