CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #5280 Dátum: 11 feb 18, 00:23:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
 |
« Válasz #5281 Dátum: 11 feb 18, 12:44:53 » |
|
az apokaliptikus generátor eredménye nekem: xD Hirtelen csöndbe borult az egész világ és ekkor sötétséget láttam, amiben csak egyvalami világított: a vibrátor - pedig jóelőre lett figyelmeztetve mindenki, ekkor megmutatták nekem a titkot amiről nem beszélhetek, de olyan mint egy zene - de ezekről többet nem mondhatok, mert akkor átkozott leszek! Akkor záporként hullott az égből a kalapács, azután pedig hullabűz terítette be a világot, ekkor hallottam amint egy mennydörgő hang azt mondja: "így jár mindenki aki egy villa oldalára áll" - ezt különösen sajnáltam - felnégyelte a Földet és megtizedelte az embereket egy maci és a hihetetlen borzalmaknak ez még csak a kezdete volt, felperzselt mindent a halál, ezután olyan csend volt, hogy hallottam a szívverésemet mint a mennydörgést, de ekkor láttam, hogy az emberek imádják a gonoszt amely pont úgy nézett ki mint a halál és ettől a látványtól lüktető fejfájásom támadt és üvöltenem kellett. Láttam, vérben úszva hullott az égből a pedofil - aztán volt fogcsikorgatás és sírás. Ezekben az utolsó előtti időkben bebújtak az emberek a barlangok mélyére, ahova a vibrátor vezette őket - de csak egy része - aztán láttam hogy villámot szór az ég és egy király kettéhasad, az emberek pedig imádják és leestek a csillagok az égről és a Hold fele örökre eltűnt, a Nap megszűnt világítani! Illetve olyan jelek mutatkoztak, amelyek egyértelművé tették az egyetlen úr a maci - teljes egészében, a maga ocsmány pompájában. Színt vallottak mind a jók és mind a rosszak de a rosszak úgy bűzlöttek mint a pedofil de már ezelőtt is mutatkoztak jelek amelyeket más próféták megírtak előttem! Majd megjelent a kalapács egy 9 fejű lovon amelynek 23 foga volt és 6 lába, aztán egyszercsak felgyorsult minden és elmosódtak az alakok és a formák, csak vért láttam. Láttam, és akkor hirtelen megnyíltak a Pokol hasadékai melyből áradt egy hímvessző és ekkor elpusztultak az emberek egyharmada és a jószágok kétharmada, hirtelen csend támadt és a pusztaságban csak visszhangzott egy zene - ugyanabban a pillanatban felforrtak a folyók és tavak vizei! Vérbe borultak a tengerek és óceánok, megdöglöttek mind a tengeri lények, és a víz felszínén úszott a király, pedig ez nagyon ocsmány látvány volt.
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen 
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5282 Dátum: 11 feb 18, 14:44:13 » |
|
Kb nekem is ilyet adott ki, csak én nem azt írtam be, h vibrátor, ill. hímvessző.... 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #5283 Dátum: 11 feb 18, 14:57:20 » |
|
Nálam ez:
De ekkor láttam, hogy az emberek imádják a gonoszt amely pont úgy nézett ki mint a palacsinta de már ezelőtt is mutatkoztak jelek amelyeket más próféták megírtak előttem. Ekkor hallottam amint egy mennydörgő hang azt mondja: "így jár mindenki aki a katicabogár oldalára áll" - aztán volt fogcsikorgatás és sírás. Ekkor megmutatták nekem a titkot amiről nem beszélhetek, de olyan mint a sóska - de csak egy része - vérbe borultak a tengerek és óceánok, megdöglöttek mind a tengeri lények, és a víz felszínén úszott egy elosztó - de ezekről többet nem mondhatok, mert akkor átkozott leszek! Láttam, vérben úszva hullott az égből az inhaláló - ugyanabban a pillanatban felforrtak a folyók és tavak vizei, láttam, és akkor hirtelen megnyíltak a Pokol hasadékai melyből áradt egy üveggömb aztán egyszercsak felgyorsult minden és elmosódtak az alakok és a formák, csak vért láttam! Hirtelen csend támadt és a pusztaságban csak visszhangzott az elosztó, ezután olyan csend volt, hogy hallottam a szívverésemet mint a mennydörgést. Majd megjelent a Mucopront szirup egy 9 fejű lovon amelynek 