24 nov 22, 22:04:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 52
  Nyomtatás  
Szerző Téma: UQ Holder  (Megtekintve 208574 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #510 Dátum: 15 nov 08, 19:45:59 »

Frenetikus. hatalmasakat somolyogtam végig. Ki hogy gondolkodik Nevet Mind ezerrel próbál terelni Nevet
Ők nem, Á nem ikszdé
közben a teljes női szakasz belezúgott Toutába, még Karin is Mosolyog
Még szerencse hogy Santa nem nőből van ikszdé  Ördögi
 Hümm-hümm
Naplózva

"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)

Szupercsapatom:
Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze.
Nők:
Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel.
Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #511 Dátum: 15 nov 08, 20:09:50 »

Egyvalamit azért felvetnék.
A Mahou Sensei Negimának is jót tett Kotarou (fiú) bekapcsolódása a történetbe. Először mint Negi riválisa, aztán pedig harcostársa. Itt sem lenne rossz, ha a kis csapatban Toután kívül lenne még egy viszonylag domináns hím. Nevet Erre pedig jelenleg két jelölt van: Santa és Kuroumaru. Viszont Santa jellemre egy kicsit sem hasonlít Kotaroura, és inkább nagy testvérként tekint Toutára. Kuroumaru pedig... a "probléma" adott. ^^"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #512 Dátum: 15 nov 08, 22:58:33 »

Chakra, ez nekem is eszembe jutott, hogy elférne még egy srác a csapatba. Kouromaru pedig akárhogy is nézzük megfelelne a feladatra, mint egy erősebb férfi jellem. Már ha férfi lesz ugye. Nevet
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #513 Dátum: 15 nov 09, 18:07:59 »

Semmiképpen sem felelne meg mint egy "erősebb férfi jellem". Akár férfi lesz, akár nő, mindig is inkább társként fog szolgálni Toutának, mintsem egy riválisként. Nem vezéregyéniség, közel sem.
Santa sem. Szóval igen, igazad van, tényleg el kéne még egy erős férfi karakter a csapatba, mert így elégé centralizált az egész csapat (mindenki Touta körül forog Nevet ), de jelenleg én nem látok senkit, aki erre alkalmas lenne.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Azazel
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #514 Dátum: 15 nov 09, 20:43:55 »

Azazel
Csak annyi, hogy ott Karin már alapból Touta fejére tette azt a lábát és úgy sikálta a hátát ... Gondolom annyi történt, hogy mikor Kirire lerúgta akkor kicsit erősebben lépett oda neki. Nevet
Ezzel tisztában voltam, de egészen addig csak lenyomta a felét a földre, majd Kiriének köszönhetően teljesen rálépett a fejére.

Az erős férfijellemhez csak annyit fűznék hozzá, hogy nem szabad azt elfelejteni, hogy 3 Számozottat még meg kell ismernünk.
http://naruto-kun.hu/manga/UQ_Holder/001/5

A képen bal és jobb legszélső személyt, akik közül ugye az egyik valószínűleg egy nemes, a másik pedig Juuzou, meg még a Kiriétől balra található személy, aki kiköpött Yukihime.

http://naruto-kun.hu/manga/UQ_Holder/001/6
Itt jobban láthatóak ezek a személyek. Mindenesetre, a Chakra által említett Kotarous rivalizálást/harcostársat szerintem a nemesi kölyök fogja behozni. Juuzou szerepe még mindig rejtély számomra, habár még mindig hiszem, hogy Toutát tanítani fogja. A Yukihime "klónról" pedig fogalmam sincs, ugyanis még csak azt sem tudom eldönteni, hogy egy férfiról, avagy nőről beszélünk. ikszdé
Úgyhogy összességében ezt a "problémát" szerintem az a nemes meg fogja "oldani".

Visszatérve a sztorira, szerintem egyáltalán nem gond, hogy Akamatsu-sensei kis szünetet tart a shounen dolgokkal, és mélyíti a karakterek közti kapcsolatot(vagy inkább szakadékot? ikszdé). Azután az edzés után, amiben többször láttuk meghalni Toutáékat, mint amennyiszer az azelőtti 80 fejezetben összesen, szerintem jót tesz egy kicsit a történetnek, hogy megismerünk új szereplőket. Habár, lehet amiatt érzem így, mert a Negimában és a Love Hinában található karakterekre emlékeztetnek ezek az új szereplők. Mindenesetre, arra én tényleg kíváncsi vagyok, hogy húgicával mi van, és mi lesz a tornán. Elvégre ott van a Király, aki az addigi egyetlen S rangú volt, és ez még csak az előzetes torna. Mi lesz az igazin...

