24 nov 27, 06:57:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 728 729 [730] 731 732 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 12  (Megtekintve 2395917 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #10935 Dátum: 14 dec 07, 22:26:01 »

Jó neked. (+2 szó)
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10936 Dátum: 14 dec 07, 22:28:35 »

Tudom. Azért van, mert a nőket szeretem. Egy nőből kinyert energia segíti a férfit (vagy mindkét nőt) a tanulásban.
Naplózva
Luidzsy
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #10937 Dátum: 14 dec 07, 22:36:22 »

Noémi nem kéne egy picit pihenned ? Pirul nekem innen úgy tűnik azok a filcek igen csak azt akarják hogy ne tanulj, tudom tudom ez nagyon hülyén hangzik, de egy kis pihenés nem árt neked se. Nevet
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #10938 Dátum: 14 dec 07, 22:38:03 »

Én most élvezem a tanulást. Most minden olyan király. Minden tökéletes.

Kivéve azt az egy százalékot.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10939 Dátum: 14 dec 07, 22:38:48 »

Azt az egy százalékot az agyadban, ami csendesen ismételgeti, hogy holnap már nem lesz pénzed fűre? ikszdé
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10940 Dátum: 14 dec 07, 22:40:31 »

Nem nemkéne pihennem. Amúgy nekem sincs most bajom a tanulással, csak az, hogy ha hetek óta csinálnám ilyen intenzitással (ami nem túl nagy) akkor nem igazán kéne félnem attól, hogy sikerül-e a vizsga, de sajnos későn ébredő típus vagyok. Nevet
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Luidzsy
Osztag Vezető
*

« Válasz #10941 Dátum: 14 dec 07, 22:45:09 »

Áhhh ismerős érzés. Nevet

Addig jó míg élvezi az ember, azt amit csinál.
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #10942 Dátum: 14 dec 07, 23:26:55 »

Nekem a dolgok (pl anno a tanulás) elkezdése esett a nehezemre. Ha elkezdtem onnan már nem hagytam félbe.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Luidzsy
Osztag Vezető
*

« Válasz #10943 Dátum: 14 dec 07, 23:33:06 »

A suliba tanórán oda figyeltem akkor tanultam, mert igazából amikor otthon meg kellet volna tanulni valamit ingerszegénynek éreztem azt a dolgot, és pillanatok alatt el kalandoztam máshova. Nevet Kivéve talán a töri, ott a könyvet elolvastam kétszer, meg a fűzetett még kétszer, és rendben is voltam. Nevet
Naplózva

Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #10944 Dátum: 14 dec 08, 07:32:01 »

Egyetlen esetben szenvedés a tanulás, ha azadott tantárgy a gazdaság. ( Ja és ha fáradt az ember Lesütöttszemek )
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #10945 Dátum: 14 dec 08, 07:45:15 »

Én nekem személy szerint nincs gondom a saját neműkhöz vonzódókkal, talán csak annyit, hogy ne az utcán, mert nem biztos hogy minden szülő meg tudja magyarázni a gyermekének, hogy két férfi, vagy két nő miért csókolóznak az utcán.
Akkor tanulják meg megmagyarázni. Ugyan olyan nehéz, mint elmondani, hogyan lesz a gyerek. Olyan vicces, hogy mindig azt mondják érvnek, hogy csak az utcán ne. Ennyi erővel heteró párok se essenek egymásnak az utcán és hozzá teszem, heteró párok sokkal durvább és undorítóbb dolgokat csinálnak az utcán, mint pár meleg. Pesten látni heteró párokat akik gyakorlatilag majdnem dugnak az utcán és tényleg pillanatoktól függ, közben félévente egyszer látok egy olyan meleg párocskát, akik kézen fogva mászkálnak és/vagy megcsókolják egymást. Azta de durva, hát ezt tényleg baromi nehéz megmagyarázni.  Wátdöfákk

Szóval néha inkább a heteró párok fogják vissza magukat, ne a melegek.

Persze vannak esetek, amik olyanok, mint a picsaszoknyában lévő csajok, bugyi nélkül az utcán, csak melegeknél, ami ugyan csak megtudja botránkoztatni az embert, de itthon én személy szerint nem nagyon szoktam ilyet látni gyakran. Barcelona más, vagy esetleg Franciaország. Nevet

Mikor a barátnőmmel végig sétálunk az utcán esténként, minket mindig leszbikusnak néznek. Lehet mert kézen fogva mászkálunk, ugyan is az én kezem mindig meleg, az övé meg mindig hideg, meg, mert csak úgy, de... azok az arcok. Elsőnek látják hogy fogjuk egymás kezét, majd ránk néznek, majd megint kéz.... majd elkezdik bökdösni a mellettük álló embert. ikszdé Felbecsülhetetlen.

Bocsi, tudom, már a tanulásról volt szó, de este nem voltam. Nevet
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #10946 Dátum: 14 dec 08, 08:30:37 »

Azt meg tudja magyarázni a szülő, hogy a csövesnek miért lóg ki a fél s*gge a gatyájából?  smirksweat

Idézet
Lehet mert kézen fogva mászkálunk, ugyan is az én kezem mindig meleg, az övé meg mindig hideg, meg, mert csak úgy, de...

Előre látom magam előtt gman arckifejezését, mikor ezt elolvassa. Nevet
Naplózva

Luidzsy
Osztag Vezető
*

« Válasz #10947 Dátum: 14 dec 08, 09:20:41 »

Mini, én nem védeni akartam a heteró párokat, nekik sem kell az utcán csinálni, és az hogy két férfi, vagy két nő kézen fogva sétál, vagy esetleg adnak egy csókot a másiknak az utcán azzal sincs semmim bajom, és ha gyerekem lesz is el tudom magyarázni szerintem neki, hogy miért teszik ezt. Csak a csökkent képességű szülök gyermekeit akartam megvédeni egy hülye választól. Szomorú

Azt is meg lehet szerintem senpai, egy gyerek értelmes, és tudja mikor hazudnak neki.
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10948 Dátum: 14 dec 08, 09:30:37 »

Lehet csak én lakom rossz környéken, de én pont nem azt tapasztalom amit Mini. Annyi félrészeg meleg párocskát láttam az utcán magukból kikelve ordítozni, meg kibékülni, hogy kezdem magam immúnissá tenni.

Kezdem hihetetlenül optimistán látni a helyzetem. Bár hogy is lehetne valakinek rossz kedve, mikor karácsonyig már csak egyet kell aludni! Nevet Miki
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10949 Dátum: 14 dec 08, 09:37:21 »

Érdekes én még sose láttam olyat, hogy a hetero párok fél- vagy majdnem teljesen meztelenül, tömegesen, kamionokon állva vonaglottak végig a városon.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 728 729 [730] 731 732 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins