Aes Sedai
|
 |
« Válasz #7335 Dátum: 12 szep 27, 09:01:02 » |
|
A tyúk és a tojás üldögélnek az állatorvosi rendelőben. Kijön a nővérke: - Elnézést, melyikük volt előbb? - A kurva anyád!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #7336 Dátum: 12 szep 27, 10:03:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #7337 Dátum: 12 szep 27, 13:02:04 » |
|
Lol, mennyien adnak neki pacsit  . Az eredetit is azért szeretem, mert képes az előadó hülyét csinálni magából (meg mert jók benne a csajok. Mikor az eredetit láttam a TV-ben egy pillanatra lefagytam.
|
|
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #7338 Dátum: 12 szep 27, 13:23:34 » |
|
- Mi a különbség a cirkusz és a Parlament között? - ??? - A cirkuszban okos emberek hülyéskednek, a Parlamentben meg hülye emberek okoskodnak. ---------------------------------------------------------
Miért rakja ki a rendőr a nemi szervét ki az ablakon nyáron? Hogy kiszívja a nap. És télen? Hogy kirázza a hideg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 27, 19:25:22 írta samdav »
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #7339 Dátum: 12 szep 27, 21:28:53 » |
|
Ez király volt, CsiziDani  Apropó, nem értem, miért mindig a legjobb viccekre nem reagálnak itt...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #7340 Dátum: 12 szep 27, 22:10:21 » |
|
Két szőke nő találkozik az utcán, az egyik nyakában fekete sál. - Gyászolsz? - Dehogy, fekete öves lettem sz*pásból...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7341 Dátum: 12 szep 28, 10:26:12 » |
|
Buli utáni sms-ek! Leszarom, hogy hol vagyok, gyere értem!!! Jajaja itt is nagyon durva a buli...épp az előbb hánytam tarkón valakit...szere ncsére nem látták h ki volt:D..és ...most mindenki engem keres..köztük vagyok én is:D Pedig itthon még megvolt az elhatározás, hogy szakítok vele. Aztán mikor találkoztunk, már nem volt kedvem problémázni. Helyette leszoptam a kocsiban. Reggel nagy para volt. Nem tudtam hol vagyok. Nem barátnőnél, nem haveroknál. Aztán rájöttem, hogy fordítva fekszem az ágyamban.. Megdugtam Tamás anyját. K.rvajó volt, nagyon tud a vén lotyó. (Tamásnak küldve) Bazmeg, reggel 8kor a rendőrség keltett fel azzal, hogy én libát loptam... Azt hittem félreértés, de kis idő múlva beugrott, hogy mégsem...Bocs nem fogok odaérni, elég csúnya este lett. Megkérdem a mellettem alvó lány nevét, megdugom mégegyszer és indulok. (13:37) Utolsó képem a tegnap estéből hogy bemegyek egy boltba piát venni...reggel 140 rugóval ébredtem a zsebembe :S Segítsetek lehet köröznek ! :S A csaj azt mondta szakítsunk, de én nem is ismerem.. Te emlékszel miért vittük föl a 10-re a tuját és a két téglát? Hamarabb néztem meg a gyűrűsujját mint a mellét. Öregszem... A fű sem segített. Szarabb a kedvem, de legalább félek a felhőktől és a tücsköktől "Most ébredtem, nemtom hol vagyok. Asszem elloptam egy fűnyírót. Ti merre?" "Gyere be a házba aztán majd megbeszéljük." Nem érek oda! Z-vel vok balesetin, mamus protkóját ragasztotta a szeme fölé, de nem jött le, most meg a hígító csípi a szemét. A papagáj sincs még meg,ha látod szólj! Puszi. Végtagonként egy ember vitt haza, miközben brekegtem, mert békának képzeltem magam. Jó buli volt. Tegnap hokisisakban hánytam víz alatt. Király! Ki gyantázta le a seggem?? Gratulálok Töki! Háton fekve hánytál, miközben a Marseilles-t énekelted! Sosem láttam hasonlót! Valaki megosztaná velem, hogy mi