24 nov 26, 23:00:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 392 393 [394] 395 396 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1114302 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #5895 Dátum: 15 szep 20, 20:47:42 »

Egy ideje gyakorlok azért, napi 200-at csinálok, mondjuk nem időre. Nevet Azért sok sikert, szerintem minimális erőfeszítéssel bárki meg tud csinálni 35-öt, max. 3-4 hét gyakorlás elég lehet annak is, aki 10-15 darabot tud csinálni összesen.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #5896 Dátum: 15 szep 20, 20:54:52 »

Nyilván nem a 35-el van a baj, csak lejárt az idő. Nevet

Van az a liberális közhely, hogy az ember nem születik rasszistának. kb. 2-3 éves voltam, sétáltam a keresztapámmal. Megláttam cigányokat és elkezdtem sírni.

Saphira. Miért szokott a csövesek nyakán diónyi dudor lenni? Rendszeresen látom és csak csöveseknél.
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 20, 21:14:27 írta Gdat88 » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5897 Dátum: 15 szep 20, 21:27:18 »

Én is úgy gondoltam, hogy 30 sec alatt.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #5898 Dátum: 15 szep 21, 07:28:01 »

a HBO idén rendesen bezsebelt mindent
http://www.hbo.hu/series/tronok-harca/article/emmy-2015-az-hbo-43-dijjal-tarolt-a-galan-a-tronok-harca-rekordott-dontott_51785
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5899 Dátum: 15 szep 21, 09:12:55 »

Azt hittem a Ray Donovan-nek legalább 4-5 jelölése van.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #5900 Dátum: 15 szep 21, 10:50:39 »

Hátőőőőőő jaaaaa...
Annak örülök hogy a Homeland 3 díjat kapott,a legutóbbi évad baromi jó lett.
William H. Macy is megérdemelte a Shameless-ért mert zseniálisan alakított mint mindig.A Szilícium-völgy is kapott egyet szerencsére,a 2. évad az kib.szott jó lett,főleg a vége Nevet
Mad Men,House of Cards meg a Got annyira mainstream hogy muszáj volt kapnia valamit...az viszont meglepő hogy a Mr.Robot semmit nem kapott,mert tuti hogy az lett 2015 legjobb sorozata.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5901 Dátum: 15 szep 21, 12:41:33 »

Beszélgettek itt össze-vissza, nekem meg már csak egy évadot kell leszednem a SOA-ból. Ha a szopásnak van más jelentése az orális közösülésen kívül, akkor az csak a SOA lebutított mondanivalója lehet az eddig történtek alapján. :/
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5902 Dátum: 15 szep 21, 13:47:29 »

Ráírtam az egyik exemre és kiderült, hogy van palija. Semmi racionális okom nincsen arra, hogy ez nekem fájjon, de még is geci szar. Igazából nem hogy nincs okom rá, inkább arra lenne, hogy szóba se álljak vele. Ez a fájdalom az idei év legnagyobb öngólja. rekt. Nem értem magam abszolút. Azt hittem kinőttem már ezt és nem futok bele ugyanabba a pofonba ezerszeredjére is. A mai nap erejéig csatlakozom Micsudi depifrekvenciájához. Együtt gyászolunk. Lel
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #5903 Dátum: 15 szep 21, 14:15:39 »

Látod stance, ilyenkor kell kimenni a deák térre egy szmokira. Mert ahogy a költő mondaná:
a woman is only a woman, but a good joint* is a smoke.

* első átdolgozott kiadás © 2015.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #5904 Dátum: 15 szep 21, 14:39:56 »

Ez biztosan azt mutatja, hogy nem függetlenedtél még az egódtól és az tükörként jelez számodra egy spirituális lépcsőfokot.
Naplózva

Stance
*

« Válasz #5905 Dátum: 15 szep 21, 16:16:15 »

Hát vagy ez, vagy pedig az elvonási tünet és hogy kezd az idegrendszerem összeomlani. Várom már, hogy vége legyen az allergiaszezonnak aztán újra elkezdhessek edzeni mint az állat. Elég sok kihagyásom volt a sok yolo miatt. Nem ez az életmód való nekem. Letörlöm a LoL-t is aztán elkezdek alkotni. Zongorázni is jó lenne megtanulni. Nem akarom még egyszer ilyen szánalmasnak érezni magam. Apró darabokra szétvágott ez a tükör.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #5906 Dátum: 15 szep 21, 16:56:45 »

Ha elkezdesz zongorázni elbaszod,megjelenik egy lány aki visszarángat az életbe,belé szeretsz,aztán meghal Szomorú inkább dobolj.
Azt a hülye is tud.
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 21, 17:00:35 írta Capac » Naplózva

Stance
*

« Válasz #5907 Dátum: 15 szep 21, 17:41:47 »

Vagy elkezdek hegedülni, visszarángatok valami depis zongoristát az életbe aztán meghalok. lel
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #5908 Dátum: 15 szep 21, 17:45:07 »

te is így fogod végezni ha zongorázol és nő is van a dologban

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=jOqiolytFw4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=jOqiolytFw4</a>
Naplózva
Stance
*

« Válasz #5909 Dátum: 15 szep 21, 17:48:50 »

Egy nő önmagában elég, hogy így végezzem. Zongorára nincs szükség. ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 392 393 [394] 395 396 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins