dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14370 Dátum: 15 ápr 25, 02:02:42 » |
|
El nem lehet mondani mennyire gyűlölöm ikonikus nemzeti verseinknek popzenésített változatait. Egyébként ha már magyar animátorokról van szó, akkor érdemes tudni, hogy van egy világszinten elég jelentős és elismert magyar vállalat: http://hu.m.wikipedia.org/wiki/Digic_Pictures
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14371 Dátum: 15 ápr 25, 07:12:19 » |
|
1:57-nél egy jelenet a nagy magyar zombiapokalipszisről. Örülök, hogy beletették, történelmünk ezen korszákáról méltatlanul kevésszer emlékezünk meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 25, 07:26:44 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #14372 Dátum: 15 ápr 25, 15:05:02 » |
|
Joker... Vagy legalábbis annak akarják eladni. Filmekbe akartam tenni, no mindegy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 25, 15:05:33 írta Kazekage sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14373 Dátum: 15 ápr 25, 15:35:24 » |
|
Nyugi ez nem Joker. Heath Leadger volt Joker, de már meghalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14374 Dátum: 15 ápr 25, 15:38:58 » |
|
Heath Ledger Jokere szerintem nagyon overrated.
Nem rossz ez az új kinézet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14375 Dátum: 15 ápr 25, 15:48:10 » |
|
Csak kár hogy semmi köze a karakterhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #14377 Dátum: 15 ápr 25, 17:43:52 » |
|
A BBC Sherlockos Moriartynak sincs sok köze a karakterhez, és mégis milyen jól sült el a dolog Jared zseniális színész és a a karakterre is nagyon ráfért már egy átértelmezés, szóval fuck yeah. Már csak az a kár, hogy a DC nem tud filmeket csinálni. Heath Leadgertől ez az alakítás tényleg nagyon túlértékelt, volt rengeteg ennél sokkal jobb szerepe is. Na meg a Jokere és a film hypejának nagy része onnan ered eleve, hogy megölte magát forgatás után.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14378 Dátum: 15 ápr 25, 17:55:40 » |
|
A képregényes Jokert képtelenség jól eljátszani. Ez van, törődjünk bele. Am érdekes, hogy a DC tényleg nem tud filmet csinálni (kivétel a Wathmen), de az animáció nagyrészt olyan epicek, mint a marvel filmek. A marvel megy szar animációs filmeket csinál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14379 Dátum: 15 ápr 25, 17:55:59 » |
|
Nem ölte meg magát, véletlenül halt meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14380 Dátum: 15 ápr 25, 18:03:57 » |
|
Mindig érdekelt, csak elfelejtettem megkérdezni, de most az avám emlékeztet, Kazen kívül itt senki nem néz Archert? A South Park, a Family Guy és a Kertvárosi gettó sokszor szóba jön itt, de Arherre még soha senki nem referált, pedig annyival jobb a hasonló cuccoknál, hogy az egyetlen megoldás, amit látok az az, hogy senki sem nézi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14381 Dátum: 15 ápr 25, 18:24:50 » |
|
Már csak az a kár, hogy a DC nem tud filmeket csinálni.
The Dark Knight & watchmen > összes Marvel film.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14382 Dátum: 15 ápr 25, 18:40:02 » |
|
Mindig érdekelt, csak elfelejtettem megkérdezni, de most az avám emlékeztet, Kazen kívül itt senki nem néz Archert? A South Park, a Family Guy és a Kertvárosi gettó sokszor szóba jön itt, de Arherre még soha senki nem referált, pedig annyival jobb a hasonló cuccoknál, hogy az egyetlen megoldás, amit látok az az, hogy senki sem nézi.
Alap hogy ismerem, csak veled kurvára nem fogok kommunikálni az Archerről sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #14383 Dátum: 15 ápr 25, 19:05:28 » |
|
Én ismerem az Archert, és kifejezetten nyugtalanítónak találom, hogy az avatarod mennyire illik hozzád, gman A Watchment RORSCRHARCHHH miatt imádja mindenki, még én is elismerem, hogy a börtönös jelenetek már megérték azt a 3-4 órát, de azért ott elég sok a lassúzás a semmivel, na meg az a latexdressze a csajnak minden realitást alapból kihúz a számításból. Still overrated though. A DC filmjei 4 kockában: Lementem a boltba, és random csávó ahelyett, hogy a szokásos artikulátlan füttyögését/egyéb hangját produkálta volna, holt komoly arccal annyit szól, hogy 'De szép vagy!'. Már a catcalling sem a régi... Mondjuk kurvára lehetne jobb dolga az embereknek mint az otthoni asszonyverőt viselő CBA-ból kijövő csajt stírölni.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14384 Dátum: 15 ápr 25, 19:52:51 » |
|
A Watchmennek az alapanyaga zseniális, mint adaptáció középszerű.
A Dark Knight kezd minden idők legtúlhypeoltabb filmje lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|