|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
 |
« Válasz #8311 Dátum: 13 márc 02, 13:59:41 » |
|
Amúgy a 7-es számú macsek milyen jó súlyban van  Mert mi a vicc vége shiranai?  A srác majdnem elérte de csak MAJDNEM  
|
|
|
Naplózva
|
 Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #8312 Dátum: 13 márc 02, 14:07:01 » |
|
-Mi a különbség ferfi és nő között? Anyukádnak hányas lába van? -38-as -És apukádnak? -44-es -Látod? A különbség a lábuk között van.
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #8313 Dátum: 13 márc 02, 14:25:06 » |
|
Reggel megkérdezi Pistike a papáját: - Apu, mi dőlt le tegnap éjjel a hálószobában? - Semmi, kisfiam. - Akkor mire mondta az anyu, hogy ezt már az Isten se tudja felállítani?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 02, 14:32:08 írta samdav »
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
 |
« Válasz #8314 Dátum: 13 márc 02, 14:29:21 » |
|
Megy a kamionsofőr az úton. Beér egy faluba, meglát az út szélén egy cigányt. Gyorsan jobbra rántja a kormányt, elüti, majd megy tovább repeszt. Egyszer csak lát az úton egy papot stoppolni. Megáll, felveszi. A szomszéd faluban ismét észrevesz egy cigányt, jobbra rántja a kormányt, de még idejében eszébe jut, hogy ott a pap a másik ülésen, ezért korrigál, visszarántja a kormányt, majd szégyenkezve mondja: - Atyám, majdnem elütöttem azt a cigányt az út szélén. Erre a pap: - Semmi baj fiam, kinyitottam az ajtót, azzal sikerült eltalálni.
A férj összeveszik a feleségével, de úgy, hogy nem is beszélnek egymással. Mivel korán kell munkába mennie, ír egy cédulát az asszonynak a hűtőre: "Légyszíves, kelts fel reggel ötkor, hogy elérjem a buszomat." Másnap reggel kipihenten ébred a férj, és megdöbbenve veszi tudomásul, hogy már nyolc óra van. Éppen elkezdené szidni az asszonyt, amikor a hűtőre rakott papírra téved a tekintete: "Reggel öt van, kelj fel! - Marcsi."
- Na és, hogy vezet a lányod? - Sakkosan. - Sakkosan? Hogy érted? - Egyszer egy gyalogost, másszor egy futót üt el.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 02, 14:55:15 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #8315 Dátum: 13 márc 02, 14:50:02 » |
|
Zaraki: Egyiket sem lehet vasvillával kipakolni. Elég morbid, de ez jutott eszembe Ayumi viccéről.
|
|
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #8316 Dátum: 13 márc 02, 17:22:40 » |
|
Szegény lajhárok, nem is lusták  
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 02, 17:23:18 írta viktor6665 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #8317 Dátum: 13 márc 02, 17:53:33 » |
|
Akkor kettőt már viszek is, ingyé   Ez addig vicces, amíg nem dolgozol tescoban, és rá nem jösz, hogy mennyi totál hülye, elmebeteg, baromarcú vevő van.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8318 Dátum: 13 márc 02, 18:37:19 » |
|
Hát ja.. Így az adott akcióban eladhatatlanná válik az árú...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Sajt.
|
 |
« Válasz #8319 Dátum: 13 márc 02, 19:04:34 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 02, 19:08:24 írta Eszter4 »
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Sajt.
|
 |
« Válasz #8321 Dátum: 13 márc 02, 20:12:26 » |
|
Én sem mondtam, hogy jó a videó, a zenét szeretem megmutatni az ismerőseimnek, aztán csodálni a sokkolt tekintetüket. 
|
|
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #8322 Dátum: 13 márc 02, 23:10:02 » |
|
DW fanok előnyben   Ez tetszik.  _________________________ Reggel megkérdezi Pistike a papáját: - Apu, mi dőlt le tegnap éjjel a hálószobában? - Semmi, kisfiam. - Akkor mire mondta az anyu, hogy ezt már az Isten se tudja felállítani? - Na és, hogy vezet a lányod? - Sakkosan. - Sakkosan? Hogy érted? - Egyszer egy gyalogost, másszor egy futót üt el. Egy fiatal pár ül a padon. A fiú megszólal: - Drágám! Minek neveznél, ha most lehúznám a bugyidat és elvenném a szüzességed? - Varázslónak, szívem. - Móricka, mondj egy téli gyümölcsöt! - Síparadicsom. - Miben van a legtöbb vitamin? - ??? - A gyógyszertárban. - Egy óra alatt hét korsó sört hajtottál le. Én még vízből sem tudnék ennyit meginni. - Hát vízből én sem. A rendőr leállít egy autót műszaki ellenőrzésre. - Kapcsolja be a féklámpát! - Jó. - Reflektort! - Jó. - Index? - Jó. Nem jó. Jó. Nem jó... 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #8323 Dátum: 13 márc 02, 23:21:57 » |
|
Két béka ül egy füstös kocsmában, söröznek: - Te Joe, emlékszel a washingtoni bankrablásunkra? - De mennyire Jack! Annyian még sosem kergettek minket! - És Joe, emlékszel a nagy texasi vonatrablásra? - Az volt ám a jó muri! Repkedtek a golyók mindenfelé és mennyi arany! - És Joe, emlékszel mikor szidtuk az indián sámán anyját?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 02, 23:22:51 írta Narutoclone »
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
 |
« Válasz #8324 Dátum: 13 márc 03, 19:54:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
|