27 foga volt és 6 lába, és leestek a csillagok az égről és a Hold fele örökre eltűnt, a Nap megszűnt világítani, aztán láttam hogy villámot szór az ég és a katicabogár kettéhasad, az emberek pedig imádják és ettől a látványtól lüktető fejfájásom támadt és üvöltenem kellett. Felperzselt mindent a palacsinta, pedig ez nagyon ocsmány látvány volt! Ezekben az utolsó előtti időkben bebújtak az emberek a barlangok mélyére, ahova a kurtafarkú malac vezette őket - teljes egészében, a maga ocsmány pompájában! Illetve olyan jelek mutatkoztak, amelyek egyértelművé tették az egyetlen úr a csillámpóni - ezt különösen sajnáltam - felnégyelte a Földet és megtizedelte az embereket az inhaláló, pedig jóelőre lett figyelmeztetve mindenki. Akkor záporként hullott az égből a sóska, azután pedig hullabűz terítette be a világot! Színt vallottak mind a jók és mind a rosszak de a rosszak úgy bűzlöttek mint a csillámpóni és ekkor elpusztultak az emberek egyharmada és a jószágok kétharmada. Hirtelen csöndbe borult az egész világ és ekkor sötétséget láttam, amiben csak egyvalami világított: a Mucopront szirup - és a hihetetlen borzalmaknak ez még csak a kezdete volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #5284 Dátum: 11 feb 18, 16:10:08 » |
|
-Why do all real Java programmers wear glasses? -Because they don't C#.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #5285 Dátum: 11 feb 18, 16:15:42 » |
|
Kár, hogy a fenti vicchez, még az angol tudás sem biztosan elég, némi programozói háttér is szükséges lehet. A lényeg: Miért visel minden igazi Java programozó szemüveget? Mert nem látnak jól (A C#-ban a # kb. sharpnak kell kiejteni, így jön össze a vicc)
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #5286 Dátum: 11 feb 18, 16:39:15 » |
|
A Sakurás, meg a többi nagyon jó!  Nekem a generátoros olyat dobott ki.. áágghh!  Csöppnyit trágár (tudom! aberrált vagyok... xD), remélem nem baj: Ezekben az utolsó előtti időkben bebújtak az emberek a barlangok mélyére, ahova egy Faszkalap apa vezette őket, pedig ez nagyon ocsmány látvány volt, láttam, és akkor hirtelen megnyíltak a Pokol hasadékai melyből áradt egy Fos, azután pedig hullabűz terítette be a világot, hirtelen csend támadt és a pusztaságban csak visszhangzott a Meztelen asszonyka, pedig jóelőre lett figyelmeztetve mindenki! Színt vallottak mind a jók és mind a rosszak de a rosszak úgy bűzlöttek mint a Lövöldöző arab terroristák aztán egyszercsak felgyorsult minden és elmosódtak az alakok és a formák, csak vért láttam. Vérbe borultak a tengerek és óceánok, megdöglöttek mind a tengeri lények, és a víz felszínén úszott a Faszkalap apa - ugyanabban a pillanatban felforrtak a folyók és tavak vizei, láttam, vérben úszva hullott az égből egy Kurva - aztán volt fogcsikorgatás és sírás, de ekkor láttam, hogy az emberek imádják a gonoszt amely pont úgy nézett ki mint a Csecsemő - ezt különösen sajnáltam - aztán láttam hogy villámot szór az ég és egy Fos kettéhasad, az emberek pedig imádják - teljes egészében, a maga ocsmány pompájában. Felperzselt mindent egy Rózsaszín hajú ribanc és a hihetetlen borzalmaknak ez még csak a kezdete volt. Majd megjelent egy Csecsemő egy 9 fejű lovon amelynek 71 foga volt és 7 lába, és ekkor elpusztultak az emberek egyharmada és a jószágok kétharmada, felnégyelte a Földet és megtizedelte az embereket az Ostoba postás és ettől a látványtól lüktető fejfájásom támadt és üvöltenem kellett. Ekkor megmutatták nekem a titkot amiről nem beszélhetek, de olyan mint az Ostoba postás - de ezekről többet nem mondhatok, mert akkor átkozott leszek! Akkor záporként hullott az égből a Rózsaszín hajú ribanc - de csak egy része - illetve olyan jelek mutatkoztak, amelyek egyértelművé tették az egyetlen úr a Fiú aki répát dugott a seggébe és leestek a csillagok az égről és a Hold fele örökre eltűnt, a Nap megszűnt világítani. Ekkor hallottam amint egy mennydörgő hang azt mondja: "így jár mindenki aki a Meztelen asszonyka oldalára áll" - ezután olyan csend volt, hogy hallottam a szívverésemet mint a mennydörgést. Hirtelen csöndbe borult az egész világ és ekkor sötétséget láttam, amiben csak egyvalami világított: a Kurva - de már ezelőtt is mutatkoztak jelek amelyeket más próféták megírtak előttem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 18, 16:42:54 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #5287 Dátum: 11 feb 18, 17:24:30 » |
