25 feb 17, 04:04:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 792 793 [794] 795 796 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 11  (Megtekintve 1299747 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #11895 Dátum: 14 jún 10, 22:19:37 »

Amúgy attól fáztam meg, hogy hétvégén kezdetnek betoltam egy csomó fagyit, majd szombaton és vasárnap ittam sok sört (sörpárlatot is), most pl. nálunk a házban sincs huh, de meleg esetenként takaródzni is kell, meg most is mivel csak ki akartam szaladni nasiért, de persze, hogy anyu mindent átrendez míg nem vagyok itthon, így szteppeltem 20 percet mezítláb a spájzban (ma zsepi helyett míg öcsém haza nem jött a suliból a megmentésemre szalvétába kellett orrot fújnom, mert a zsepinek is új helyet talált anyu).

Elvileg ideálisan 63kg-nak kellene lennem, sose fogom elérni ezt a súlyt. :/
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #11896 Dátum: 14 jún 10, 22:21:01 »

Én tisztelem az olyanokat akik tudnak ilyen dolgokat. Én csak olyan hülye és haszontalan dolgokat tudok hogy egy kék bálna szíve megközelítőleg akkora mint egy kispolszki a nyelve kb 2,5 tonna és hogy az ereiben simán tudnék lapos kúszni
Haszna nincs max ha elmegyek valami kvíz műsorba
Ezeket am mind ilyen műsorokból tudom https://www.youtube.com/watch?v=IQO1E8ThMdk&list=EL3-XtL9FjI-c&index=2
Ki tudja mennyit láttam ilyenekből...
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 10, 22:25:10 írta xenon » Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11897 Dátum: 14 jún 10, 22:26:38 »

Fogalmam sincs, én azt mondanám hogy az 'Úr éve' vagy valami hasonló, de latinul az Isten az a Deus alapból, olaszul meg a Dio, szóval passz Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #11898 Dátum: 14 jún 10, 22:31:47 »

A Deus Istent jelenti, a Dominus meg urat, és Jézust értik alatta. Annus évet jelent, az Anno Domini meg 'Az Úr (Jézus) évében'.

Ahhoz képest, hogy fel tudtad sorolni a máj több száz funkcióját, meglep, hogy ezt nem tudod. ikszdé
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11899 Dátum: 14 jún 10, 22:33:55 »

Kielemezni nem tudom szóról szóra, de a jelentése kijött azért ikszdé

Szerencsére azt már elfelejtettem hogy a tücsök-sáska-kabóca trióból melyik hogy adja a hangot.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #11900 Dátum: 14 jún 10, 22:37:25 »

http://www.nyest.hu/hirek/mi-az-hogy-anno

Mondjuk itt is "az Úr évében"-t írnak, egyébként mivel egyes tézisek a szentháromság elemeit egynek tekintik így, helyes ez a fordítás is.

Egy kis kiemelés a cikkből:
"Ha nyelvtörténeti szempontok alapján hibáztatnánk – és ilyet persze nem teszünk –, akkor az anno ’régen’ is hibáztatható lenne. Ilyen pedig valószínűleg a legkegyetlenebb nyelvművelőnek sem jutna eszébe."
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 10, 22:38:32 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11901 Dátum: 14 jún 10, 22:41:16 »

Amúgy kis zárójeles témaeltérés, mennyire bunkó a másik 'so deep' aláírás-idézetére beszólni, amit csak most vett észre ember?
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #11902 Dátum: 14 jún 10, 22:55:51 »

Attól függ, kiét akarod leszólni. gmané azért annyira nem mély.
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #11903 Dátum: 14 jún 10, 23:21:27 »

Idézet
Am nagyjából ezt eszem: reggel egy fél szelet kenyér (általában nutella, de most akarok venni majd házi mézet xD), a két szendvics napközben az rendben van, mert bányászszendvics szokott lenni általában, szóval elég nagy, arra jó, hogy kibírjam 5ig. Az ebéd az valami konzerv vagy egy csomag virsli, más nem nagyon szokott lenni. Vacsorára meg egy vagy két szelet kenyér, kenős sajttal általában, meg hozzá kolbász, szalámi, vagy sajt. Ez annyira nem tűnne elsőre rossznak, csak úgy tűnik mégse elég. xD Meg nagyon szar, hogy néha nem bírok enni, ezt is alig tudom lenyomni, máskor meg éhesnek érzem magam, de akkor se mindig bírok többet enni, stb.
Nem az a baj hogy a tested már nem bírja a sok műkaját (a konzerv)? Eszed mert valamit kell de gyakorlatilag már unod? Meg persze ez így nem valami egészséges.
Az jött le az egészből hogy vagy nem tudsz főzni vagy nincs rá lehetőséged.
Megpróbálhatsz venni félkész kaját. Az is egészségtelen műkaja de a konzervnél azért jobb.
Szerintem hiányzik neked egy szép nagy adag (házi) főtt kaja.  Gondolkozik
Meg azért zöldség, gyümölcs sem ártana ahogy heo mondta.
Ha meg hízni akarsz egyél jégkrémet, nem lehet vele jóllakni és (gondolom) hizlal úgyhogy nekem jobb lesz vele leállni.  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 11, 00:05:12 írta Ayumichan » Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #11904 Dátum: 14 jún 11, 06:17:38 »

Tegnap olyan édes vaddisznóbébiket láttam. Körülbelül 4-5 rohant el mögöttem pár méterre. Úgy néztek ki ezek most, mint a kutyám, akkorák is voltak. Nevet
A kutyám kicsit figyelte azt a helyet ahonnan elindultak kb 3-5 percig, majd oda jött hozzám. Amint odaért és megtudtam simogatni, átfutott a egyik vaddisznó szülő is. Nevet

--------------------------
Felhívj, reggel fél8-kor egy idegen szám. Alapjáraton megkérdezem ki az, erre ő kérdezgeti ki vagyok, miután mondom a nevem, természetesen nem érti de kérdezget. -.- Ha valaki hív valakit és idegen hanggal találkozik, főleg ilyen korán, miért nem képes elmondani, hogy xy és z-t keresi? Gyorsabban mondhatom hogy téves. -.-

Egyébként nem ezt akartam írni, hanem, hogy elvileg most június 13-án lesz telihold, ami egyben péntek 13 is. Nagyon ritka alkalom az ilyen, következőek 2049-ben lehet majd.
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 11, 06:29:50 írta Minagi » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11905 Dátum: 14 jún 11, 06:28:11 »

A vaddisznó nagyon kegyetlen tud lenni ha a kicsinyeit védi, bátor mutatvány volt. Anyum mesélte anno tizenévesen megkergette egy vaddisznó.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #11906 Dátum: 14 jún 11, 06:32:52 »

Az, mi a nővéremmel megmentettünk egy vaddisznóbébit pár éve. A szomszéd kerítésébe ragadt, nem tudom hogyan és nyüszített, sírt. Láttuk, hogy a szülők nem tudnak mit tenni,úgy hogy levittünk egy drótvágót és szépen lassan, óvatosan kiemeltük. A szülők olyan 6 méterre lehettek tőlünk a susnyásban. Hallottuk ahogy röfögnek és nézik amit csinálunk. Szerintem ha a kicsinye rossz hangot adott volna ki, rögtön ránk támadnak, de addig csak figyeltek. Majd kiszabadult a vaddisznóbébi és rohant a szüleihez. Végül mindenki túlélte.
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 11, 06:35:54 írta Minagi » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #11907 Dátum: 14 jún 11, 06:33:18 »

Az én aláírásom nem mély, hanem inkább magas. Csodálom, hogy még senki nem csapott le rá, pedig csak ezért írtam ki.
Naplózva
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #11908 Dátum: 14 jún 11, 06:43:13 »

Jaj Mini, nemhogy főztetek volna belőle egy pörköltet. ikszdé

Végre ma kaptunk suliból kimenőt, jogtanárunk elvisz minket "kávézni", hiányozni fog, hogy jövőre nem lesz vele óránk. Szomorú
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #11909 Dátum: 14 jún 11, 06:57:28 »

Hirtelen jaguárnak olvastam a jogtanárt. ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 792 793 [794] 795 796 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins