Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4170 Dátum: 14 szep 07, 20:12:34 » |
|
Xenon milyen munkát végzel ? Esetleg attól koszos lesz a hajad, és azért lesz nehezen fésülhető ? Ha igen, szerintem egy kendő a munkavégzés idejére nem ártana, nekem is volt mindig amíg hosszú hajam volt, (másfél hónapja túrtam le géppel saját magamnak 6 milisre, de most még rövidebbre vágtam ) és mindig megóvta a piszoktól, portól, meg ami még jött Sokan adnak el hajat, és sokan vesznek is, én csak azért nem adtam el, mert nagyon rossz minőségű volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4171 Dátum: 14 szep 07, 20:14:10 » |
|
Gman. Eric Cartman megveszi. --- Nézzétek meg ezt. Hot Bucket Challange. De nem ez a vicces, hanem a kommentem és a reakciók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4172 Dátum: 14 szep 07, 20:19:55 » |
|
Gman hátszőrével töltött párna? Shut up and take my money!!4!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4173 Dátum: 14 szep 07, 20:21:47 » |
|
Mindenki úgy szidja az okostelefonokat mint ha baj lenne velük. Nekem eddig tök jól működtek. És nem a hajam nem lesz nehezen fésülhető a kosztól csak szimplán rohadt nehéz fésülni :'D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4174 Dátum: 14 szep 07, 20:23:18 » |
|
Leszállítom nektek az évezred poénját és hozzá sem szóltok. Hálátlan kutyák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4175 Dátum: 14 szep 07, 20:26:01 » |
|
Meglepődtem csak. Azt hittem én vagyok a féreg, aki mindenből pénzt akar csinálni, csak dolgozni ne kelljen, erre megtudom, hogy van aki a hajából is pénzt csinál!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4177 Dátum: 14 szep 07, 20:28:26 » |
|
Gdat: Azért nem volt annyira nagy szám... Én szeretem az okostelefonokat, csak kár, hogy mindig csak rárakom a puskát, de használni nem merem. Eddig 40.000 befolyt a hajbizniszből és hát jó célra megy, paróka (esetleg póthaj) lesz belőle.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4178 Dátum: 14 szep 07, 20:30:53 » |
|
Felőlem atombombát is gyárthatnak belőle, ha ennyit ér az asszony haja, már vihetik is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4179 Dátum: 14 szep 07, 20:31:20 » |
|
Csak irigykedsz. Tudom én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4180 Dátum: 14 szep 07, 20:34:50 » |
|
Felőlem atombombát is gyárthatnak belőle, ha ennyit ér az asszony haja, már vihetik is!
Nem elég hogy az asszony tart el, még a haját is eladnád?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4181 Dátum: 14 szep 07, 20:37:18 » |
|
Kétlem, hogy az asszonynak olyan sok és szép haja lenne, mint az én drága páromnak volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4182 Dátum: 14 szep 07, 20:38:38 » |
|
El én, gondolkodás nélkül. Amúgy se volt még soha rövid haja.
Nem érdekel, amíg pénzt ér. Ez nem verseny, ez üzlet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4183 Dátum: 14 szep 07, 20:44:12 » |
|
Csakhogy mennyiség és minőség szerint fizetnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4184 Dátum: 14 szep 07, 20:57:36 » |
|
Felirat amit egész nap vártam kész, este 10 óra.
Szerintetek ennek a feliratnak a készítője látott már olyat, hogy reggel csörög az óra korán, és fel kell kelni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|