MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8775 Dátum: 13 jún 28, 06:27:30 » |
|
"Válaszoltak a castingos jeletkezésére a a Game of Thrones-ba. Walder Frey egyik lányának válogatták be."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8776 Dátum: 13 jún 28, 07:21:47 » |
|
Ez már extrém got kocka poén lett papa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8777 Dátum: 13 jún 28, 13:03:33 » |
|
A Windows-oson én is nagyot röhögtem, a másikat csak azért tettem be, hogy ne csak egy képből álljon a kommentem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 28, 13:12:31 írta MrSaiyan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #8778 Dátum: 13 jún 28, 13:44:13 » |
|
A második kép nekem semmit sem mond, de a Windózos az igaz.
Jóska elmegy szüretelni Béla cimborájához, a mező közepén ott van kikötve Béla anyósa. - Te Béla, mit keres itt az anyósod? - Ó, semmi. Ő az új madárijesztőm. - És beválik? - De mennyire! A seregélyek nem hogy nem lopnak de még a tavalyit termést is visszahozták!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 28, 13:45:03 írta Narutoclone »
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8779 Dátum: 13 jún 28, 13:58:20 » |
|
A második kép poénja, hogy Walder Freynek legendásan ronda lányai vannak, és azért sír, mert közéjük válogatták be szereplőválogatáson.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bull
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8780 Dátum: 13 jún 28, 17:09:13 » |
|
Azért volt egy elég nagy kivétel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #8782 Dátum: 13 jún 30, 21:59:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #8783 Dátum: 13 júl 01, 11:09:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8784 Dátum: 13 júl 01, 21:06:10 » |
|
Police officer is fainted! Hitman gain 586 XP. Whats this? Hitman is envolving! Congratulations! Hitman is envolved to Slenderman! Kell pár kiló liszt és egy aktatáska. Aztán magyarázkodni a zsaruknak, ha rosszul sül el.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8785 Dátum: 13 júl 02, 17:52:37 » |
|
1984-et írunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #8786 Dátum: 13 júl 03, 00:33:02 » |
|
1984-ről sok minden eszembe jutott, de leginkább egy bizonyos könyv Egy kis mellékes: - Képzeld, szegény nővérem 2 éve korházban van. - Jaj de sajnálom. Tüdő? - Nem. - Szív? - Nem. - Hanem? - Ápolónő.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8787 Dátum: 13 júl 03, 07:38:24 » |
|
Mivel a képen ott a big brother, nem véletlen írtam '84-et. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8788 Dátum: 13 júl 03, 13:26:46 » |
|
Két vadász ül a magaslesen. Az egyik a távcsövével kémleli a tájat - Te, az nem a te házad az út mellett? - De az enyém. - Te, az nem a postás biciklije a kerítésnek támasztva? - De az . - Te, az nem a nejed a postással az ágyban? Nézi a másik vadász - De komám az bizony az ! Te nagyon jó lövő vagy, megtennéd, hogy a nejemet fejbe lövöd, a postást meg tökön? Az első vadász belenéz a puska távcsövébe, majd megszólal - Te, komám, úgy látom, hogy az most egy lövésből is menni fog....
Hazugságvizsgáló készülék Vásárol az anyuka egy hazugságjelző készüléket, amely rögtön sípolni kezd, ha valaki nem mond igazat. Amikor hazaér a gyerek az iskolából, bekapcsolja. Anya: Nos fiam, hogy sikerült a matek doli? Fiú: 5öst kaptam BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP Anya: Ne hazudj nekem! Fiú: Vagyis hármas lett... BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP Anya: Mondd meg az igazat vagy repül a pofon! Fiú: Hát egyes lett... Anya: Nem szégyenled magad, bezzeg amikor én iskolába jártam, mindig ötösöket hoztam haza! BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP Anya: Na jó, néha becsúszott gyöngébb is... Apa: Bezzeg amikor én iskolába jártam... BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP Fiú: Apa te iskolakerülő voltál? Anya: Nem szégyenled magad, az apáddal beszélsz!!! BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍP
Egy ügyvédi iroda két tulajdonosa kiszemeli magának a csinos titkárnőt. Egyikük be is cserkészi, és másnap meséli társának: - Barátom, kicsit csalódtam. A feleségem sokkal jobb. Erre a másik is ráhajt a titkárnőre, másnap neki is sikerül. Kérdezi a társa: - Na, milyen volt? - Hát, öregem, igazad volt. A feleséged tényleg jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8789 Dátum: 13 júl 03, 21:02:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|