Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #45 Dátum: 14 szep 18, 18:30:00 » |
|
Gyanítom a kiscsaj, aki az infot adta Santáról a mostani tettes. Hát ha továbbra is ilyen aktív lesz a topic, akkor én nem fogok elbeszélgetni magammal
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #46 Dátum: 14 szep 18, 22:02:35 » |
|
Köszönöm a fordítást.
Santa akkor 8 éve halt meg? Csak annyit tudok hogy a történet az évszázad vége felé játszódik. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Secret-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #47 Dátum: 14 szep 19, 13:57:30 » |
|
Remek fejezet volt. Gyanítom a kiscsaj, aki az infot adta Santáról a mostani tettes.
Igazad lehet. Viszont ő Santa, nem? http://naruto-kun.hu/manga/UQ_Holder/045/13
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #48 Dátum: 14 szep 19, 15:07:28 » |
|
Persze az Santa. De a mostani gyilkosságok elkövetője szerintem a kiscsaj. Ő talán bosszúból csinálja, vagy talán pont azért, hogy elterlődjön Santáról a gyanú, és így össze tudjanak barátkozni.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Secret-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #49 Dátum: 14 szep 19, 19:37:03 » |
|
Jó, de Santa is követett el gyilkosságokat. A legújabbakat viszont tényleg a lány tehette. elterlődjön Santáról a gyanú, és így össze tudjanak barátkozni.
Ebben van valami. És azért Karint támadta meg, mert ő el akarja fogni Santát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exclipit
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 14 szep 20, 11:27:48 » |
|
Nagyon tetszik a manga.. Kár hogy a Negimát csak angolul tudnám elolvasni és azzal az angol tudással amim van.. hát elég nehézkes. de akkro ezek szerint a magyar fordítása a negimának nicns tervbe véve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #51 Dátum: 14 szep 25, 21:59:45 » |
|
Köszönöm a fordítást.
Karin 3 féle undead típust mondott (Santa revenant, a lány meg egy wraith) meg van az onryou. A negimában volt róluk szó részletesen? Hogy mi a különbség köztük?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #52 Dátum: 14 szep 25, 22:25:51 » |
|
Jó részek voltak. Sokat nem ment előre a történet, de hangulatos volt. Az már szinte biztos, hogy Santa csatlakozni fog az UQ Holderhez. Toute egyre szimpatikusabb, és milyen érdekes, hogy Karin egyből őt akarta elérni. Nem lesz ez rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Secret-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #53 Dátum: 14 szep 26, 15:54:30 » |
|
Nekem is nagyon tetszettek ezek a fejezetek. Karin 3 féle undead típust mondott (Santa revenant, a lány meg egy wraith) meg van az onryou. A negimában volt róluk szó részletesen? Hogy mi a különbség köztük?
Ameddig olvastam a Negimát, nem volt róla szó. Bár azt nem tudom, hogy Sayo milyen típusú szellem volt ezek közül.(vagy hogy mi lett vele)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Azazel
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 14 szep 26, 16:14:36 » |
|
Volt egy Sayo nevű szellem, de ezenkívül nem volt más szellem a Negimában.
Santa biztosan UQ Holder tag lesz, elvégre az 1. fejezet 5. és 6. képén is rajta van, és ezeken a képeken a főbb szereplők láthatóak.
Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy most milyen szerepet fog kapni Kirie... Mégis miért jöhetett ide?
|
|
|
Naplózva
|
"So, you want a piece of me, literally. Okay bro. Come and get it, if you can!" - Dante
"You will not forget this devil's power...! You're not worthy as my opponent!" - Vergil
"I once killed a hundred knights single-handedly... To me, you two are nothing more than insects." - Beatrix
"The Force is pain. The Force is focus. The Force is that which drives the strong, and kills the weak." - Sion
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #55 Dátum: 14 okt 03, 20:47:00 » |
|
Az eddigi fejezetek nagyon jók voltak, már kezdett is volna beindulni a story, de Touta nem ment Fate-tel.. Ezek a küldetéses dolgok (kicsit off lesz) olyanok mint mikor a Naruto animében vannak a visszaemlékezéses, vagy inkább az ilyen kis mellékküldetéses részek. Még mindig várom, hogy beinduljon a történet, mert most elolvasom oké, de kicsit unalmas
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #56 Dátum: 14 okt 06, 15:17:43 » |
|
Nekem nagyon tetszik ez az arc (bár igaz hogy az azonos helyszín miatt a negimát ismerőknek is adhat pár plusz pontot a nosztalgia miatt ), de az igaz hogy ez nem kapcsolódik eddig szorosan a főszálhoz (Fate), hanem inkább az új csapattársról szól. Én szeretem az ilyen melléktörténeteket. De gondolom hogy a tudatvándorlós lány nem jött volna ide, szóval biztos vagyok benne hogy lesz ebben az arcban még pár érdekes fordulat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sekai
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #57 Dátum: 14 okt 10, 20:58:10 » |
|
A véleményem ugyan az mint eddig. Jó meg minden, pörgős, sok a harc, ez tetszik, de inkább Touta különleges rejtett képessége érdekelne, meg hogy Fate vajon hol van most, meg hogy mit is akar igazán Toutával
|
|
|
Naplózva
|
“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #58 Dátum: 14 okt 11, 11:16:51 » |
|
Valszeg sok mindenre választ fogunk kapni, ha megtudjuk, hogy Touta mivel töltötte azt a 12 évet, amiről nincs emléke. Talán pont azért fejlődik ilyen gyorsan, mert ezeket egyszer már megtanulta, most csak "fel kell elevenítenie"*. ^^ Az is gyanús, hogy mit keresett ott Kitty, amikor Toutát és a szüleit megtámadták...?
* Ez amúgy Azazel elmélete, én csak tolmácsoltam. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 11, 11:17:27 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #59 Dátum: 14 okt 11, 12:28:28 » |
|
Érdekes. Zombik? Nem tudom, a világba abszolút beleillenek. Majd meglátjuk, hogy mi lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|