Firebrand
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #195 Dátum: 08 júl 02, 12:15:49 » |
|
Én is jövök veletek, de én nem fizetek, mert nekem nem kell, nekem ingyé van , szóval ne számoljatok a csoportba vagy mi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 02, 12:36:41 írta Firebrand »
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #196 Dátum: 08 júl 02, 14:22:37 » |
|
okés akkor azért téged is felveszlek, hogy te velünk, jössz, de jeyget akkor nem veszek Mivel sokan kérdezték, mikor, hol miért talizunk. Ezért szólok, mindenki, aki jelenkezett, hogy jön, kap egy privát üzit majd a héten, jövő héten, hogy hol és hánykor lesz a találkozó és a többi részlet is benne lesz(jegyár..stb).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Firebrand
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #197 Dátum: 08 júl 02, 14:33:19 » |
|
Rendicsek, azt is leírod majd hogy IC-n vagy gyors vonaton utazunk? Csak mert hely/pótjegyet azért kell vennem csak menetjegyet nem. Ha gyorssal megyünk akkor semmit, szóval ezért kéne tudnom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #198 Dátum: 08 júl 02, 14:37:40 » |
|
Hát ezt már most megmondom neked. Személy vonat, átszállás nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #199 Dátum: 08 júl 02, 17:45:36 » |
|
én is mennék ha lenne pénzem de egy nincs mert elköltöttem az öösszeset mangára és 14 évesen nem biztos hogy elengednének de én NAGYON meggyőző tudok lenni de még mindig nincs pénzem T__T úgyhogy megvárom az őszi cont és gyüjtök rá pénzt és mivel pesten lakom nincs is olyan messze a pecsa
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #200 Dátum: 08 júl 04, 09:17:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #201 Dátum: 08 júl 04, 12:37:13 » |
|
Csillus, Moonie, vb nem tudtam nektek a Nyaconnal kapcs priváto üzit küldeni. Légyszi egy üzit töröljetek. Húú akkor már csak az hiányzik, hogy MSN-n összefussunk :'X vb-t már elértem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 04, 12:43:09 írta Amy Lee D. »
|
Naplózva
|
|
|
|
hajdugabesz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #202 Dátum: 08 júl 05, 12:38:01 » |
|
úgy tűnik nem a déliről hanem a keletiről megyek, szóval max majd győrben találkozunk. bár azért remélem találkozok néhány fórumossal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
latya01
Vendég
|
|
« Válasz #203 Dátum: 08 júl 07, 16:09:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #204 Dátum: 08 júl 08, 16:25:57 » |
|
Nos.. mint mondottam volt... Még a héten csütörtökig (9) lehet jelentkezni!!Aki utána jelentkezik lemarad sajnos. Azok, akik leadták az adataik és 100%, hogy jönnek kaptak üzit connal kapcs. Akit véletlenül kihagytam szóljon. Előre is bocsi. Akik jönnek tutira: Tapion, Sora, Arvael, Monnie-chan, Bree, Jadett, Syzygy, vb( nem 100), Cart, Csillus, Der Teufel, Seiri, th, Orsi, Firebrand
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 08, 16:45:07 írta Amy Lee D. »
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #205 Dátum: 08 júl 09, 10:27:28 » |
|
hááá xDD énismegyeeeek csak levisznek kocsival bnőmék ésésés a lényeg h mindenki örüljön...vagylegalább ne lepődjön meg bejelentem h énis ott leszek ^^ wááááá deörülök ^^^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jaina
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
A kétely a bölcsesség kezdete!
|
|
« Válasz #206 Dátum: 08 júl 09, 12:09:24 » |
|
Ha hétvégen nem esz meg Balcsin valami gyilkos cápa, én is jövök
|
|
|
Naplózva
|
Lehet, hogy a gyilkos galóca is finom, mégsem eszed meg...
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #207 Dátum: 08 júl 09, 12:18:12 » |
|
Még a héten csütörtökig (9) lehet jelentkezni!! Mi 9? Ezen a héten 9-éig, 9 óráig, még 9 embernek, amíg 9 csillag nem lesz az égen? ~jájj imádok kötekedni x'D~ Amúgy a vonatjegy ára (amit küldtél privát messzidzsbe) tartalmazza a helyjegyet, az ÁFA-t, az FTC-t meg a CIA-t is?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 09, 12:18:43 írta Cart'necker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #208 Dátum: 08 júl 09, 12:23:15 » |
|
Sima gyorsvoncsin mit kezdenél a helyjeggyel? ^^ (akko' má' én is )
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #209 Dátum: 08 júl 09, 12:24:43 » |
|
Hmm... ja h gyorsvonat lesz... azé' nem találtam ilyen helyjegyes infót x'D
|
|
|