Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #9735 Dátum: 14 máj 19, 16:58:32 » |
|
Ne is emlegess főnököket mert engem nagyon felhúzott. Imádom amikor spontán közlik az emberrel, hogy ja amúgy tök más feladatod lesz mátol. Ráadásul a nyomorult diákszövetkezet nem tud szólni, hogy változás van. Csak a pénzemen él.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9736 Dátum: 14 máj 19, 17:18:06 » |
|
Munkaköri változás? Miért lennél köteles elviselni az egyoldalú változtatást?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #9737 Dátum: 14 máj 19, 17:28:26 » |
|
Nem hinném, hogy egyoldalúan változtattak. A diákszövik nagyon ügyelni szoktak arra, hogy a szerződésben A-tól Z-ig az összes olyan munkakörrel kapcsolatos feladatot felsorolják, ami felmerülhet, pont az ilyenek miatt, hogy nyugodtan tudjon ugráltatni a munkáltató. Olvasd el a szerződést, tuti benne van.
Vagy elintézik annyival, hogy a munkavállaló köteles elvégezni a munkáltatója által rá kiszabott feladatot, de akkor is felsorolják szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nimbo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9738 Dátum: 14 máj 19, 17:38:36 » |
|
Jaj nekem, beírtam ide. Nem akartam pedig. Valaki nem törölné?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 19, 17:39:40 írta Nimbo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9739 Dátum: 14 máj 19, 17:40:27 » |
|
Heni tényleg nézd át a szerződést, ez így nem tiszta, hogy mit hogyan, mert erre tényleg oda szoktak figyelni az alapján amit osztálytársaim is meséltek akik egyénisek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 19, 17:42:12 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9740 Dátum: 14 máj 19, 17:52:51 » |
|
Mini ugyan kééérlek...
Igazából azt hittem természetes, hogy megyek és neked is az. Niki, amúgy az ötlet szerintem nagyon aranyos. Én alapjáraton oda vagyok a piknikért, szóval az ötleted ezért is tetszett még jobban, csak volt egy kis gond a gondolat meneteddel. Kezdtél átesni a ló túloldalára, ami már átment egy kicsit furába. Úúh képzeljétek, ittam bodza bort. Ez édes bor, nem száraz, de basszus... mennyei finom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #9741 Dátum: 14 máj 19, 17:59:52 » |
|
Azért véresen komolyan ne vedd. : D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #9742 Dátum: 14 máj 19, 18:03:21 » |
|
Ne aggódj, attól még messze állok azért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9743 Dátum: 14 máj 19, 18:03:40 » |
|
Úúh képzeljétek, ittam bodza bort. Ez édes bor, nem száraz, de basszus... mennyei finom. Kíváncsivá tettél annak ellenére hogy nem vagyok boros. Eddig bodzás dologból csak bodza szörpöt ittam és mézes-bodzás fütyülőst, de azok finomak.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9744 Dátum: 14 máj 19, 18:05:34 » |
|
Igazából azt hittem természetes, hogy megyek és neked is az.
Ezt már letárgyaltuk miért nem írtalak be. Bodzabor. Felcsillant a szemem fél pillanatra milyen jó lehet, de az amit szülinapomra mondtál, az valahogy jobban csábít. xD Amúgy tényleg az lenne "poén" ebben a középkori piknikes dologban, ha lenne rá sook-sok pénzünk és meg is lehetne valósítani. : D
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #9745 Dátum: 14 máj 19, 18:09:11 » |
|
Jaja, lemegyünk, vagy a szüleim, Badacsonyba még, hogy vegyenek. Csapatépítőn páran beültek egy étterembe, ahol bort is árultak és megkóstolták. 10 ember ment (később egy valaki még csatlakozott) és megittak elég hamar 5 üveg bort, hozzá teszem, éh gyomorra, mert az ebédet várták. (Ha szóltak volna, hogy beülnek valahova inni, kirándulás után, többet mentek volna. xD) Nagyon finom. Vera, a mák pálinka (likör?)? Na igen, az se rossz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 19, 18:11:38 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9746 Dátum: 14 máj 19, 18:18:24 » |
|
Bocs, hogy ilyen keveset vagyok mostanában, de ezer a dolgom. Tudom, ha nem vagyok, akkor tobzódni kezdenek a szar témák, mint most is, de most ez van. Visegrád, pff. Bezzeg az én tábortüzes dolgomra nem reagált senki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9748 Dátum: 14 máj 19, 18:21:02 » |
|
Bocs, hogy ilyen keveset vagyok mostanában, de ezer a dolgom. Tudom, ha nem vagyok, akkor tobzódni kezdenek a szar témák, mint most is, de most ez van. Visegrád, pff. Bezzeg az én tábortüzes dolgomra nem reagált senki.
Óvatosan ezzel, mert most lehet hogy páran gyilkos szemekkel tekintenek rád.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 19, 18:21:42 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9749 Dátum: 14 máj 19, 18:21:23 » |
|
Persze gman mert ez alapból tervbe volt véve.~ És már folyamatban is van a szervezés. Ennyire egyszerű a dolog. Meg mi szeretjük egymást és érted... Igen Mini arra gondoltam. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|