történt az elmúlt 4 napban??? Felhívtam vérző f@sszal anyámat, hogy most mit csináljak. Erre kiröhögött és letette. Reggel anyád kocsijában ébredtem. Ötletek? Szia! Kerestelek tegnap a buliban. Megtaláltalak? "Rohadt szarul vagyok, olyan jó lenne, ha itt lennél" - totál részeg pasimtól, aki mellettem feküdt az ágyban - "Azt hiszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet hétfőn nem megyek be melózni" - válasz: "A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád Amúgy hol a répában vagy?" Felmentünk hozzá dugni. Ott találtuk a pasiját aki épp szexelt... a csajommal. Az előbb be kellett nyúljak a húgom táskájába, kikapcsolni a vibrátort, hogy ne hallják meg a szülők. Na milyen báty vagyok? Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják hogy ez Észak- Szlovákia . Nem hiszek nekik. Nem akarok! Hülye 5let volt tőled, hogy a lépcsőházban síeltél, de az ajtót nyitó nénit, akit elütöttél, a mentősök a diliosztályra vitték. Nem hittek neki a cserbenhagyásos síelőről...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7342 Dátum: 12 szep 28, 14:43:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zannah
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
朱
|
 |
« Válasz #7343 Dátum: 12 szep 28, 16:50:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.  
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
 |
« Válasz #7344 Dátum: 12 szep 28, 19:36:10 » |
|
-Jean! - Igen uram. -Mi zorog a szekrénybe? -Mennek ki a ruhák divadból.
-Jean begyújtotta már a motort??? -Igen uram már a garázs is ég...
-Jean mi volt ez a villanás? -Semmi különös uram, csak kiéget egy szentjános bogár biztosítéka
|
|
|
Naplózva
|
 Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #7345 Dátum: 12 szep 28, 20:30:08 » |
|
Jézus, Mózes és Chuck Norris mennek a tengerparton. Át akarnak menni a másik oldalra. Jézus átsétál a vizen, majd jön Chuck. Ő is átsétál, megpróbálja Mózes is, de ő belefullad. Erre megkérdezi Jézus Chuckot: - Nem mondtad el neki, hogy hol vannak a víz alatt a cölöpök? Chuck visszakérdez: - Milyen cölöpök???
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7346 Dátum: 12 szep 29, 07:51:58 » |
|
Előző hozzászólást nem idézünk!
Moderátor
Ez tetszik. A vak ember fel akarja dobni a hangulatot a bárban: - Akarják a legújabb szőkenő-viccet hallani? Néma csend, megfagy a levegő. A mellette ülő nő odasúgja: - Vigyázzon, jóember, miket beszél... A mixer szőke, a tulaj szintén. Én is szőke vagyok, 100 kg, és fekete öves karatés. A túlsó szomszédom egy 120 kilós, 1.90m magas szőke súlyemelőnő. Végül a maga másik oldalán egy kétméteres, 150 kilós szőke birkózó ül. Most gondolja meg, tényleg el akarja mesélni azt a viccet?! Mire a vak: - Inkább mégsem ... Semmi kedvem ötször elmagyarázni ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 29, 08:25:32 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zannah
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
朱
|
 |
« Válasz #7347 Dátum: 12 szep 29, 09:17:15 » |
|
– Ugyebár a képen is láthatjátok, a New York-i Szabadságszobor egyik kezében könyvet tart, a másikban fáklyát. Ki tudja megmondani, mit jelképez a fáklya? Tessék, Móricka! – Azt, hogy sötétben nem lehet olvasni.
A nyelvtan tanár kérdezi Mórickát: – Milyen időben vannak ezek az igék: én fázom, te fázol, ő fázik. Móricka felel: – Hideg időben.
|
|
|
Naplózva
|
My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.  