Vajon Kaito meg fog jelenni, mint ellenfél? Nevet Elvégre az egész életét csak annak szentelte, hogy erős ellenfelekkel küzdhessen. Nem hiszem, hogy kihagyna egy ilyen tortnát. Személy szerint örülnék neki, ha lenne egy Kaito VS. Touta visszavágó, ugyanis Kaito karaktere nagyon megtetszett a nyomornegyedes történetszálban. ^^
Naplózva

"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante

"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil

"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix

"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
Sekai
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #515 Dátum: 15 nov 10, 16:19:04 »

Kicsit most más téma lesz, de egyik ismerősöm szerette volna, ha megkérdezlek titeket. Most fejezte be a Negima manga olvasását, és azt mondta, hogy a végén nem derült ki, hogy Nagi hogy került elő, valamint arra kíváncsi, hogy Negivel most akkor mégis mi történt mostanra, hogy meg kell őt menteni?
Naplózva

“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
Azazel
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #516 Dátum: 15 nov 10, 20:53:19 »

Igen, ez is egyike azon kérdéseknek, amikre még nem derült fény. Tudni kell, hogy a Negimát a sensei előbb befejezte, mint szerette volna, ugyanis egy akkor új törvény miatt a kiadók is beleszólhattak volna a mangába, ezt viszont Akamatsu-sensei nem akarta, így a sok elvarratlan szállal együtt befejezte a mangát. Emiatt nem tudjuk, hogy Negivel mi lett, vagy épp hogyan mentette meg Nagit...

A UQ Holder!-be pont amiatt fogott bele(szerintem), hogy ezeket a dolgokat el tudja az olvasóknak mesélni.
Naplózva

"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante

"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil

"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix

"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #517 Dátum: 15 nov 10, 21:05:58 »

Most komolyan törvényt(?!) hoztak arra, hogy a kiadó beleszólhasson a történetbe...?
Oké, ha a mangaka kilép a manga kategóriájából és pl. egy shounenből mondjuk incest hentait csinál, akkor megértem. De amúgy ez szimpla szívatás és alkotói szabadság korlátozás. Főleg, hogy a mangakák sem hülyék, és figyelembe veszik az olvasók véleményét.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #518 Dátum: 15 nov 11, 11:57:44 »

http://www.mangatown.com/manga/uq_holder/c101/

Hűha ebből mi lesz? Nevet
Akármennyire is érdekel a harci torna mostmár szeretném, ha lezárnék rendesen ezt a szálat.

Nem írok most a fejezetről, mert azt spoileres lenne, de amint megnyitjátok a fejezetet egyből leesik majd a dolog. Nevet
Naplózva
Azazel
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #519 Dátum: 15 nov 11, 12:53:50 »

Jöjjön a 101. fejezet. ^^ (A magyar publikálása után a linkek cserélve lesznek.)

http://mangatraders.org/read-online/UQHolder/chapter-101/index-1/page-1
Kuroumarunak elég, ha a mindkét szemét látjuk, és rögtön egy aranyos kislánynak tűnik. ^^ Ebben a fejezetben ez a megszokottnál amúgy jóval többször előfordul. ^^

http://mangatraders.org/read-online/UQHolder/chapter-101/index-1/page-2
Chakrának ötlött fel anno az a kérdés, hogy halhatatlanként egyáltalán eléri-e Kuroumaru testileg valaha a 16 éves kort. Nos, úgy tűnik, hogyha még a ceremónia nem is menne, de ha a teste "választ", akkor ez még működhet. ^^

http://mangatraders.org/read-online/UQHolder/chapter-101/index-1/page-5
Hmm, kíváncsi vagyok, hogy most miféle harc lenne a húgica és Touta közt. Kíváncsi leszek, hogy mit fog belőle kihozni Akamatsu-sensei.

http://mangatraders.org/read-online/UQHolder/chapter-101/index-1/page-6
Úgy tűnik, Kirie monológja megtetszett Toutátnak, miszerint egy mester egyszerűen képes lett volna a polip támadását visszaverni a kível erősett acélszerű izmaival.
Vagyis, Touta afelé hajlik, hogy olyan legyen, mint Rakan... Ha akkora erőre tenne szert, mint Rakan, akkor ténylegesen a világ legerősebb személyévé válhat. Rakan így is a legerősebbek egyike volt, ráadásul még Magia Erebea használatára is képes volt... csak esetében sajnos ez komoly következményekkel járt. Touta esetében ilyen következményekről nem beszélhetünk, emiatt olyan erőre tenne szert ez esetben, amit tényleg senki más nem tudna elérni. Meg persze ott a Mágia-Semlegesítés, de eddig ebből semmit se láttunk Toutától.

http://mangatraders.org/read-online/UQHolder/chapter-101/index-1/page-11
A jobb felső képen először észre se vettem, hogy Kirie magát "fojtogatja". ikszdé Mellesleg, olyan fura volt számomra így szemüveg nélkül Kirie. Hirtelen csak egyetlen alkalmat tudok felidézni, mikor nem volt rajta, az pedig akkor volt, mikor megakarta Toutát taposni. Nevet

http://mangatraders.org/read-online/UQHolder/chapter-101/index-1/page-12
Kirie asszem megtalálta, mire kenheti az egész Toutás sztorit. Nevet

http://mangatraders.org/read-online/UQHolder/chapter-101/index-1/page-13
Deja Vu... Nevet

http://mangatraders.org/read-online/UQHolder/chapter-101/index-1/page-15
Ügyes húzás, Kirie! ^^

http://mangatraders.org/read-online/UQHolder/chapter-101/index-1/page-16
Szerintem ez most egy jó esély volna Kuroumaru számára, hogy elmondja Toutának mindazt, amit most átél.

