Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #10590 Dátum: 14 júl 18, 22:31:58 » |
|
Én nem vagyok benne biztos, hogy ez elég vicces-e, de mivel a barátaim vagytok röhögni fogtok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10591 Dátum: 14 júl 19, 10:45:54 » |
|
Nevettem rajta, de csak mert te posztoltad ki. gman és asszonyának története így kellett volna végződnie:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10592 Dátum: 14 júl 19, 21:56:10 » |
|
postolok már egyet ide is mert Gdat nagyon lehagyott hozzászólás számban és szaporodnak a fórumistenek is.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10593 Dátum: 14 júl 19, 22:07:20 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 20, 17:23:22 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10594 Dátum: 14 júl 21, 11:53:32 » |
|
A vége miatt poénos csak az egész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #10596 Dátum: 14 júl 21, 21:18:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10597 Dátum: 14 júl 21, 21:46:23 » |
|
Egyrészt ez a Spielberg mém sosem fog unalmas lenni, másrészt csak a 90's kids tudja(mrsaiyan) ki szerepel a képen, illetve saphi. Meg persze azért is raktam be, mert tudom lew nevetni fog rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10598 Dátum: 14 júl 21, 22:09:58 » |
|
Meg persze én is tudom, hogy ki van rajta, de Mini nem fogja tudni, mert ő nem látta végtelen történetet.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10599 Dátum: 14 júl 21, 22:14:37 » |
|
Nem látta? Nagyon gyorsan pótoltatnám vele, milyen gyerekkora lehetett. =/ na jó de te nem vagy se 90's kid se saphi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 21, 22:15:17 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10600 Dátum: 14 júl 21, 22:18:09 » |
|
Még ha a második részt nem is látta, de az első akkor is kötelező. (Állítása szerint láta, de valahogy semmire sem emlékszik belőle. Gyanús, nagyon is gyanús. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #10601 Dátum: 14 júl 21, 22:20:12 » |
|
Ja tudom milyen érzés, vannak itt páran akik elvileg olvasták mind az 5 tűz és jég dala könyvet de nem emlékeznek belőle semmire sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10602 Dátum: 14 júl 21, 22:24:29 » |
|
Láttam azt a filmet, sőt, elmondtam neked még azt is, hogy a TV2-ön láttam mikor suliból mentem haza és pont mikor haza értem ment. Egyszerűen nem tetszett annyira, hogy megmaradjon bennem, pedig még jeleneteket is mondtam neked, mikre emlékszem. Ez csak annak a jele, hogy mennyire figyelsz rám. Szerk.: Jó, az meglepett, hogy van második rész. Azt megnézhetjük majd együtt, de cserébe neked is meg kell nézned valamit velem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 21, 23:00:27 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #10603 Dátum: 14 júl 22, 07:09:25 » |
|
Nem látta? Nagyon gyorsan pótoltatnám vele, milyen gyerekkora lehetett. =/ na jó de te nem vagy se 90's kid se saphi. Én láttam, de csak annyira emlékszem belőle, hogy festékszóróval fújnak le benne valami gonosz robotokat. Vezeklésül meghallgatom az Ámokfutók Best of CD-met 10x és akkor talán egyszer majd ismét hiteles 90' kids lehetek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 22, 07:18:56 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #10604 Dátum: 14 júl 22, 20:15:11 » |
|
Csak úgy hasít az xp.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|