|
http://m.blog.hu/an/anyulontul/image/00011%20FEB/death.png3 férfi beszélget egy kávézóban: 1: Nekem van a legkisebb karom a világon! 2: Nekem van a legkisebb fejem a világon! 3: Nekem van a legkisebb p*csöm a világon! A 3 srác elmegy a Guinness rekordok könyvéhez... ....Az első elmegy, majd boldogan visszatér: tényleg nekem van a legkisebb karom a világon! A második is boldogan tér vissza: tényleg nekem van a legkisebb fejem a világon! Az utolsó dühösen és kiabálva tér vissza: MÉGIS KI A F*SZOM AZ A JUSTIN BIEBER?!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 18, 20:56:13 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
sunyi96
Chuunin
Nem elérhető
Rejtőzködő fórumozó
|
 |
« Válasz #5288 Dátum: 11 feb 18, 18:04:34 » |
|
Saját világvége jóslat: Felperzselt mindent a nokiásdoboz - teljes egészében, a maga ocsmány pompájában. Felnégyelte a Földet és megtizedelte az embereket a rugó és leestek a csillagok az égről és a Hold fele örökre eltűnt, a Nap megszűnt világítani! Hirtelen csend támadt és a pusztaságban csak visszhangzott a vibrátor - de csak egy része - aztán láttam hogy villámot szór az ég és a kanál kettéhasad, az emberek pedig imádják, ezután olyan csend volt, hogy hallottam a szívverésemet mint a mennydörgést, színt vallottak mind a jók és mind a rosszak de a rosszak úgy bűzlöttek mint a vibrátor de már ezelőtt is mutatkoztak jelek amelyeket más próféták megírtak előttem, láttam, és akkor hirtelen megnyíltak a Pokol hasadékai melyből áradt a nokiásdoboz - ugyanabban a pillanatban felforrtak a folyók és tavak vizei. Akkor záporként hullott az égből egy kacsacsőrű - ezt különösen sajnáltam - ezekben az utolsó előtti időkben bebújtak az emberek a barlangok mélyére, ahova a légkalapács vezette őket, pedig jóelőre lett figyelmeztetve mindenki. Majd megjelent a kacsacsőrű egy 9 fejű lovon amelynek 88 foga volt és 5 lába,, pedig ez nagyon ocsmány látvány volt! Illetve olyan jelek mutatkoztak, amelyek egyértelművé tették az egyetlen úr egy análgránát és ekkor elpusztultak az emberek egyharmada és a jószágok kétharmada! Ekkor megmutatták nekem a titkot amiről nem beszélhetek, de olyan mint egy fos és ettől a látványtól lüktető fejfájásom támadt és üvöltenem kellett! Láttam, vérben úszva hullott az égből a fos aztán egyszercsak felgyorsult minden és elmosódtak az alakok és a formák, csak vért láttam! Hirtelen csöndbe borult az egész világ és ekkor sötétséget láttam, amiben csak egyvalami világított: az análgránát - azután pedig hullabűz terítette be a világot. Ekkor hallottam amint egy mennydörgő hang azt mondja: "így jár mindenki aki a kanál oldalára áll" - de ezekről többet nem mondhatok, mert akkor átkozott leszek, vérbe borultak a tengerek és óceánok, megdöglöttek mind a tengeri lények, és a víz felszínén úszott a légkalapács - aztán volt fogcsikorgatás és sírás, de ekkor láttam, hogy az emberek imádják a gonoszt amely pont úgy nézett ki mint egy anyós és a hihetetlen borzalmaknak ez még csak a kezdete volt. Demotiválás: Vízipisztoly:  Európa:  WC felosztás:  CsiziDani: a szovjet Death Note nagyon nagyot üt  (de sajnos van valóságalapja...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #5289 Dátum: 11 feb 19, 19:00:43 » |
|
Rajongóknak kötelező és egyben kihagyhatatlan.   Egy személyes kedvenc. A hidegháború egy kicsit másképpen.  
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 19, 19:04:46 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
omistrife
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5290 Dátum: 11 feb 20, 11:17:38 » |
|
A saját világvége jóslatom nekem is trágár kicsit de rohadtul vicces  Ekkor hallottam amint egy mennydörgő hang azt mondja: "így jár mindenki aki a fekély oldalára áll" - aztán egyszercsak felgyorsult minden és elmosódtak az alakok és a formák, csak vért láttam! Ekkor megmutatták nekem a titkot amiről nem beszélhetek, de olyan mint egy cigány - de csak egy része - illetve olyan jelek mutatkoztak, amelyek egyértelművé tették az egyetlen úr a buzi - aztán volt fogcsikorgatás és sírás, láttam, vérben úszva hullott az égből a rák - de ezekről többet nem mondhatok, mert akkor átkozott leszek. Vérbe borultak a tengerek és óceánok, megdöglöttek mind a tengeri lények, és a víz felszínén úszott egy fasz és a hihetetlen borzalmaknak ez még csak a kezdete volt! Hirtelen csend támadt és a pusztaságban csak visszhangzott a fasz, ezután olyan csend volt, hogy hallottam a szívverésemet mint a mennydörgést, de ekkor láttam, hogy az emberek imádják a gonoszt amely pont úgy nézett ki mint a punci, pedig ez nagyon ocsmány látvány volt! Felperzselt mindent a geci és ettől a látványtól lüktető fejfájásom támadt és üvöltenem kellett. Felnégyelte a Földet és megtizedelte az embereket a beteg és leestek a csillagok az égről és a Hold fele örökre eltűnt, a Nap megszűnt világítani, ezekben az utolsó előtti időkben bebújtak az emberek a barlangok mélyére, ahova a punci vezette őket, pedig jóelőre lett figyelmeztetve mindenki. Színt vallottak mind a jók és mind a rosszak de a rosszak úgy bűzlöttek mint a buzi - teljes egészében, a maga ocsmány pompájában. Aztán láttam hogy villámot szór az ég és a cigány kettéhasad, az emberek pedig imádják - ezt különösen sajnáltam - hirtelen csöndbe borult az egész világ és ekkor sötétséget láttam, amiben csak egyvalami világított: egy fekély - azután pedig hullabűz terítette be a világot, láttam, és akkor hirtelen megnyíltak a Pokol hasadékai melyből áradt a rák és ekkor elpusztultak az emberek egyharmada és a jószágok kétharmada! Akkor záporként hullott az égből a geci de már ezelőtt is mutatkoztak jelek amelyeket más próféták megírtak előttem! Majd megjelent a góc egy 9 fejű lovon amelynek 14 foga volt és 2 lába, - ugyanabban a pillanatban felforrtak a folyók és tavak vizei.
|
|
|
Naplózva
|
pam parapampam..... pam-pam
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #5291 Dátum: 11 feb 20, 11:32:50 » |
|
Milyen vallású vagy? -Hál' Istennek ateista...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5292 Dátum: 11 feb 20, 22:20:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5293 Dátum: 11 feb 21, 09:36:24 » |
|
Első képen akad pár jó csaj.  Am többi kép elég érdekes. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #5294 Dátum: 11 feb 21, 10:12:30 » |