A család-barátok topicot egyáltalán nem vágod? A kukában vagy nem tudom még biztos megtalálható, olvasd el a zelső hsz-t, benne van szerintem a lényeg.
De amúgy annyi a lényeg hogy egy ilyen fun topic volt, az emberek családi kapcsolatokat alakítottak ki úgymond egymással, ezek vannak ugye az aláírásokban. És tökre beleélve eljátszották, hogy ilyen nagy nemesi családok vannak, ilyen olyan furi lény mindenki. A feleségem egy sonkagoblin. xD
Ésezeknek az egyik része volt a mester-tanítvány kapcsolat, a legelején még csak gesztus féleség lehetett, aztán az új tagoknak meg a kisebbeknek ha mesterük lett, ő avatta be őket a topic működésébe egyrészt, meg utána a szerepjáték részét is alkotta, küldetésekre küldte őket meg ilyenek. Amúgy tényleg egy nagyon jó dolog volt, a feleségemmel, a zegyik lányommal meg a petemmel mai napig tartom a kapcsolatot, nap mint nap beszélünk.
Viszont sajnos jómagam a topic halála felé érkeztem, már közel sem volt olyan aktív, mint régen. És hát igen, mint mondtam, ebből következően az én mesterem engem már nem sok mindenre tanított. Azt hiszem összesen 1 küldetésree küldött el, az is még csak ilyen kezdő valami volt.