25 feb 22, 20:11:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shuppuuden 1. mozi - A mozifilm  (Megtekintve 178223 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #435 Dátum: 08 ápr 25, 22:56:19 »

Azért a moviek-nál más a helyzet, mert ott a DB is a megjelent DVD-t rippeli és mindenki más is, szóval a DB-s időzítés elvileg passzolni fog minden kiaddott RAW-hoz , de ha mégse így lenne én szívesen beidőzítem bárkinek bármeik RAW-hoz, persze csak Cart-ék engedéllyével.
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 25, 23:12:20 írta Csibe19 » Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #436 Dátum: 08 ápr 25, 23:13:07 »

Időzítéssel nekem sincs gondom, csak nem szeretek vele sz*rakodni...

Hát nem tom meik Naruto movie-hoz nem stimmelt valami felirat...  Gondolkozik Egy srác nyafogott is valameik topicban, hogy nem passzol a felirat az AVI-hoz...
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #437 Dátum: 08 ápr 25, 23:19:17 »

Hát nem tudom én még nem találkoztam ilyesmivel, de a nyakamat rá, hogy ehez a RAW-hoz passzolni fog, legrosszabb esetben max 1-2 tized másodperc eltérés lessz majd benne.
Naplózva

matrayzz
Chuunin
*

« Válasz #438 Dátum: 08 ápr 26, 20:14:17 »

Végülis ha nem is passzolna az időzítés ha bs-be nézed lehet korrigálni feliratot, ezért is kedvelem animenézéshez mer van pár bleach rész ahol +15 s-et rá kell tolnom hogy egybe legyen.  Mellesleg az angol illetve magyar felirat mikorra várható?

Üdv.
Naplózva

Hasegawa
Újonc
*

« Válasz #439 Dátum: 08 ápr 26, 20:31:07 »

Üdv! találtam egy megauploados movie 4-et. Elvileg dvd rip. Holnapra már meg is lesz és belenézek.  Ha kell valakinek akkor pü. Adok egy linket, ahol regisztrálsz és le tudod tölteni.

Itachi: Igazad van.

ui: Azért írok ide hogy ne piszkítsam tele a fórumot
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 26, 20:37:27 írta Hasegawa » Naplózva
Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #440 Dátum: 08 ápr 26, 20:32:35 »

Hát hogyha nem magyar akkor nem ér sokat, mert a live-ban is meg lehet nézni Mosolyog
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #441 Dátum: 08 ápr 26, 20:44:12 »

Te jó ember szerinted, hol lehetne magyarul le tölteni, még angol sub sincs hozzá, egyébként meg úgy is le kell töltened egy verziót, mert a magyar subbal önmagában semmire sem mész a videó nélkül, szóval akkor már inkább jobb most letölteni egy RAW-ot és akkor később csak a feliratot kell letépni és már nézheted is.
Naplózva

bayard
Újonc
*

« Válasz #442 Dátum: 08 ápr 26, 23:03:35 »

Ha majd erre téved valaki aki benne van a forditó prigádba az majd ha lehet megírná hogy haladnak...
Alig birok magamal hogy japánul meg ne nézzem......  Szomorú
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #443 Dátum: 08 ápr 26, 23:15:05 »

Hát nem kell ide senki a fordító csapatból... Egyenlőre sehol! Amíg nem jön ki az angol égetett feliratos verzió, addig nem is kezdik el készíteni a magyar feliratot!  Mosolyog Az DB verzió peddig még nem jött ki....  Kúl Ha kiadták a DB-s verziót, rá pár napra elkészül a magyar felirat... Addig várj türelemmel...  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 26, 23:17:15 írta Gabesz » Naplózva
Hasegawa
Újonc
*

« Válasz #444 Dátum: 08 ápr 26, 23:18:36 »

Üdv mindenkinek! Na leszedtem a filmet! Nekem nagyon is megfelel a minősége, olyan mintha egy db-s naruto részt néznék. Tehát kiváló!
Aki akarja az küldjön pü-t. 

« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 27, 09:25:12 írta Hasegawa » Naplózva
bayard
Újonc
*

« Válasz #445 Dátum: 08 ápr 26, 23:19:59 »

Akkor marad a Shipu nézés addig is Nyelvesít, na bizzunk benne minél hamarabb kész lesz   Pontosan
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #446 Dátum: 08 ápr 26, 23:31:04 »

Hasegawa mivel Cart szerimtem nincs itt, bátorkodom válaszolni helyette...
Nincs szükség rá hogy feltöltsd a filmet az FTP-re, és a link se nagyon kell, mert az NKWT-nek már megvan a RAW, és ha úgy látják, felteszik az oldalra!
(Inkább megvárják a DB-s verziót, mert az után készítik a magyar feliratot, addig meg semmi értelme a RAW-nak, ha az emberek 90%-a egy kukkot sem ért belőle... A RAW-ot peddig meg tudja nézni mindenki a LIVE-on... Az NKWT oldalán...
Naplózva
Hasegawa
Újonc
*

« Válasz #447 Dátum: 08 ápr 26, 23:34:19 »

Oké rendben.

Nekem volt egy eléggé vad ötletem. Meg akartam szerezni gyorsba a japán sub-ot és elvinni egy frodítócsapathoz. Asszem itt Pesten van egy két ilyen hely. Gyorsba lefrodítattam volna, és begépeltem volna . Nem is lett volna nehéz. Már mindegy.

ui: Nem vagyok fanatikus  >.<# Nevet

Cartnecker: Ezért is mondtam hogy eléggé vad ötlet Nevet Kiröhög
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 27, 09:59:45 írta Hasegawa » Naplózva
SilentBlade
Vendég
« Válasz #448 Dátum: 08 ápr 27, 07:29:17 »

Kiadta a DB az angol subot  Nevet
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #449 Dátum: 08 ápr 27, 07:41:12 »

Már régóta megvan Nekünk is a RAW. A DB feliratára vártunk, úgyhogy most el is kezdjük a feliratozást. A filmet, égetett felirattal fogjuk kiadni, és 1 napra rá publikáljuk csak az *.srt-t. A movie letöltését direktben fogjuk elérhetővé tenni számotokra.

Nekem volt egy eléggé vad ötletem. Meg akartam szerezni gyorsba a japán sub-ot és elvinni egy frodítócsapathoz. Asszem itt Pesten van egy két ilyen hely. Gyorsba lefrodítattam volna, és begépeltem volna . Nem is lett volna nehéz. Már mindegy.

Ha csak a fordításról beszélünk akkor ezt, egy millió forint alatt nem úsztad volna meg, ismerve a mai árakat.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins