|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #31 Dátum: 14 feb 13, 18:24:26 » |
|
Még fiatal hozzád képest...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #32 Dátum: 14 feb 13, 18:27:49 » |
|
Nekem Viir egyre szimpibb =D Egyrészt mert Smaug az avatarja, másrészt mert szerinte én nem vagyok bunkó Tanulhatnátok tőle nagyon sokan !!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #33 Dátum: 14 feb 13, 18:28:20 » |
|
Még fiatal hozzád képest...
Akkor még őszintén sikít?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #34 Dátum: 14 feb 13, 18:28:49 » |
|
A DW tök átlagos.
Az összes csaj az enyém, Minagin, Ayumin, Dancsán, Sevannán és Zitán kívül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 14 feb 13, 18:30:50 » |
|
Még nem ismer téged eléggé. Mellesleg a bunkóság relatív, rám is mindig azt mondják, hogy az vagyok, pedig csak őszinte Na jó, meg emellé nyers és valóban bunkó is, de ez kit érdekel? Syzygy, sajnálom, mi csak barátok lehetünk. Ugye nem baj? DW nem éri el az átlagos szintet. Na meg má' én miért lennék a tiéd, gman? Hát itt bajok lesznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #36 Dátum: 14 feb 13, 18:33:19 » |
|
Ildikó szokta olvasgatni ezt a topikot?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #37 Dátum: 14 feb 13, 18:34:43 » |
|
Syzygy, sajnálom, mi csak barátok lehetünk. Ugye nem baj?
Felőlem, amúgy sem fizettem volna. Azért én Hiei-t is claimelném magamnak a helyedben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 14 feb 13, 18:35:25 » |
|
Én szinte biztos vagyok abban, hogy igen, és abban is, hogy jól kiröhögi gman-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #39 Dátum: 14 feb 13, 18:35:49 » |
|
Egy ideje szerintem nem. Észrevenném, ha nem nagy titokban csinálja, annyira meg nem gyerekes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #40 Dátum: 14 feb 13, 18:36:11 » |
|
Még nem ismer téged eléggé.
De szemét vagy =DDD Valami olyasmi reakciót vártam, mint amikor az óvodás direkt elhordja minden sz*rnak a rajzát, hogy a többiek mondják neki hogy: Neeem is igaaaz töööök jó lett =(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #41 Dátum: 14 feb 13, 18:36:19 » |
|
Syzygy, sajnálom, mi csak barátok lehetünk. Ugye nem baj?
Barát zóna. Szegénykém! gman, valahogy örülök ennek, a többi csajt sajnálom. Lew, téged senki sem utál, hisz csajnak hisznek. O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #42 Dátum: 14 feb 13, 18:38:19 » |
|
Ez a google dolog baromi lejárt már. Mintha a 90-es évekből eredne annyira gagyi. Ami nálam a legdurvább kritika. Backstreet's back all right!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 14 feb 13, 18:39:41 » |
|
Esküszöm jó nézni,hogy van olyan rajtam kívül, aki tényleg utálja a DW-t. *örömkönnyek* (És ezt ne tessék szemétkedésnek venni,én nem fogom fikázni ) Amúgy Lew... Persze,hogy ő az avatarom,tavaly a moziban amikor megjelent a filmben,megszólalt egy bizonyos "ismerős" személy hogy:Nézd már Vera,nem is tudtam,hogy szerepelsz a filmben!-Ergó sárkány lettem,és nem is akartam ezzel vitatkozni. És én se vagyok a tiéd,nem is ismersz gman.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 13, 18:41:19 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #44 Dátum: 14 feb 13, 18:41:03 » |
|
Ez a google dolog baromi lejárt már. Mintha a 90-es évekből eredne annyira gagyi. Ami nálam a legdurvább kritika. Backstreet's back all right! Ezt pont te mondod akinek nem volt gyerekkora/fiatalkora. Hit me Seva one more time!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|