gman
|
|
« Válasz #5775 Dátum: 15 szep 17, 10:15:12 » |
|
Jó, ezek nagyon libsi érvek. A melegek pont ilyen elvek alapján akarnak házasodni, sőt a feminizmus is testvére annak, mint amikor megütsz egy négert, az faji bűn. A feminizmus a bizonyítéka annak, hogy a nők nem élnek, hanem visszaélnek a jogokkal, amit adtunk nekik. Akkor hát el kell venni tőlük. Jó, nem mindenki feminista, de vagy következetesek vagyunk, vagy elbukunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5776 Dátum: 15 szep 17, 10:19:53 » |
|
Én nem hinném hogy visszaélek a jogaimmal. Nem liberálisokra szavaztam pl. Szerintem semmi közös nincs a buzikban és a nőkben. Már bocsánat. Nem vagyunk kevesebbek egy cseppet sem, mint ti sőt! Elnézem a korosztályombeli "férfiakat" hát inkább ők vannak lejebb! Ne haragudj, de ha őket kiküldenéd fát vágni (ha már a nőnek a konyhában van a helye, a férfi akkor igenis menjen vágjon fát, hogy legyen mivel fűteni!) szerintem 90%uk a 1. fa után kidőlne. Sőt ki se mozdulna a számítógépe elől, mert még otthon csücsül és kockul olyan álmokkal, hogy OKJ-val fél millákat fog Magyarországon keresni. És akkor ezek alá sorolsz be? Köszönöm szépen. Én dolgozom, fizetem a hitelem, telefonszámlám, besegítek itthon. Ne haragudj nem érzem nálatok kevesebbnek magam. Ez elmaradott férfi duma. És libsi sem vagyok. (Libsik nyelvén, csakhogy visszakanyarodjunk picikét a mai szituhoz, náci lennék. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5777 Dátum: 15 szep 17, 10:27:27 » |
|
Am trollkodtam, igazából a nők jobbak a férfiaknál, ez nyilvánvaló, hisz náluk van minden punci. Azért meglepett, hogy van még, aki komolyan vesz, bárhogy küzdök ellene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5778 Dátum: 15 szep 17, 10:34:19 » |
|
Szép dolog a feminizmusról vitázni,de szerintem nagyobb probléma hogy Kevin Smith épp azon van hogy örökre kiírja Néma Bobot a filmjeiből. szerk: végre nyugisabb lett a fórum
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 17, 11:33:20 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5779 Dátum: 15 szep 17, 10:35:30 » |
|
*eltemeti magát egy életre* Reggel van nekem még, most keltem ki és fórumokon soha nincs szerencsém ,mindig jól megtréfálható egyén vagyok. azért remélem nem sértettelek meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5780 Dátum: 15 szep 17, 14:02:35 » |
|
Aki tudja Heni címét, az írja már le. Elvégre közös a tér... Akkor a lakásukba is bemehetünk és kajálhatunk a hűtőből is, mert közös a tér. X'D
Debreceni a csaj,majd beköszönünk a sulijába.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 17, 14:03:20 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5781 Dátum: 15 szep 17, 15:19:25 » |
|
Nem vagyunk méltóak ahhoz, hogy hozzánk szóljon vagy egyáltalán ránk nézzen. Időpocsékolás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5782 Dátum: 15 szep 17, 16:49:34 » |
|
Mikor a kislányos képek miatt ismerem fel Lew-et aki átneveztette magát
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5783 Dátum: 15 szep 17, 17:18:11 » |
|
Plot twist: Lew nem is neveztette át magát. lel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5784 Dátum: 15 szep 17, 18:17:46 » |
|
12 óra meló után 55 centis csirkés-tacós pizza + sör ftw
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5785 Dátum: 15 szep 17, 18:27:44 » |
|
Hát igen a bölcsészek nincsenek hozzá szokva a munkához, kell is a kaja utána.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5786 Dátum: 15 szep 17, 18:29:53 » |
|
Én smacket ettem van egy tonna kaja kóla stb de nem bírok most többet. melegem van. volt ma egy komoly beszélgetésem ismerősömmel, segített nekem úgy érzem. Jobban érzem magam lelkileg
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5787 Dátum: 15 szep 17, 18:36:39 » |
|
Hát igen a bölcsészek nincsenek hozzá szokva a munkához, kell is a kaja utána.
Pont a bölcsészek szoknak hozzá, mert minden sz*r alkalmi fizikai melót el kell vállalniuk, hogy ne haljanak éhen, mire végre találnak a végzettségüknek megfelelő állást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5788 Dátum: 15 szep 17, 19:13:37 » |
|
Addig élősködők maradnak,majd 40 éves korukban,miután végeztek az önéletrajzukkal,alkohol gőzben fürödve kiloccsantják az agyukat mert ez a világ már túlontúl elkorcsosult számukra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5789 Dátum: 15 szep 17, 19:16:11 » |
|
Gondolom, a hatalmas élettapasztalatod mondatja ezt veled Ma jöttem rá, hogy már Fórum Isten vagyok, azt hittem, az csak 6000 hozzászólástól van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|