Syzygy
|
|
« Válasz #12000 Dátum: 15 jan 14, 19:12:56 » |
|
Nekem is fájt a fülem fél napig. FML : ((
the imitation game < 3 !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12001 Dátum: 15 jan 14, 19:14:14 » |
|
Az, hogy kurva cuki mind a három. *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12002 Dátum: 15 jan 14, 19:24:46 » |
|
Valójában a kiscica a bal felső macska klónja, az alsó macska meg a béranya.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #12003 Dátum: 15 jan 14, 19:35:34 » |
|
Doki meg EKG-zta megnézett egy két dolgot azt mondta nem fog megmakkani most, de menjen kórházba úgyhogy bevittük kocsival. Az én szerepem a cselekményekben a gyerekre vigyázás volt hogy ne legyen láb alatt. 5-6 napot biztos bent tartják. Nagyim átjött, nagyapám a sofőr ő marad ott anyummal amíg bent el nem rendezik a dolgokat.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12004 Dátum: 15 jan 14, 19:37:56 » |
|
Valójában a kiscica a bal felső macska klónja, az alsó macska meg a béranya. Ettől még az én megállapításom is érvényes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12005 Dátum: 15 jan 14, 19:38:05 » |
|
Valójában a kiscica a bal felső macska klónja, az alsó macska meg a béranya. Ebből csak én nem jöttem rá, hogy mi a közös a három macskában? Legjobbakat Micsudi!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12006 Dátum: 15 jan 14, 19:41:01 » |
|
Oké, tényleg azt kellett volna írni, hogy mi a közös a felső kettőben, de úgy gyanús lett volna a harmadik jelenléte. Az szerintem elég sok közös pont hogy klónok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12007 Dátum: 15 jan 14, 20:14:03 » |
|
És akkor nem kéne ugyanúgy kinézniük?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #12008 Dátum: 15 jan 14, 20:26:13 » |
|
Már vártam, hogy valaki megkérdezze, mert nyilván azért tettem be a képet, hogy VÉGRE VALAKI MEGKÉRDEZZE, de nem tettétek, így újra elkezdtem patkót tanulni és már nincs időm leírni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #12009 Dátum: 15 jan 14, 21:53:11 » |
|
Bennem is felmerült a kérdés, mert nem vagyok a téma szakértője, de nem kellett sokat keresnem a neten mire megtaláltam a választ (beírtam a google-be, hogy cloned cat és meg is lett), mivel a kulcsmondat után elkezdett érdekelni a téma tök jó volt olvasgatni egy kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12011 Dátum: 15 jan 14, 23:37:11 » |
|
Fuuu-sion HA!
Remélem ezt már csinálták is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12013 Dátum: 15 jan 15, 02:00:07 » |
|
Túl sok időd van vagy túl keveset alszol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12014 Dátum: 15 jan 15, 08:21:19 » |
|
Hirtelen azt olvastam, hogy túl sok időd van és túl keveset iszol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|