24 nov 27, 01:12:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 378 379 [380] 381 382 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1115035 alkalommal)
0 Felhasználó és 95 vendég van a témában
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5685 Dátum: 15 szep 15, 14:19:06 »

Saphi olvastam a cikket Nevet de a kommentek azok amik durvák. Hihetetlen hogy Orbán nekik a jófiú. Bár elismerem erős fáziskéséssel de tűrhetően kezelte ezt a gondot. ha 3 héttel ezelőtt teszi ezt egy csomó szart megúsztunk volna.

Nem tudom, miről beszélsz. A dilettáns unióhoz képest mi istenkirálycsászárok vagyunk migránsügyben.
Nyugat meg süllyedjen el a szarban, amit főz:
http://index.hu/kulfold/2015/09/15/a_menekultek_tobbszor_meghuztak_a_veszfeket_egy_berlinbe_tarto_vonaton_es_leszalltak/

Bezzeg most csóválják a fejüket a németek, hogy eddig meg minket szidtak. Nevet
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5686 Dátum: 15 szep 15, 14:25:12 »

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3235062/Blonde-Danish-teenager-15-murdered-mother-kitchen-knife-watching-ISIS-videos-beheading-British-hostages-online.html
Amíg lószar van veréb is akad! Megmondtam. Én is néztem ilyen videókat. Az én gondolatom kvázi az volt amit tegnap leírtam és kiröhögtetek Nevet Különben tudom ez is vitatéma de az ilyennek miért a börtön ?  A lőszer olcsóbb, és legalább 2 ilyen őrülttel kevesebb!
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5687 Dátum: 15 szep 15, 14:32:13 »

Szerintem senki sem dönthet más élőlény életéről. Én az ilyeneket kiutasítanám az országból, elvenném az állampolgárságukat, és kitenném a Szahara közepén. Ha a sors úgy akarja, túléli, ha nem... az a saját hibája volt. Nevet

Amúgy be akartam írni, hogy te is mindig betegesen ki akarsz valakit nyírni, Micsudi, erre előállok egy ilyen ötlettel. : (((
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5688 Dátum: 15 szep 15, 14:40:16 »

Szerintem ezt mond el a szélsőségeseknek Nevet  Talán nem vágnák el a torkod azonnal mert szép szőke fehér bőrű vagy és így értékes hús Mosolyog De szerintem a csador nem lenne túl előnyös neked. Hiszek abban hogy ebben a kultúrák közötti konfliktusban az: "ha valamire az erőszak nem megoldás akkor csak keveset alkalmaztál belőle" elv az érvényes. Ez nem az észérvekkel megnyerhető háború. 
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5689 Dátum: 15 szep 15, 14:44:49 »

Mit mondjak el? Hogy kitenném őket a Szaharába, hadd mumifikálódjanak?
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #5690 Dátum: 15 szep 15, 14:47:37 »

Azt olvastátok hogy egészen a románokig akarnak kerítést? Nevet
Kéne húzni Európa köré egy 200 méter magas falat és lezárni az egészet.Évente felderítőket küldeni keletre megnézni hogy a hadzsik kiirtották-e már egymást.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5691 Dátum: 15 szep 15, 14:48:12 »

Capac ötletét támogatom ikszdé
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5692 Dátum: 15 szep 15, 15:20:22 »

Ja érdekes lenne a fal mellett lakni ikszdé kis ablakocskák rá és akkor a lenti lakosok jelenthetnének ingyen is ikszdé

Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #5693 Dátum: 15 szep 15, 15:33:04 »

Minek oda ablakot rakni...csinálják meg úgy mint az AoT vagy GoT-ban...a túloldalon aknazár,tripodok,Mashashi predátorai.
Lézerhálóval bevédeni az egészet,leásni még 50m mélyre,belebaszni az összes libsit és mehet a beton is.Szerves alkotóanyagai lesznek a falnak.Olyan 50 méterenkénk egy lőállás lövészekkel,gépágyúkkal,forró olajjal,telt húgyhólyaggal.
A tetőre meg 88-as légvédelmi ágyúk amiket lefelé is lehet fordítani.Stingerek,Javelinek kilóméterenként.
A fal meg legyen olyan 20m vastag.Na azon a büdös életben át nem jön semmi.
Ja meg fölállítani egy tengeri flottát úgy is ott rohadnak  a 70 éves csatahajók azokat kivontatni és ami a part közelébe megy azt fossá lőni.
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 15, 15:37:58 írta CapacRaimi » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #5694 Dátum: 15 szep 15, 15:38:03 »

random beleolvasok capac hsz-eibe, szép-szép de aztán rájövök hogy amd-s, és egyből hiteltelenné válik a közösség előtt, mondjuk még így is értelmesebb mint gman.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #5695 Dátum: 15 szep 15, 16:49:50 »

Capac ha egyszer k*rva sok pénzem lesz, kapsz tőlem egy ilyet:

Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #5696 Dátum: 15 szep 15, 17:30:55 »

Ez a bábu... úristen nagyon szép :o
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #5697 Dátum: 15 szep 15, 17:40:00 »

Ha nem innád el már rég meglenne Nevet és tényleg baromi szép szobor Nevet
Küldd már el a linket veszek egyet,jól fog mutatni a Hinata szobrom mellett Nevet

Ajaj a hadzsik nagyon át akarnak menekülni hozzánk, szegények egyre idegesebbek
Most kéne nékik egy kis napalm.
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 15, 17:42:59 írta CapacRaimi » Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #5698 Dátum: 15 szep 15, 17:50:29 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=nx5N-4JvVyk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=nx5N-4JvVyk</a>

Így a határ mellett?
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #5699 Dátum: 15 szep 15, 18:36:21 »

Mel Gibson is megoldotta szerencsére
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ctnK7wdJmAo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=ctnK7wdJmAo</a>
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 15, 18:47:42 írta CapacRaimi » Naplózva

Oldalak: 1 ... 378 379 [380] 381 382 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins