Ayumichan
|
|
« Válasz #10845 Dátum: 14 jún 01, 18:46:24 » |
|
A zenével vagyok így (de videó anyaggal is), összesen 2 cd lemezem van ami bolti (még "diszkós" korszakomból trance mix válogatás). Régebben ha valami tetszett alig találtam cím alapján torrentre (amit seedeltek is) ráadásul az angol nyelvű oldalon történő kiigazodás is nehéz volt a mostaninál rosszabb angollal (akkoriban még youtubról sehogy se tudtam tölteni). Rádióban meg nem sok jó zene van a részemre, valahogy amiket hallgatok nem nagyon adják rádiókban. De filmet/animét is mindig netről szed(t)em. Netes letöltés nélkül nem is tudom mi lenne velem,vagyis de... naphosszat a Natgeot, meg Spektrumot bámulnék (kivéve amikor elvétve leadnak 1-2 jobb filmet valahol) és a mostani (most nálam meglévő) zenéket hallgatnám 10 év múlva is, mert a rádiónál még az is jobb (hacsak nem találnék valami értelmesebb rádiót).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10847 Dátum: 14 jún 01, 18:58:58 » |
|
Ja tényleg, ez a fórum. Ezt mutattad már, kemény hely nagyon. xD Megy a véleményformálóértelmiségieskedés nagyon nekik. Lenin fiúk mai kiadása, csak ezek fotelből nyomják. De az attitűd ugyanaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10848 Dátum: 14 jún 01, 19:06:10 » |
|
Kitöröltem a középső bekezdést, mert rájöttem, hogy én tökre szeretem ezeket. Mekkora arcok már, ezentúl mindig ezt a fórumot fogom olvasni, ha rossz kedvem van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10849 Dátum: 14 jún 01, 19:08:48 » |
|
Nem véletlen, hogy a 444-et amerikából pénzelik, a megrendelőknek megfelelő tartalmat kell szolgáltatni.
ez még rendben is van, mert max kimérgelődik rajta az ember kikapcsolja vagy el sem olvassa, a baj ott kezdődik amikor a kommentekbe olvas bele....
Alkotmánybíróság anakronisztikus ítélete alapján a szolgáltató a felelős a kommentekért, szóval lehet még a fórumot is felnyomnák a ballibsik ha olvasnák xD aztán cart fizethetne xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10850 Dátum: 14 jún 01, 19:10:52 » |
|
Nagyon szarul gazdálkodnak az amerikai adófizetők pénzével. Nem tudom, ez megtörtén-e, vagy csak kitaláció: EGY PÁRBESZÉD: Jennifer Psaki, amerikai külügyi szóvivő: "Ha Belorusszia meg meri támadni Ukrajnát, azonnal A PARTJAIHOZ irányítjuk a 6. amerikai flottát." Mire Alekszandr Lukasenko belorusz elnök: "Ha a 6. amerikai flotta csak a közelébe is jön A PARTJAINKNAK, a mi 17. űrflottánk azonnal Washington fölött terem majd."
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 01, 19:11:53 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10851 Dátum: 14 jún 01, 19:42:09 » |
|
Szlovákiában lehet fegyverviselési engedélyt kapni. :O Aes, ez megtörtént esemény vagy egy vicc része?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10852 Dátum: 14 jún 01, 19:45:55 » |
|
O.o Miket meg nem tudok. Tudtam, hogy lehet, de csak mert nevelőapámnak és anyámnak is kellett a melóhoz.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10853 Dátum: 14 jún 01, 19:46:20 » |
|
Nem tudom, hogy megtörtént-e. Azt tudtam, hogy a tótoknál szabadabb a fegyver téma. Meg cseheknél is asszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10854 Dátum: 14 jún 01, 19:48:37 » |
|
http://www.jogiforum.hu/hirek/22259Szinte mindenhol szabadabb. Úgy látom, csak nálunk vannak olyanok, hogy még a gázsprayből is maximum 20 mg-osat lehet tartani. Egyedülálló példa Európában Svájc, ahol a 20 és 42 év közötti férfilakosság alkotmányos kötelességként tart otthon fegyvert.:DDDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 01, 19:49:32 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10855 Dátum: 14 jún 01, 19:55:37 » |
|
Amerikában is van, ahol kötelező. xD A falunak nincs pénze saját seriffre, ezért így oldották meg a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #10856 Dátum: 14 jún 01, 20:33:43 » |
|
Ti kimennétek az Arab Emirátusokba dolgozni (nem véglegesen, tapasztalat céljából)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10857 Dátum: 14 jún 01, 20:35:19 » |
|
Én igen. Csak ha te mész vigyázz, ne adjanak el pár kecskéért, hogy valakinek a 4. felesége legyél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10858 Dátum: 14 jún 01, 20:36:36 » |
|
Ti kimennétek az Arab Emirátusokba dolgozni (nem véglegesen, tapasztalat céljából)?
Esetleg ha férfivá változnék (ami nem fog megtörténni és nem is akarnám hogy megtörténjen) de nőként én oda be nem tenném a lábam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 01, 20:37:21 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10859 Dátum: 14 jún 01, 21:57:37 » |
|
Attól függ milyen munkakörben kéne.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|