MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #4935 Dátum: 15 szep 02, 09:57:45 » |
|
Cool story, bro. Amúgy pacsi, ha felvetted volna videóra, Youtube-milliomos lehetnél 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4936 Dátum: 15 szep 02, 10:16:15 » |
|
Respect papa. Viccesek az agresszív emberek.  Valójában a legnagyobb gyengeségnek tartom az agressziót és az erőszakot. Van egy energiavámpír kollegám, szakács és rühellek vele együtt dolgozni. Tipikusan az a megkeseredett ember, akinek bezúzta az elméjét az önmegvalósítás hiánya és begyöpösödött a szürkeségtől, a feszültségét pedig másokon tölti ki. Igazából türelmes vagyok és nem szeretem a balhét, mindig úgy vagyok vele, hogy dobj vissza kenyérrel, de amikor szar napom van és nincs se kedvem, se energiám hallgatni a rosszindulatú faszságait, kicsit mélyebb hangnemben válaszolok, ahogy ő beszél hozzám és a testbeszédemmel is azt jelzem, hogy ha még egy szót szólsz kitörök magamból és olyan történik, ami senkinek nem lenne jó. Ilyenkor pedig mindig megszeppen, pedig ő az egyik ember az összes ismerősöm közül, aki a legtöménytelenebb haraggal és utálattal kel fel magával szemben. A mondást nagy százalékban igaznak tartom, miszerint amelyik kutya ugat, az nem harap.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 02, 10:17:19 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4937 Dátum: 15 szep 02, 10:43:03 » |
|
Én a gonosz embereket nem bírom elviselni. Nekem is volt (már csak volt) egy kollégám, aki olyan szinten volt irigy, hogy azt szavakba nem lehet foglalni. Valami kegyetlen unalmas élete lehet, hiszen az a szórakozása, ha másoknak keresztbe tehet. Irigykedik arra, aki lakótelepen él, mert ott hú de sok bolt van, úgymond "ki van nyalva a hátsófelük" és ezért utálja azokat az embereket. Jó, hogy nem is ismeri mindet  Nagyon nehezen viseltem el, ráadásul jó pár hónapig egy irodába osztott minket a balsors.  Az energiavámpír a másik kedvencem. Magam sem vagyok egy csupajókedv ember, de azért nem rinyálok 24/7, és nem kesergek. Nem vagyok tele haraggal, pedig az élet momentán is rúgdos két lábbal. Az agresszió meg a buta emberek fegyvere szerintem, akik nem tudnak észérvekkel jönni. Azt hiszik, hogy ettől ők most többek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #4938 Dátum: 15 szep 02, 10:51:21 » |
|
Az agresszió nagyon hasznos tud lenni és a legjobb megoldás gerinctelen, ármánykodó emberek ellen. A belefektetett energia 90%-át megspórolja az agresszív fellépés. Más kérdés, hogy a frusztrációtól érdemes különválasztani. Sokszor hiszik, hogyha kiabálok, akkor ideges vagyok, pedig az agresszió inkább egy eszköz, mint egy reflex. Jó tudatosan használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4939 Dátum: 15 szep 02, 10:56:31 » |
|
Így már nem agresszió, hanem szeretet.  Ha tudatosan csinálsz valamit, akkor játékon kívül vagy, a szándék nem erőszakos és nincs benne indulat. Nem merülsz el az élet drámáiba, nem talál rajtad fogást az elme, mert nincs öntudatlanság. Amúgy igaz, meg jót írtál, csak kiegészítésképpen, hogy egész legyen a kép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #4940 Dátum: 15 szep 02, 11:06:50 » |
|
Én a tudatos pszichopata agressziót szeretem. Pl. általánosban csúfolt pár gyerek. Nem rapliztam, nem verekedtem, egyszerűen csak ellenük fordítottam mindenkit, én a kis ártatlan, akit mindenki szeret.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4941 Dátum: 15 szep 02, 11:25:58 » |
|
Engem is mindig csúfoltak. Sajnos én nem kezeltem jól és el is fajult nagyon a helyzet. A végén jöttem rá, hogy mi az ellenszere. Egyszer egyik osztálytársam kitalálta, hogy tönkreteszi a hétvégém azzal, hogy pénteken egész nap csúfol, akkor jöttem rá, hogy ha kinevetem őket akkor leállnak. Hatásos volt, mert mondta és hiába esett nagyon rosszul nevettem rajta. Csalódottan továbbállt és megjegyezte, hogy pedig ő eltervezte, hogy tönkreteszi a hétvégém. Aztán nem csúfolt tovább. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #4942 Dátum: 15 szep 02, 11:34:39 » |
|
Engem is, viszont én is csesztettem másokat, szóval megvolt az egyensúly  A vezetéknevem miatt általánosban Hitlernek csúfoltak, gdat szerintem még örült is volna neki a helyemben 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #4943 Dátum: 15 szep 02, 11:37:03 » |
|
huhhh általánosban milyen kreatív gúnyneveket találtak ki a nevemre te jó isten...mondjuk leszartam és azokkal barátkoztam akik normálisak voltak  velük a mai napig jóban vagyok  ami nem könnyű,ismerve a természetem 
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #4944 Dátum: 15 szep 02, 11:42:08 » |
|
Szeretetnek azért nem feltétlenül nevezném. Csak vannak helyzetek, amikor nincs rá fölösleges energiám, hogy ne a leggyorsabb úton zárják le a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4945 Dátum: 15 szep 02, 11:43:56 » |
|
Én soha nem hittem hogy az én vezetéknevemmel lehet csúfolni, de mégis  pedig ki se lehet igazából mondani 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
 |
« Válasz #4946 Dátum: 15 szep 02, 11:50:41 » |
|
huhhh általánosban milyen kreatív gúnyneveket találtak ki a nevemre te jó isten...mondjuk leszartam és azokkal barátkoztam akik normálisak voltak  velük a mai napig jóban vagyok  ami nem könnyű,ismerve a természetem  De, szar vagy... hagytad hogy merjenek? Én biztos hogy letörtem volna a karjuk és feldugtam volna nekik. - Csak nem mertek eljutni addig, hogy alkalmaznom kelljen. Sehol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4947 Dátum: 15 szep 02, 11:54:04 » |
|
Destroid én határozottan félek tőled. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
 |
« Válasz #4948 Dátum: 15 szep 02, 12:03:25 » |
|
Akkor biztos örülsz, hogy nem vagy az osztálytársam és nem ülsz minden nap egy teremben velem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #4949 Dátum: 15 szep 02, 12:05:16 » |
|
Nekem elég volt a tudat hogy mindegyiknél okosabb vagyok és hogy suttyó élet vár rájuk.Már akkor is jó voltam egy adott ember személyiségének fölmérésében.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|