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #7348 Dátum: 12 szep 29, 10:45:17 » |
|
Puff... XDDDDD Megy egy nagyon gazdag ember a limuzinjával, amikor azt látja, hogy két férfi hasal az út mellett, és a füvet rágja. Szól a sofőrnek, megállnak. Megkérdezi az egyik fűevőt: - Emberek, maguk miért eszik a füvet? - Nagyon szegények vagyunk, nincs pénzünk normális ételre - válaszolja egyikük. - Na, jöjjenek, szálljanak be - invitálja a gazdag ember. - Uram, nekem van egy feleségem és két gyerekem is - szabadkozik egyikük. - Nem baj, hozza csak őket is nyugodtan. - Nekem is van feleségem, meg hat gyerekem - mondja a másik szegény ember. - Nem baj, ők is jöhetnek. Beülnek, elindulnak. Az egyik férfi hálálkodik: - Uram, maga nagyon jószívű. - Nem tesz semmit, a kertemben úgyis egy méteres a fű... Szerinted hány pontos volt ez a vicc? Értékel Még egy: - Miért büntették meg a japán origami művészt magyarországon? - ??? - Gyorshajtásért... (na itt lett végem xD)
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7349 Dátum: 12 szep 29, 14:08:15 » |
|
- Kisfiam, miért nem mész játszani a Pistikével? - Jaj, anya, te szeretnél játszani egy olyan gyerekkel, aki trágár, bunkó, hazudós, lopós és mocskos? - Nem. - Pistike sem.. Hogyan halt meg az első felesége? - kérdi a bíró a vádlottat. - Gombamérgezésben. - És a második? - Ő is gombamérgezésben. - És a harmadik? - Koponyaalapi törésben. - Mi történt vele? - Nem akarta megenni a gombát.
Joe, a farmer eldöntötte, hogy a balesetből eredő sérülései elég komolyak ahhoz, hogy az azt okozó kamion tulajdonosát bíróság elé állítsa. A bíróság előtt a társaság rendkívül jó megjelenésű ügyvédje megkérdezte Joe-t: - Nem azt mondta a baleset helyszínen, hogy 'jól érzem magam!'? Joe farmer kis gondolkodás utan így válaszolt: - Nos, elmondom mi történt. Épp miután felraktam Bessie-t, a kedvenc öszvéremet... - Nem kérdeztem részleteket - vágott közbe az ügyvéd. - Csak válaszoljon pontosan a kérdésre! Mondta azt a baleset helyszínén, hogy 'jól érzem magam'? Joe azt mondta: - Nos épp miután felraktam Bessie-t a platóra és elindultam az úton... Az ügyvéd újra félbeszakította és azt mondta: - Bíró úr, azt a tényt szeretném bizonyítani, hogy a baleset helyszínén ez az ember azt mondta országúti járőrnek, hogy jól van. Most pár héttel a baleset után perbe akarja fogni a kliensemet. Az a véleményem, hogy ez az ember csaló. Kérem, hogy közölje vele, egyszerűen válaszolja meg a kérdést! De már a bírót is kezdte érdekelni Joe története, ezért azt mondta az ügyvédnek: - Szeretném hallani, amit mondani akar. Joe megköszönte a lehetőséget és folytatta: - Nos, ahogy mondtam, éppen feltettem Bessie-t a kedvenc szamaramat az utánfutóra és elindultam az úton, amikor az a nagy pótkocsis teherautó átszáguldott a stop táblán és jobb oldalról eltalálta a kocsimat. Én az egyik árokba zuhantam, Bessie a másikba. Rendkívüli fájdalmaim voltak, nem tudtam megmozdulni. De hallottam Bessie-t nyögni és sóhajtozni. Hallva a nyögéseket tudtam, hogy rendkívül rossz állapotban van. Röviddel a baleset után megérkezett a járőr, ő is hallotta nyögni szegény Bessie-t, ezért átment hozzá, és megvizsgálta. Ezután elővette a fegyverét, felhúzta és homlokon lőtte Bessie-t. Azután átjött az én oldalamra fegyverrel a kezében és azt mondta: - A szamara olyan rossz állapotban volt, hogy le kellett lőnöm. Ön hogy érzi magát?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 29, 14:09:30 írta Zaraki Kenpachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|