Összefoglalva a fejezetet, és egyben az elmúlt idők eseményeit, nekem rettentően bejön ez a változás. Nagyjából az előző 80-90 fejezet csak küldetésekből, harcokból, és edzésből állt. Kellett egy kis karakterfejlődés, úgyhogy én nem bánom, hogyha még pár hétig hasonló fejezeteket kapunk. Nem mondhatjuk, hogy monoton, unalmas, vagy épp semmitmondó fejezeteket kapnánk.

Persze én is kíváncsi lennék a tornára, meg arra, hogy hőseink mennyit fejlődtek, de szerintem ennyi akció után nem árt egy kicsit más irányba is vinni a mangát. Főleg, hogy a sensei szerintem egész jól teszi ezt. ^^

Most komolyan törvényt(?!) hoztak arra, hogy a kiadó beleszólhasson a történetbe...?
Ha emlékeim nem csalnak, igen.
Naplózva

th
Naruto-Kun Csoport
*

Táncoló levélárnyék

« Válasz #520 Dátum: 15 nov 11, 18:12:15 »

senpai és még akit érdekel itt van egy "rövid leírás" hogy miért ért véget msn http://anime.astronerdboy.com/2012/03/new-proposed-japanese-law-reason-ken.html
Naplózva

Gues Who's back?
Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy
A Fórum nemhivatalos megmondó embere
"Mamamamamaaaa"
Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael
Lányom: Đestri
Just Dance
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #521 Dátum: 15 nov 11, 19:42:42 »

Ez a 101. rész már inkább beillett volna 100-diknak. ^^
És egész jól meg is oldotta Akamatsu-sensei. Mondjuk túl sokat nem lacafacázott, de végül is, mióta feltűnt Kuroumaru a történetben, mindig kapunk egy kis pluszt róla, szóval ez nem volt váratlan, vagy felvezetetlen (de szép szó Nevet).
Én azért örülök, hogy Touta átlátott az "álcán". Jobb ez így, sokkal jobb...
Annak már nem feltétlen örülök, hogy Kirie Kitty-t próbálta másolni (bár az Touta képzelete volt még az edzés alatt, amit Dana szintén lekoppintott).

Hirtelen még sok minden eszembe jutott, de várjuk meg a következő fejezetet. ^^

--- Szerk.:

Még valami:
Úgy tűnik, Kuroumaru lány lesz. Ez eddig oké. Viszont! Ő eddig is kicsit más helyzetben volt Toutával kapcsolatban, mint a csapat többi tagja. Ez nem lenne baj, ha mindentől függetlenül továbbra is megmaradna, és lányként nem válna belőle "háremtag". Kicsit csalódás lenne. Bár sok függ attól, hogy Akamatsu-sensei mit talált ki a kettejük további kapcsolatára.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 11, 19:57:56 írta Chakra » Naplózva

Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #522 Dátum: 15 nov 11, 21:19:41 »

Kuoromaru megint fókuszban, középpontban.
Már nem Meen (idézet megboldogult Ichiyától)
Hanem Womeen.  ikszdé
Mindenesetre Touta szive Yukihiméé, és úgy érzem viszont is.
Kirie pedig saját magát tagadja meg? Ejnye  Nevet
Naplózva

"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)

Szupercsapatom:
Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze.
Nők:
Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel.
Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
hagabi
ANBU újonc
*

gman kiválasztottja

« Válasz #523 Dátum: 15 nov 11, 21:35:54 »

Hm, nem semmi mennyit nyom a latba ha van legalább egy kis melle az embernek. ikszdé Eddig is sokszor nézett ki lányosnak Kuromaru, de pl a borítóképen már nagyon aranyosan nézett ki. Szerintem nagyon jól néz ki lányként. Nevet

A végén az fura volt őszintén. Most az miért is volt jó nekik, hogy Kitty-hez hasonlított kinézetre? Na mindegy, de Touta átlátott a szitán és nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből a szituációból. Nevet

Kirie meg tagad teljes erőből. Bár én belőle simán kinézem, hogy tényleg a büszkesége miatt "hajt" Toutára, mert nem akar veszíteni Shinobu és Mizore ellen. Nevet
Naplózva
sasa87
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #524 Dátum: 15 nov 14, 12:30:53 »

Tetszett a fejezet. Kuroumaru valóban mély érzéseket táplál Touta iránt , ha a teste is válaszol ezekre az érzelmekre Gondolkozik Örülök hogy Touta átlátott a trükkön, de kiváncsi vagyok mi fog történni utána ikszdé Azt hiszem azt leszűrhetjük hogy aki Kitty-s álcával akarja átverni Toutát annak bizony nehéz dolga lesz Mosolyog Eddig nem nagyon érdekelt ez az őrlődés Kuroumaru részéről , de most már látni akarom a végkifejletett a dologból ikszdé Lehetne már szerda Kúl Aki olvasta az MSN-t, tőle kérdezném hogy ez a Jack Rakan vagy kicsoda ez penge volt? Gondolkozik Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 52
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins