Ayumichan
|
|
« Válasz #6900 Dátum: 14 okt 05, 21:23:07 » |
|
És ő mindig reggel 6ra jár. Nem irigylem, nem lehet könnyű hajnalban kelni egyfolytában.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6901 Dátum: 14 okt 05, 21:29:37 » |
|
Nem csak a húsfeldolgozók.. Elég sok üzemben van 6 napos munkahét... Főleg azok amik nyugati kézben vannak... Igaz sok helyen 2 vagy 3 műszak van... Nállunk 1...
Holnap 5-re kell menni... Ayumi én az állandó műszakváltást nem bírnám megszokni... Már azt is észre veszem ha 5-re kell menni 6 helyett...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6902 Dátum: 14 okt 05, 21:33:17 » |
|
Arceus a legerősebb, te tudatlan!
És ha Ditto is Arceussá változik, és Ditto nyer ? Bár mindegy is, MewTwo mindenkinél erősebb.Nem láttad a legelső mozifilmet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6903 Dátum: 14 okt 05, 21:34:45 » |
|
Hát ha 5re kéne menni 6 helyett az engem is nagyon megviselne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6904 Dátum: 14 okt 05, 21:35:02 » |
|
Azt hiszem, hogy töröltetem magam. Rendszeresen visszatértem, de sose láttam értelmét, ahogy igazából ezeknek sem. Nyilván egyszerűbb lesz így most nekem is meg másoknak. Bármit próbálok felhozni, sose jó, még akkor sem, amikor törekszem. Nem akarok regényt írni, pedig lenne miről. Szóval további sok sikert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6905 Dátum: 14 okt 05, 21:36:50 » |
|
Ez gyors volt. O.o Mit vettél magadra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6906 Dátum: 14 okt 05, 21:38:18 » |
|
Valaki letörli az a dolgait (avatár aláírás stb) aztán meg törli magát... Dezsvűm van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 05, 21:38:49 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6907 Dátum: 14 okt 05, 21:38:27 » |
|
Vigyed magaddal gmant is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6908 Dátum: 14 okt 05, 21:38:38 » |
|
Ditto normál Arceussá változik, ezért Arceus harcos lesz, hogy típuselőnye legyen. Arceus mindig típuselőnyben van.
Az asszony meg filmet néz, pedig már aludnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6909 Dátum: 14 okt 05, 21:39:08 » |
|
Majd 1év múlva azért tölts fel új képet a melleidről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6910 Dátum: 14 okt 05, 21:39:47 » |
|
Bármit próbálok felhozni, sose jó, még akkor sem, amikor törekszem. Pedig majd beleszakadtál a nagy törekvésbe és igyekezetbe. Viszlát egy év múlva!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6911 Dátum: 14 okt 05, 21:41:02 » |
|
Dolgoztam én is húsfeldolgozóban, pontosabban az vágó is volt egyben, a vágósok 3-ra, meg 4-re jártak, attól függ, nyáron 3-ra mert a hűtők nem bírták a terhelést, persze attól, hogy ők 3-ra jártak, és délben végeztek kábé, attól mi még volt hogy este 11-ig nyomtuk, reggel 6-tól mert nálunk is csak egy műszak volt, és a darabolósok csomagolták is és most akarják fejleszteni, ahogy hallom, de én már nem vagyok ott!! Napi harmincezer csirkét akarnak vágni :S nem normálisak azt csodálkoznak, hogy csak fél brigád megy, mert fél brigádnyi ember mindig kidől a terheléstől :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6912 Dátum: 14 okt 05, 21:42:28 » |
|
Kell a sok csirkemell Lewnek és bandájának az 50-es karhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6913 Dátum: 14 okt 05, 21:42:36 » |
|
Nyugodtan írj regényt. Szeretsz itt lenni, majd utálsz és elmész. Hagysz szünetet, majd vissza térsz. Mégis elköszönsz, pedig legtöbbször csak eltűntél. Miért? Meg minek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6914 Dátum: 14 okt 05, 21:43:31 » |
|
Azt hiszem, hogy töröltetem magam. Rendszeresen visszatértem, de sose láttam értelmét, ahogy igazából ezeknek sem. Nyilván egyszerűbb lesz így most nekem is meg másoknak. Bármit próbálok felhozni, sose jó, még akkor sem, amikor törekszem. Nem akarok regényt írni, pedig lenne miről. Szóval további sok sikert.
Amíg hazudsz és vagdalkozol sehol sem fognak megtűrni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|